Mitt liv är slut.

Jobbet har börjat, semestern är over and tvär-out. Och till råga på allt jävla elände får jag inte bort den där satans nedräkningen till semestern till höger så nu ska jag påminnas om att det ljuva livet är förbi i en smärre evighet.

Om ni tycker jag använder mycket svordomar så har ni jävligt rätt och jag har jävligt mycket rätt att använda fula ord idag.

Nu vill jag inte ha en enda nöjd kommentar från er som fortfarande har möjlighet att sola er i det äckliga sol-gasset som envisas med att hålla på utomhus. Jag skiter i era bad-turneér, era grillkvällar och era sovmornar. Hoppas ni vaknar svettiga och varma alldeles för tidigt. Hoppas isen smälter i era saftkannor innan ni hinner blinka och att myggen käkar upp er levande. OK?

Bitter? Närå. Jag har aldrig i hela mitt liv varit bitter, jag bara är sån här. Tänk om jag vore bitter som krydda på moset. Då skulle en repstump, en krok och en pall vara livsfarliga kombinationer för mig.

Så därför kan jag meddela att jag är glad. Egentligen är jag lyckligare än på länge, dä ä sant. Fjärilar i magen, euforirus och sånt där trams genomsyrar min vardag. Ajm sättisfajd.


Visst är ni glad att ha mig tillbaka? Nähä. Enligt statistiken är jag tydligen väldigt bortglömd, kastad i soporna, begravd, bortplockad ur favoritlistan, (har jag någonsin funnits i någons lista?) förnedrad, förkastad, bränd osv. Jag gissar att jag förtjänar det.

Well, I löv you anyway, det var kul så länge det varade..suck, snörvel, buhuuäääääääääääääääääääääääää.

Soliga semestertider...Svunna tider..


***




 


Kommentarer
Postat av: J

Fifan va gött det är att vara ledig! Ojojoj va jag njuter, e helt sjuuuukt

2008-07-28 @ 16:20:53
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: Mli

Jo jag kan se att du njuter...;) Du är ju också instängd på ett kontor. MITT. Mer kaffe?

2008-07-28 @ 16:22:55
URL: http://lenaemeliemarie.blogg.se/
Postat av: robert

Jag lider med dig har strax under 6 månader kvar till min semester=/

2008-07-28 @ 18:42:55
Postat av: Lotta da snorhyväääl

Jag är bitter...jag har fortfarande inte fått tillbaka rösten. Det har inte varit så här tyst i Sverige sedan Kalmarunionen for åt helvete! Kom till Stöckhölm nästa helg och drick lite istället!

2008-07-28 @ 21:44:44
Postat av: Maria

Jorråsatte, klart du är kvar i favoritlistan.



Fjärilar i magen, minsann...FRÄÄÄÄÄÄÄNT! =)

2008-07-28 @ 21:46:53
URL: http://babydarling.blogg.se/
Postat av: Veronica

Välkommen tillbaks.

Själv är jag SJUK under hela jävla värmeböljan och avslutar min mammaledighet genom att sitta inne och hosta upp inälvor. Om en månad börjar jobbethelvetet. Jag är inte heller bitter.

2008-07-29 @ 08:58:20
URL: http://veronicaramberg.blogg.se/
Postat av: Robban

Skulle bara tala om att jag å monstret drar till Bulgarien imorron:)...Min vanliga tur så hade hon 40 graders feber inatt men nu så verkar det vara ok igen....Kanske har me miljöförstöringen att göra det me????;) Ha de gott!!

2008-07-29 @ 09:07:36

Lätta hjärtat här:

I löve you och mitt namn är:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej (JORÅ))

URL/Bloggadress:

I tell you this..:

Trackback
RSS 2.0