Lördagskvällen

Var väldigt kul! Jag är väldigt bra på GH och Singstar med lite alkohol i blodet, så det så! Studsmattan provade jag efter en flaska vin och det är inte att rekomendera. Och när alkoholen sen sinar då funkar tydligen starkvinsglögg..huuuhh..

Det var trångt på krogen, jag såg inte mina egna fötter och förmodligen berodde det på att någon stod på dem. En mosad tånagel kom jag iallafall hem med, alltid något!

Faktum är att jag sov hos fotbollspappan efter en improviserad efterfest som tvärdog när jag 30 minuter senare slocknade på soffan. På soffan, jaaaoo det är sant, men det trodde nog inte hans grannar när jag spatserade till parkeringen tvärs över radhusinnergården igår förmiddags..Guldglittriga pumps, lila leggings, svart partyklänning och en frisyr som liknade Marge Simpsons. Väry schnögg.

Fotbollspappan: Ehh...ok, men jag väntar ju tjejbesök här om någon timme...kan du inte gå igenom skogen till parkeringen? Detta sa han medans han synade mig uppifrån och ned i hallen. Klädseln var ju skitsnygg en lördagskväll i skymningen men inte lika tilltalande en söndagsmorgon. Särskilt inte med mascara ner till mungiporna, hahaha..

Tack, tack. Det värmde..Nä, jag klev ut i solen och bländade hela grannskapet i all min prakt. Det första som trampar upp på en trehjuling bredvid mig är en snorig 3 åring. "Hej, vad heter du? Var ska du? Vad har du gjort?" Det lilla monstrets pappa stod ett par meter bort och log förnöjt. Min gissning är att han var snabb att knacka på dörren efter att jag nått parkeringen.

Raggningen på krogen då? Mjaaa..alltså, jag var kass det erkänner jag och korleken fick inte plats i lilla väskan. Jag hade fullt sjå att hålla reda på vänner och bekanta och armbåga mig fram och tillbaka mellan baren och toaletten. Som vanligt behöver man ju som tjej inte lägga särskilt mycket energi på det där med raggning. Erbjudandena haglade ändå. Det bästa var när jag spanat in absolut snyggaste hunken på hela stället. Någonstans i vimlet får han tag i min handled och frågar: Hej tjejen, hur gammal är du? Jag svarade: Jag är 28 sötnos, så jag är nog för gammal för dig. Sen moonwalkade jag mig därifrån och lämnade honom ståendes. WHY? Varför gör jag så, när jag väl får chansen gratis? Jag är en dåre...I know.

Nä, jag är ledsen att göra er lätt besvikna, jag hade inte räknat med trängseln och allt annat, (fyllan?) så jag lovar att bättra mig och köra en raggningsreplik runda en annan helg. Kom gärna med tips, jag lovar att jag ska testa, men gå hem med någon gör jag aldrig så förvänta er inget snaskigt. Jag är för pryd för det. Ehrm..sant faktiskt.

Lördagens fynd: En clownnäsa. Den finns med på några foton och jag lovar att lägga upp ett här så snart jag fått tag i det.

Bye.

PS Nästa helg ska jag till Gävle och leva loppan. Får skärpa till mig till den helgen, där är man ju anonym iallafall och skulle kunna hitta på vad som helst. Har ju hela nio mil hem, hallelujah! DS


Kommentarer
Postat av: J

Hahahaa du e ju ba för go =)Låter som en riktigt kul kväll iaf, å riktigt goa kvällar är ingen skit ;)

2008-05-27 @ 00:51:55
URL: http://kreftans.blogg.se/

Lätta hjärtat här:

I löve you och mitt namn är:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej (JORÅ))

URL/Bloggadress:

I tell you this..:

Trackback
RSS 2.0