Ja visst ja!

Jag fick inte sparken häromdagen som jag var rädd för efter mötet med storaste och största chefen.

Jag fick istället en bil och en "lägenhet" i Stockholm.

Alltid något =)

Nu drar jag snart på julbordspartaj med badtunna, sill och onyktra kollegor!

Trevlig helg på er sötnosar!

***

Jä jä...

Jag tänkte att jag kanske skulle göra högskoleprovet, mest för skojs skull och för att få en aning om hur det ligger till i knoppen på mig. Så jag gick in och kollade lite gamla prov på nätet....

Nu vill jag absolut inte göra högskoleprovet längre för nåt jävla skojs skull. Det skulle nämligen ta livet av mig.

Så jag tänkte såhär, det räcker ju med en smart person i en familj eller hur? En smart och en lat. Och så kan den lata en massa annat som man inte behöver några jävla poäng för, nämligen sortera tvätt, shoppa, matcha kläder med skor och väskor och sånt. Bra va?!

It´s a done deal! Den smarta tjänar pengar och den lata spenderar dom. Det ska ju vara ett lika jämt flöde in som ut tycker jag, det är väl det ekonomi handlar om? Plus att båda får pyssla med det som de tycker är roligt.

Håll med mig nu....tjejer?

(Jag vill inte behöva skriva detta, men med risk för påhopp: Jak vara irååånisk va?)

Ajm ölajv!

Skapligt väck i kolan, trött osv, men i ett stadie man kan kalla levande. Det är bra!

Nu ska jag bara vila knoppen en timme innan jag sätter mig i bilen och halvt "fyllekör" till jobbet. Den lilla äckliga historien jag skrev om i förra inlägget kan vi väl glömma nu? (Det funkade i alla fall för den som undrar) Jag är som en bananskalle just nu, svajar runt här som ett fyllo. Bara att skriva det här är kraftansträning och många tryck på backspace knappen serni. Be greatful, eller hur det stavas på engläschka.

Nej lite frukost kanske och bota segheten med 1 liter svart kaffe? Det ska nog göra susen och så ska jag glömma övergreppet på mig själv imorse. Och ni med som sagt.

Nu i väg mot nya mål!

Soffan.

G´natt på en timma mina små juttaperkor!

Var god dröj, avlivning sker.

Imorgon ska jag återigen till tandläkaren. Mina knogar vitnar av skräck just i detta nu... Jag blir förvånad om jag ens kan somna snart faktiskt. Jag har ju en deal med min tandläkare om att få lite "flumflum". Den här gången ska vi prova nåt nytt eftersom jag inte vill vara däckad hela dagen och slösa semesterdagar. Jag har fått Stesolid som man stoppar upp i...i...ja, en annan del av Köping skulle man kunna säga på ett lite finare sätt.


Receptionist - Du kan ju få en ----- om du vill prova det istället. Effekten är densamma men den går ur kroppen ganska fort jämfört med piller.


Jag - Jotack! Jag tar en sån!


Receptionist - Mjo..men det kan vara lite besvärligt. Många har svårt att använda den.


Jag - Inte jag inte! Sånt där har jag inga problem med!


Och redan här i samtalet har jag gått för långt. Jag ser i ögonvrån hur kärringarna som tjyvlyssnat gömda bakom skvallertidningarna höjer både ett och två ögonbryn, drar efter andan och förfäras.

Jag - Alltså..eh... det går nog som sagt bra. Hur svårt kan det vara liksom? (och så skäms jag lite till. Har det en gång börjat balla ur är det svårt att fånga upp sig själv igen har jag märkt.)

Så här sitter jag nu och förstår precis vad hon menar. Mamma har just garvat läppen av sig i telefonen dessutom. Tack kära mor.

Den jäveln kom i vätskeform! Som en liten pipett som man ska..ja ni fattar? Jag har aldrig sett det, trodde allt var av typen större tablettform? Kniiiiiip och ligg kvar en stund så inte vätskan rinner ut står det på "bruksanvisningen". Jo jag tackar. Jag somnar väl på fläcken av en överdos i stjärten under tiden. Kul sätt att avlida på. Kan redan nu prata in ett nytt meddelande på telefonsvararen: Var god dröj, avlivning sker. Nu vet ni vart jag har fingrarna någonstans imorgon bitti runt 07.20, anteckna det för fan!

Frågan är nu hur dum jag kommer känna mig imorgon bitti,  liggandes på sängen med röven i vädret?

Vad tror ni - på en skala ett till tio?

***

Dagens idiot

Just som jag trodde att det inte gick att hitta någon bittrare människa än mig själv, så gjorde jag just det. Denna fantastiskt otrevliga (jo, hon måste vara det även privat) idiot har just tagit bitterheten till en helt ny och högre nivå. Jag menar, hur orkar man? Bloggen flödar och osar av supernegativ energi och man blir alldeles matt av att läsa. Totalt korkad och skapligt intelligent på samma gång. En väry otäck blandning. Lite som Hitler faktiskt.


Tänk förresten vilket namn han hade den karln - Adolf Hitler. Passar läskigt bra på en ond person. Tänk om han hetat Sture Andersson? Det hade inte alls känts lika skräckinjagande eller hur? "Heil Andersson" liksom.


Den här hemska människan jag nämner ovan har en rosa blogg och visar inget ansikte, vilket inte är helt otippat för en person som egentligen inte vågar stå för sina så kallade åsikter. Om ändå hennes kritik var mer godhjärtad konstruktiv istället för bara elak hade det varit mer intressant, eller om hon utformat det hela med lite humor. Istället är bloggen bara skrämmande ond. Egentligen borde jag inte länka till sån här skit, för det retar mig, men eftersom hon ändå inte tjänar pengar på att jag gör det så här, varsågoda, I give you:


Ytterligare en katastrof för människosläktet.
(klicka)

***

WTF?!!

För jösse namn! En sak som jag inte gillar är när mjölken är slut! Punkt. (Käre tomten, jag önskar mig en ko som står utanför min balkong och som jag kan mjölka varje dag. Även på pengar.)


Eller när sonen kläcker ur sig att han ska ha en tjuga till skolan imorgonbitti 07.15.

Tack! Hallelujah!

Tar dom VISAkort tro?

Nej.

Nehej.

Pantburkar då? 2 kassar fyller jag lätt och så några flaskor i ryggsäcken.

Jag misstänker vad roten till det onda är. Det är inte bara det ena jag är kinkig över utan även det andra.

Som till exempel att storaste, största, jättestörsta högsta chefen kommer imorgon till vårt kontor för ett "möte".

I min hjärna innebär det här mötet uppsägning/varsel, delivered by hand. (Vilket inte vore så dumt med tanke på att de andra 15 som fått gå på sistone fått det i brevlådan en fredag, man skulle känna sig speciell nästan.)

DET KAN VARA DÄRFÖR JAG ÄR SUR OCH GRINIG IFALL NÅGON UNDRAR. DET OCH FÖR DET ATT MJÖLKEN ÄR SLUT, PLUS ATT JAG INTE ÄTIT NÅGOT IDAG FÖR MIN FÖRBANNADE MUN.

Och till er som hatar Caps Lock. Här har ni lite mer: MOAHAHAHAHAHAHAHAHA!

(Förlåt, imorgon är det bättre, när ägget lossnat och allt är i sin ordning.)

Roten till det onda är egentligen... Nåt nåt nåt nåt nåt nåt superlöjligt. Godnatt.

Kluvet

Det finns mycket jag gillar och det finns mycket jag inte gillar.


Jag hatar när det sistnämnda överväger det första.


Det var väl typ allt jag hade att säga.


Nu ska jag åka hem och gräma mig en stund och glömma den här skitdagen.


***

Skåningar

Angående läsarnas berättelser om skalvet som Expressen publicerat (klicka här) så kan man ju börja fundera.

Är de inte lite pinsamma? Varför berätta om vad man "trodde" att det var för något? De har ju roat mig ypperligt men efter att ha läst en bit tycker man nästan att det blir genant. Skåningar alltså... (Ja inte alla då)

- Katterna jamade, det var irriterande. (oj!)
- Trodde grannen var 20 min tidig i lastbilen. (oj!)
- Trodde det var i mircon som det "spökade". (Wuhu!)
- Satt på golvet i hallen och sorterade tvätt. (Äckligt ställe att sortera tvätt på.)
- Min första tanke var att det kanske var katten som kräktes upp min säng. (Bra liknelse! 2:a pris!)

Och det här är bäst:

Göran S i Halmstad (Han har inga studielån han inte)

- Och varför skulle inte jorden reagera ,med så många ansvarslösa individer boende här. Som inte tar hand vare sig om varandra, naturen eller miljön. Och det kommer mer sådant här om vi inte ÄNDRAR oss och våra konstiga, själviska beénden. Det är VI som SKALL ändra på oss och inte jorden eller naturen.

Så om alla sopsorterar så slipper plattorna i underjorden flytta på sig. Och hör sen!

Nej, det är fult att göra narr av folk (muahahahahahahahahaha) men ibland måste man. Och i ärlighetens namn är jag lite smått avis faktiskt.


Uh, hemska morgon

Efter att ha sprattlat i tandläkarstolen med blå "sockiplast" på fötterna är jag äntligen på jobbet.

Jag har kvidit som ett litet barn, haft tårar i ögonen och lyssnat på tandhygienistens kurrande mage i 45 minuter. Tandsten är ett otyg och jag önskar jag hörde till den skara som slipper detta, men icke! Jag har bedövning i halva käften och den verkar inte vilja släppa. Mitt ansikte är snett och jag dregglar fortfarande utan att jag vet om det, dessutom låter jag som ett fyllo när jag pratar och gör ibland ofrivilliga pruttljud med överläppen.

- häj och schvälkommen, vad chan jach schtå till tchjäsnchst med?


Det är tur att jag tröstar mig med lite godis såhär på lunchen, äta kan jag fast bara med vänster käkhalva och då passar godis bättre än mat, hrm. Jag har blivit klappad på axeln och fått höra att jag är såååååå duktig flera gånger. Vissa kanske skulle tycka att det är självförtroendehöjande, men det är det inte kan jag berätta. Jag känner mig som en riktig tönt. Dessvärre har jag lyckats bita ur en lagning från forntiden så det är bara att hoppa i stolen igen på torsdag för att slippa tandvärk under julledigheten. Fast då med en handfull stesolid i magen och sen sover jag som ett barn i tandläkarstolen och resten av dagen.

Vad det kostade? Inte en aning, skicka en räkning sa jag och försvann fort som en avlöning ut genom dörren.

Det är synd om mig...jättejättesynd. Snyft.

Här har ni! Njut av spektaklet. It will never häppän again!

Artikelfan (klicka för all del)Här äm aj! Sen hittar man mormor om man rullar med ögonen till längst till vänster i bild och mamma näst längst till höger.  Allra längst upp i inlägget kan ni klicka på ordet "artikel" om ni mot all förmodan skulle vara nyfikna nog. Inte mycket att se, men alltid nåt. Att läsa lite dalatidningsnyheter kan dessutom göra lite gott. Särskilt för er som har riktiga och otäcka nyheter i tidningarna. Våra är mer som kamratposten och lite info om att Lennart 63 i någon by i utkanten av stan har åkt dit för rattfylla på sin harv. Eller nåt.

Jag ser gravid ut, men det är mitt höftben som sticker ut. Det är säkert.

Nu har jag just proppat i mig rester av en potatisgratäng från i fredags. Det kan hända att ni inte hör ifrån mig på ett par dagar på grund av den. Alternativt dör jag istället i tandläkarstolen imorgonbitti. 50 minuter avsatt tid hos tandhygienisten = en säker nära döden upplevelse, så jag kanske går över till andra sidan.

Bye!

Ärligt!

Jag lever! Jag har mitt hår kvar! Men knappast min heder... Det är snudd på 30-års kris när man agerar Lucia va?

Stå där som ett fån och inte veta var man ska sätta vare sig händer eller mun. Eller jo, händerna måste ju vara där de ska, munnen vare sådär med. Mer uttråkad har jag aldrig varit tror jag. Först lätt nervig, skakandes som ett asplöv och händer som nästan klappade av nervositet och sedan detta tråkiga lugn. Jag valde att i 15 minuter fippla med tårna istället. Jag tror inte att någon såg det, möjligtvis svajade jag lätt ibland när jag höll på att tappa balansen.

Innan vi började kom en tant fram och berättade vart på scenen hon placerat vattenhinkar. Inte var det för tärnornas ljus precis...nej. Men det är lugnt sa en tjej, om något skulle verka konstigt går jag fram och blåser ut ljusen. Tackar, tackar tänkte jag. Mer syre till en redan stor eldsvåda brukar ju göra susen...

Nu gick det rätt bra, förutom att det var tråkigt.

Bildbevis? Kanske. Det var liksom lite mörkt och kameran inte den bästa. Tidningen var där och tog kort, men valde att fota min mamma. MAMMA! Någon jävla måtta...Jaja.

Svärmorsmiddagen gick strålande. Bättre svärmor får man leta efter, jag är grymt nöjd och min egen familj skötte sig skapligt bra faktiskt. Över förväntan. Sen har jag givetvis gosat hela helgen och pressat in prylarna från flyttkartongerna runt om i lägenheten. Underbart!

Pyss på en stynd.

Ingen kan "nästa" som jag

Idag kommer kära pojkvännen med sin kära mor. Jag är så taggad att det fullkomligt sprutar adrenalin ur öronen, det ska bli så kul! Gissa om jag grejat hemma? Egentligen i flera veckor, men den här sista veckan har gått åt till att finslipa allt in i minsta detalj. I två timmar skurade jag badrummet tamejfan med tops i förrgår...Här följer en sms konversation med darlingen igår. Finn ett fel.

Emelie - Hej mina små nissar! Hur går det för er? Jag varken städar eller är hypad inför morgondagen nejnej... Eh, hejdå!


Jonas - Haha, jag visade smset för mamma, hon skratta som fan. Sen sa hon att du ska tagga ner och tare lugnt.


Emelie - Oh no! Hon ska ju tro att det är fläck och dammfritt här jämt!


Jag menar, vad tänker karln med? Avslöja att mitt hem är ett tillhåll för dammråttor 51 veckor per år? Så mycket för den poängplockningen. Min rygg värker och det hugger varje gång jag nyser, ett säkert tecken på att man fått städkärringssymptom eller är gammal. Förmodligen både och. Det är bara dunken med rödvin som saknas och en limpa röd Prince på köksbänken.


Men fläckfritt är det, I tell you. Och det finns knappt en härligare känsla när man vet att allt, precis allt, är perfekt. Det är städat in i minsta hörn, lådor är rensade, kylskåpet urtorkat och nypåfyllt, kaklet i duschen glänser och det är nybäddat i alla sängar. Då gör det inget att det nästan är slut på kontot fast det bara är den tolfte. Att julklappsbekymren hänger som ett svart moln ovanför en och att bilen sjunger på sista refrängen. Har man bara ett tryggt och rent litet näste att gömma sig i när annat känns jobbigt då mår jag bra.


Jag är en äkta nästare.


Imorgon ska jag vara Lucia här i Falun. Fråga mig inte vad jag gett mig in på, nåt dumt är det i alla fall. Idén kändes god för sisådär 2 månader sedan men det var då det. Nu ångrar jag mig bittert. Jag har dessutom en kuslig tvångstanke om att jag istället för att hålla händerna sådär fint i brösthöjd så vill jag göra skuggfigurer. Jag kan göra älgen till exempel. Jag är också skiträdd för att jag kommer få ett hysteriskt skrattanfall ni vet ett sånt där man absolut inte kan sluta. Till slut ramlar jag väl ner för scenen. Sa jag att jag ska ha levande ljus i håret också? Jag har långt hår fram till den 13:e. Bye bye håret, det var kul att umgås i sisådär 10 år.

God helg på er mina små lollipops! Glöm inte att sprida Bloggfest evenemanget vidare till Sveriges alla hörn!

å.å.å.å.å.å. (det gick!)

Nu kan man gå med i Bloggfest gruppen också! (Klicka på Bloggfest)

Fy fan vad jag är duktig, jag har klappat mig själv på axeln i en hel timme med tillfredställande resultat. Jag känner mig nöjd helt enkelt.

Fru "tummen mitt i datahanden" har donat och fejat så nu är vi som en jävla sekt på FB snart.

Första festen är en kryssning på en berömd eller icke berömd färja. Nästa blir gyttjebrottning utan kläder, men den festen sparar vi till sommaren, ok?

Ni som inte gått med än, fy skäms! Se till att bara göööööööööört som en viss Jonas skulle ha sagt.

Har jag nämnt att jag älskar er?

Jag älskar er. Aj löv you all, på ett platoniskt vis åff kårs.


Fäjsbook!

Nej, ska ni inte ta och lägga till mig på Fejan hörni?

Börjar känna att kampen om flest vänner innan jag dör kommer bli en brakförlust nämligen.

Make me häppy, klicka HÄR. 

Så kan vi enkelt göra en liten grupp och prata ihop oss om den här kryssningen jag/vi har i åtanke till tidiga våren.

Jag bjuder på kakor också. Nej det gör jag inte..men en och annan poke kan jag bistå med. Det är kittlande nära en kaka.

Puss puss!

(Självklart klickar ni på den med bilden...det andra kontot är något jag skapade i förvirring för läääänge sen.)

Jag är upprörd!

Delvis för att jag inte fick någon kommentar på föregående inlägg. Mitt mest seriösa på länge och för det ska jag tjura en stund, men nu till något annat: hyreshöjningar.

Sedan jag flyttade in i den här sunkiga trean har hyran höjts med lite drygt femhundralappen. Varje år förklarar man att skälet är företagets driftkostnader. ??? dessa "drifter" har jag inte sett röken av. Jo, de installerade något bredbandstjossan som jag ändå inte vill ta del av och för bara det betalar jag numera 46:- mer i månaden, men skitsamma.

Nu höjer de med ytterligare 3,2% vilket blir 181,76:- extra på hyran.

Var är vi om 10 år? Jag bor i förmodligen i en ännu ruttnare lägenhet som sett skymten av en målarpensel eller liknande men jag ska ändå betala en halv förmögenhet för ett råtthål. När tar det slut, finns det någon gräns? Påläggen är ju inte nådiga, vi snackar inte bara några tior per år utan 150-200 spänn.

Om nu detta är skälet, varför skickar inte företaget ut förra årets faktiska driftkostnader samt företagets faktiska extra inkomster för förra årets hyreshöjningar. Hamnade de på "plus minus noll" med en "lagom" vinst? Eller var det mest en ren vinst? Vore inte det normalt att göra ett sådant utskick för att visa att det är rent mjöl i påsen?

Nä tacka vet jag monopol hörni. Ärligt. Nu vet jag att det inte går i det här avseendet men man önskar ibland att ägandet av hyreslägenheter ibland var statens grej. Monopolföretag har ett tak för sin vinst, resten går till åtminstone staten och I LIKE! Det betyder (förhoppningsvis) att överskottet av maxvinsten åtminstone går till något gott/annat och inte ner i fickan på någon som redan är skviljadär. Inte heller höjs priserna ofantligt. Jag kanske har fel här, så läxa upp mig då.

Nu ska här mejlas och härjas. Jag ska ha tag i siffrorna, jag kräver dom.

Hej på en stund.

(Jag behöver alkohol)

Hihi


FLADDERFITTA!


Jag ska skapa en ny kategori som ska heta "tics".

Var tvungen att skrika ut det här. Fler ord för er lärdom kommer strömma in så småningom.

Nu kände jag mig sådär busig som bara en överkoffienerad 28 årig kärring kan.

Häjdå!

Nedräkning pågår

Jag ska bli sambo!!!

Visste ni det?!!

Visste ni hur roligt, underbart och och och och lövläj jag tycker det ska bli?!!Weeiiiiiiiii!!!!!!


Jaha....

Förvirring

Imorse hade jag som vanligt snoozat över tiden med råge och fick nästan outhärdligt bråttom.

Tvättade mig, sminkade mig, dansade lite (hör till på morgonen, en sväng runt lägenheten så länge bra musik erbjuds ur högtalarna på radion) och en snabb titt in i kylskåpet. Jag kollar ofta in där men jag äter sällan något, frukost tidigt på morgonen ger mig spykänslor, men man kan ju alltid kolla. Vilken dag som helst förväntar jag mig att jag ska känna mig sugen ändå. Nu har jag kört den varianten några år och inget har förändrats tyvärr.

Det sista jag gjorde var att slänga av mig morgonrocken och klä på mig. Tröjan satt bra. Såg lite konstigt ut och inte riktigt som jag minns att den suttit på överkroppen förut. Dessutom gick en söm från halsen och ner och jag funderade en stund på om den funnits där förut. Jag konstaterade att det måste den ha gjort, ingen kan ju liksom sytt dit den i efterhand liksom så jag klädde på mig resten och drog.

Nyss när jag var på toaletten lyfte jag återigen ögonbrynen inför synen i spegeln, det såg väldigt märkligt ut.

2,5 timme efter att jag stigit upp inser jag alltså att jag satt tröjan bak och fram. När jag insåg det insåg jag också att jag glömt rouget vilket gjorde att jag såg ut som sju svåra år.

Nu har jag vänt på tröjan, lagt till lite spackel och tagit en kopp kaffe. Nu känns allt bättre igen. (Jag har en grå strumpa och en svart, men det syns ju inte, det är bara ni som vet.)

Tyvärr är det här ett klart steg nedåt. Nu var två (tre) punkter fel, sist jag var lika trött glömde jag mascara på ena ögat.

Man ser rätt skev ut då.

*** Happy onsdag ävrybaddy!

666

Jag har fått ett klagomål på att det är för lite sexsnack i den här bloggen. Jag lovar att det är ändring på det från och med nu och jag ska nedan försöka beskriva vad jag tycker och tänker om sex.

Sex är något fruktansvärt orent, det vet ni va? Alla ni som har sex dag ut och dag in kommer till helvetet. Alla snuskiga tankar ni bär runt på, alla gånger ni tagit på er själva...allt det där kommer att straffa sig en vacker dag och ni kommer förmodligen få brinna i skärselden i en evighet. Sex är något avfällningar sysslar med och inte vi arbetande vanliga normala människor med ett liv, det hör rent utav helt till slöddren i vår värld. Motbjudande är vad det är, nakenhet är otäckt, nakna män är ännu otäckare och gud förbjude en naken överkropp i mitt hem. Nej fy, hellre dog jag. Man borde sy igen muttorna i tonåren på folk och hacka penisarna i små bitar så snart det är möjligt. Vi skulle också på detta vis få ett mer jämställt samhälle. (Jag har tänkt på det där med fortplantning och det löser sig med dränageslangar ur pungen osv)

Möjligtvis är jag lite bitter bara. Och så gick jag överstyr, jag vet. En tendens jag har när jag är sprallig och har tråkigt.

MOJSIG LÅT: KLICKA!

Nej alltså..

Jag blir mörkrädd.

Efter gårdagens inhalkning på en blogg som beskrev något otroligt konstigt om föräldralivet, se kommentar i inlägg nedan, så skulle jag halka runt lite till idag var det tänkt.

Men det första jag läser är det HÄR. (Inte helt otippat kom jag dit från Joels blogg, tyvärr samlas en del konstiga människor där, läs det HÄR inlägget och alla kommentarer där till exempel.)

Och då blir jag så otroligt jävla förbannad och inser att jag ska nog hålla mig till er som jag tycker om och som jag vet inte trampar på andra människor på något vis.

Jag är nöjd med er, ni är lovley och ni gör min dag lite bättre helt enkelt.

Att jag sedan kan härja om kärringar som inte använder blinkers mm är inte riktigt samma sak. Det är skillnad på människor som har möjlighet att göra val (som att lära sig fatta innebörden och vikten av att använda blinkers) och människor som inte har det. Som att sitta i rullstol eller få ett barn bortrövat.

Nej, nu ska jag ta det här skärpet jag har i midjan och knyta det runt mina händer bakom ryggen. Chansen till att jag skriver ett riktigt svar på tal till den här tjejen är ofantligt stor nämligen och bloggbråk med fanatiker som ser världen i ett annat ljus än normala människor gör är jag sjukt trött på.

Jag tar en pepparkaka nu. Hej då.

Good girls

Hamnar i osthelvetet.

Godnatt kära puckon, vänner, sötnosar, miffon and so on.

Jag ska lägga mig nu med min mozzarellafyllda fetmage och sova lusen av mig några timmar.

2 dubbla varma mackor med extra allt har gjort mig lite rund under fötterna. Sannerligen.

Kanske ångrar jag mig bittert, kanske inte. Så mycket vet jag att det är slut på sånt joddlande när jag blir sambo så man kan lika gärna passa på att svulla sena kvällar. Senare i livet lär det bli späkning och ofrivilligt intagande av proteinpulver för att hålla kroppen i trim, vara sexig och sånt där. Jag är dålig på det, jag är en lantis.

Fram till dess äter jag det som behagar precis när jag vill. Later on gömmer jag mig på toaletten, möjligtvis låtsas jag ha magkrämpor men istället äter jag i hemlighet gotter ur kylväskan jag gömt i tvättmaskinen.

Närå

Hejdå!


Några visdoms..öh...äh! Bättre än aktier!

Ok, ni som inte "tjänar" pengar på Tradera. Varför?

Lyssna (läs) här, jag köpte 2 stycken fuskpälsar på Cubus på rea för 299:-/styck. Jag slängde ut båda på Tradera och hade på en vecka "vips" sålt dem båda för 1260:-

Vinst: 662:- typ (orkar inte ta fram miniräknaren, det är inte jag som är mattegeniet i den här familjen, det är min son)

Ping ping, in på kontot ba´!

För några veckor sedan köpte jag en äcklig (jag menar superäcklig) äkta rävboa på loppis. Prutade ner äcklet från 120:- till 80:- boan hade huvud och tassar kvar, jag menar allvar, it was fucking snuskigt.

Tjoffs så sålde jag den idag för 388:- pixdaler på Tradera. Vinst: 308:- Någon tattare ville ha den runt halsen tydligen, stackarn. Fast det visste jag ju såklart, annars hade jag ju inte köpt den och samma sak gäller pälsarna.

Det finns fler exempel, jag har sålt massa kläder som skräpat de senaste månaderna och jag har tjänat flera tusenlappar. Det kräver visserligen lite jobb men ack så härligt när det ramlar in pengar på kontot någon vecka innan lön och det ekar sådär läskigt på det.


Ett tips ba´! (Sen ska man för guds skull inte tänka på vad allt har kostat i inköp en gång i tiden...nej..)


Har köpt en del också naturligtvis. Senaste inköpet är världens sötaste lilla paljettbolero i svart, pörfäkt till nyår I tell you. (Å gud, jag blir gråtfärdig när jag tänker på den..den har inte kommit än så jag har inte fått gosa med den) Ett par jeans har också inhandlats, dösnygga, men jag fick bara i ena låret halvvägs. Så kan det ju gå men jag vet att jag får igen pengarna senare så det gör inget. Har jag ännu mer tur får jag igen gylfen. Förutsatt att jag inte äter nåt på 6 månader.

Det här var så nära en modeblogg ni kommer go vänner. Och just ja, man kan köpa urläckra söta små underkläder för i princip inga pengar också..mums!


Hål in the mackaroooni!

Jag hade tänkt skriva ett långt, läckert, träffsäkert och helt sant inlägg som bara jag kan om det HÄR INLÄGGET.

Men jag ångrade mig. Mest för att min dödligt snygga pojkvän redan varit där och härjat. Han är bra på att blogghärja emellanåt. Trampar på lite tår och så och jag tassar i det tysta runt och feg-njuter av det hela. Harig som jag är tar jag aldrig första klivet själv nämligen. Det kan eventuellt bero på att jag härjar med kunder på jobbet hela dagarna och leker He-Man typ.

Nog tjatat!

Min energi ska läggas på annat, idag har jag hittat ett nytt städmål till offer! Jag ska ge mig ikast med allt snusk som kan tänkas bo under diskbänken tillika sopskåpet. Oh, så mysigt det ska bli, tur jag har handskar som går till armbågarna säger jag bara. Minuspoängen i det hela är min känsliga kräkreflex. Nu tror ni att jag inte städat där på evigheter.

Det har jag inte heller.

FYI: Jag blev lite sugen på snuskigheter såhär på eftermiddagen och det måste botas eftersom min karl inte är här.

Jag vet vad ni tänker men här botas bara sådana orena tankar endast med lite AJAX och unkna dofter.

Eh..jah? Frågor på den?Uppdatering 5 minuter senare typ. Det gick alldeles för fort att städa det där lilla råtthålet. Va gör jag nu då?

Älskling, jag hittade moroten du försökte kasta till jordens kärna därunder. Så du vet. Den satt fast på ett oheligt ställe men nu är den bortskrapad och mössen får hitta nåt annat att festa loss på.

Jaha..godnatt då?

nej nu..

...jävlar har väl Blogg.se lite väl mycket pråblämos?

På den korta tid jag varit tillbaka tror jag det har fungerat tillfredställande i ungefär 25% av tiden.

Det är inte läge att skicka rosor och ett tack precis.

Men jag skulle gärna ta emot några från dem.

"Kära Emelie, ett fång rosor det är du värd. Tack för att du står ut med oss. Vi är hemska, vi är jävliga, vi fungerar ibland men inte ofta och vi är glada att du finns kvar hos oss trots att vi suger."

Ja, det skulle vara ett litet tag det..Nä, vad säger ni? En gemensam massflytt till bättre domäner?

Typ Blogspot. Men det är lite av en skrytsida serni...Man ska skriva vad man jobbar med eller åtminstone inom vilket område och säkert får man ange årsinkomst också. Jag tror Blogspot är till för dom rika. Vi fattiga håller oss till vad vi får, som Blogg.se och inte i Öfvreklassbloggen.

Eller starta en egen: Katastrofblogg.com, fungerar när vi vill, men gratis är det!

Min lyckliga måndag var tvungen att kryddas med lite bitterhet. Vad vore dagen annars? Ett totally waste of time ;)

Sorry, jag glömde

Informationen huruvida pepparkakorna var en uppskattad present eller ej har glömt att presenteras här i blåggen.

Svar: nej.

Nej, för att det inte blev pepparkakor såklart. Vad tror ni om mig? Köpa sötsaker åt en unge liksom...

30 minuter före kalaset inhandlade jag det som skulle bli stor succé. Det blev en DVD-film och så mycket godis jag bara kunde bära ut ur affären. Jag tror paketet vägde 3 kilo.

Jag kan stolt berätta att mitt paket slog allt annat. Min present kostade lite dryga hundralappen men är den som sannolikt inte kommer att glömmas i första taget. Ungen fullkomligt lyste av lycka. (Samtidigt kunde jag föreställa mig att tänderna ramlade ur munnen på honom men det blir en senare historia. Mamma tittade möjligtvis lite snett på mig samtidigt som hon informerade om vikten av att borsta gaddarna.)

Jag gjorde samma sak till min son förra julen. Ett av paketen bestod av en skokartong proppfylld med godis. Vad tror ni han kommer ihåg i år från förra året? Jo just det, allt godis. Nintendo och "sånt skit" som jag slet mig svettig över att kunna inhandla för tusenlappar minns han knappt och det ligger och skräpar i en hög därhemma.

Nu tycker ni att jag är en snåljåp. Men sanningen är att förutom släktkalaset följdes det av barnkalas med present dagen efter PLUS kommande julklappar. Jag blir ruinerad för att lillebror behagade ploppa ut i december. Hans far fyller dessutom år i morgon. Present? Eh..nääeehh...

Fyfan, det vräker ner ute och jag kan inte hitta min bikini. Jag lämnar en "cliffhanger" på den och återkommer med bild på mig själv när jag funnit den.

Ska vi säga så?

Me, myself & Mr Muscle

Otäckt.

I flera ååååår, har jag glott på när mamma, mormor och alla kvinnliga släktningar gnott och fejat, putsat och donat.

Och jag har fnissat och tyckt att det varit ett jädra slöseri på tid. Visst, rent i all ära men måste man städa sig svettig på sin lediga tid? Dessa fruntimmer har mig veterligen varit på gränsen till psykfall vad gäller städning. Man har knappt vågat bjuda hem mormor och hennes systrar. De har sneglat, i hemlighet slickat på ett finger och dragit det på närmsta plana yta bakom sig när de trott att man inte sett. Att bjuda hem dem har varit som ett helt företag som inneburit 3 veckors konstant städning och planering för lite kaffedrickning i köket. De har inte särskilt ofta fått komma hit nej.

Men något har hänt med mig de senaste veckorna dock. Jag börjar bli precis som de, jag kan inte se en dammtuss utan att jag går bananaz och sliter fram dammsugaren. Jag och Jonas skojade lite på telefon idag om att städa som en Ninja för att göra det hela lite mer spännande. Han skulle bara veta... Hade jag helt ärligt ägt ett par kaststjärnor hade jag dödat varje dammkorn med en sådan. Gjort kullerbyttor runt hörnen här hemma och skrikit "HAAAIIIIJAAA!" samtidigt som jag slagit karateslag mot fläckiga ytor.

Jag vet inte jag. Här hemma doftar det Grumme och man kan numera slicka golven och jag letar febrilt efter en ny utmaning. Man kan undra om jag halkat och slagit mig i huvudet, men nej, det har jag inte.

Däremot kommer svärmor hit på fredag.


(Gulp)


Klanderfritt var det ja. Kaklet i köket bländar så jag skall vara en utmärkt svärdotter och dela ut ett par solbrillor när hon kommer. För att ytterligare demonstrera min renlighet ska vi äta från golvet i vardagsrummet. Wish me luck.

Jäsch!

Jag har märkt att folk som haft blogguppehåll inte brukar........

Jag tar tillbaka mitt förra uttalande i mitt senaste inlägg och ångrar mig å det grövsta. Grovsta? Gryvsta?

1 timme kvar till barnkalas. (EN FUCKING TIMME! men jag är lugn..) Lillebror fyller 11 (tror jag) och ska givetvis ha en present. Jag har som vanligt dragit ut på detta inköp i en evighet samtidigt som jag funderat över vad som kanske redan finns i hemmet och som jag kan ge bort. Tänkte gå loss på en redan köpt julklapp till en annan person, men ångrade mig. Jag hamnar ju bara i samma fälla igen sen dessutom var boken snuskig.

Tänkte mig en hederlig amerikanskinspirerad driveby.

Förbi ICA, sträcka in handen, greppa 10 burkar pepparkakor (funkar om man är gummi-superwoman) och dra på kalas.

Vad tror ni? 2,5 kg pepparkakor måste ju vara som en "gift from the sky". Slår dataspel, tvspel och andra spel.

Iallafall skulle jag tycka det.

***

Hmm.

Jag har märkt att de som har haft ett uppehåll kommer igen och fullkomligt sprutar ur sig inlägg.

Så kommer det inte bli här inte. Nej nej.

Jag har annat för mig. Bland annat har jag snart avverkat en burk med pipparkakor, druckit kaffe, lyft headsetmikrofonen mot munnen ett par gånger och kollat på snön som vräker ner utanför.

Allt detta medan jag samtidigt ber till gud och högre makter om att det inte ska bli kallare ute. Då fryser nämligen allt i min kylare och bilen kokar på hemvägen. Glykol? Ja, vattnet är så blått däri att det ser ut som jag vridit ur en smurf med bara händerna.

Ibland sträcker jag mig lite också och då tippar kontorsstolen (som är lite sönder) sådär oförhappandes bakåt att jag tjuter till. Jag har övervikt på överkroppen. Det kan bero på att jag slängt tuttarna över axlarna så att de vilar på skuldrorna, det är nämligen ett bra sätt att bli av med dem. I annat fall flyter de ut över skrivbordet och döljer tangentbordet så jag inte ser nåt och istället för att picka tangenter, pickar jag bröstvårtor. Ibland är det i och för sig upphetsande till max. Ni vet..när det går långt mellan gångerna att någon annan pickar på dem. Pick, pick.

That´s it folks.

Häppy frajdäj aj wish ju!

Hej hej, hemskt mycket hej!

Ville mest meddela mig om att jag lever om nu någon är så hängiven att dom kikar in här trots de senaste veckornas icke bloggande. Statistiken är skral, men jag klandrar er inte. Faktum är att jag just nu loggade in för första gången på ca 2 veckor.

Någonstans långt inne i kroppen pirrar det av lust att skriva...Men jag kan inte riktigt bestämma mig för om det är en tillfällighet serni.

Mja... Jag ska fnula på det här en stund.

Jag har varit lite busy nämligen. Jag har sålt av halva mitt hem, eller åtminstone en massa bråte och jag har gnott och fejat så att den dära Jåhnas överhuvudtaget ska få plats och trivas med sin söta rumpa. Affärerna har gått mycket bra, Tradera och jag är numera tighta vänner. Däremot ekar det i både garderober och skåp och det är lite otäckt. Men jag har insett att livet känns sundare om man inte hamstrar grejor som om man när som helst skulle bli belagd med köpförbud i 3 år.

Det är en rätt härlig känsla att kunna öppna klädkammaren utan att bli attackerad av ett berg med kläder och galgar. Visst har jag förbannat min mamma ett antal gånger för att hon slängt sådant som skulle varit coolt vintage numera, men jag tror ändå att Hampus inte kommer anklaga mig för att ha sålt ett par röda lackdojor med matchande väska om sisådär 10 år. Kanske iallafall. Hans läggning är nog än så länge oklar, han älskar ju både AIK och färgen rosa. Men det känns som det kvittar, kärlek är bra och så länge inte ungen blir en kriminell odåga har jag lyckats. Nu när vi ändå är inne på kärlek (och snusk, det hör ibland till) så kan jag berätta vad ungen kläckte ur sig häromveckan i soffan:

- Mamma, kan inte du och Jonas göra sex?
- Va? Göra sex, vad är det för nåt?
- Ahh..du vet..göra sex..
- Förstår inte vad du pratar om, berätta mer (elakt, jag vet, men jag kunde inte låta bli).


Då böjer sig Hampus fram och viskar så jag knappt hör:

- Det är ett finare ord för knulla mamma.
- Eh..jaha..
- Jag vill ha en lillebror.
- Oj, du och jag ska nog prata lite. Ähum.


Och så var det sagt. Vet ni hur svårt det är att hålla masken när sånt här ploppar ur munnen på dom små liven? Extremt svårt. Man vill helst lägga sig ner och vridas sönder av skrattplågor men det kan man ju inte. För ungarna är det ju gravallvarligt och hur schysst vore det att bara skratta rakt ut? Tur det finns toaletter med lås och vattenkranar som dränker kluckande ljud från morsors halsar. Ett tips bara.

Nä, nu ska jag äta pepparkakor. Världens bästa frukost och det är ju fredag. Då får man göra vad man vill nästan.

RSS 2.0