Det finns...

...inte alls många artister som berör mig nämnvärt. När jag tänker efter är det nog bara en endaste som riktigt når mig på djupet. Missförstå mig inte, jag älskar musik, alltifrån Madonna till Slipknot och gud vet allt däremellan. Disturbed är riktiga favoriter och likaså Metallica. Likväl som jag gillar dom gillar jag Chris Brown, Lykke Li, Kent, Sahara Hotnights, Beyoncé, Sting, Kottebyz och ja...listan kan göras jättelång och ni märker ju själva att blandningen är rejäl.

Men det finns som sagt en människa som kan både skriva låttexter och sedan sjunga dem så att hjärtat ibland nästan brister och hennes namn är Tracy Chapman. Vilken kvinna, vilken röst och vilken visdom hon besitter. Hon ger mig rysningar precis varje gång jag hör henne fast det är samma låtar som tragglar i min dator och skivspelare. Så här nedan kommer verket som är nummer ett på listan över bra låtar hon gjort. Naturligtvis är det trångt i toppen och det var svårt att välja, men den här går varm just nu =)

Telling Stories

"There is fiction in the space between"



***

Kommentarer
Postat av: Veronica

I agree! Kunde inte sagt det bättre själv faktiskt. Tracy is not lazy, she is amazing! (Kunde inte komma på ngt rim som passade, så om du bara struntar i att säga "ng" på slutet så blir det rätt bra).

2008-06-25 @ 10:58:05
URL: http://veronicaramberg.blogg.se/
Postat av: J

Aa hon är så jäla bra =) Talking bout a revolution är favoriten här, men crossroads ligger också högt upp =)

2008-06-25 @ 11:58:39
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: Kotteby

Du rabblar upp massa band och artister, men jag hör ingenting om Kottebyz. Inte nåt. Näää, asså jag tror jag.....

(springer ut ur bloggen med gråten i halsen)

2008-06-25 @ 13:21:34
URL: http://kotteby.blogg.se/
Postat av: Oggy

Ha ha, du såg ut som 30 svåra år! Men å andra sidan hade du haft kul, påstod du. Men jag vet inte jag... Fick du ligga? Var det värt det?

2008-06-25 @ 13:24:55
URL: http://oggygroggy.blogg.se/
Postat av: Kotteby

Precis innan jag slog igen dörren till din blogg så såg jag ljuset i tunneln. Jag såg hur någon klickade på edit-knappen och Kottebyz uppenbarade sig i inlägget. Det är som om jag sett gud!



Prisa herren!

2008-06-25 @ 13:37:44
URL: http://kotteby.blogg.se/
Postat av: Ilir

Ja du flicka. Har inte haft sa mycket tid till bloggandet de senaste 3 veckorna. Har varit i Sverige samt haft semester. Men nu ar jag tillbaks pa den grona on i ca 3 veckor till sa da kanske det blir mer skrivande, synd bara att datorn har gatt sonder.

2008-06-25 @ 14:06:41
URL: http://lepricon.blogg.se/
Postat av: lupum

man kan säga att tjejer gillar svin helt enkelt.

2008-06-25 @ 14:10:56
URL: http://lupum.blogg.se/

Lätta hjärtat här:

I löve you och mitt namn är:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej (JORÅ))

URL/Bloggadress:

I tell you this..:

Trackback
RSS 2.0