Är det inte lite fräckt?

Av Ford att tillverka en sån skitbil som en "Eskrot" och sälja och sen skicka ut brev som det står saker i man inte blir klok på?

Jag hittade många fel i deras senaste utskick till mig, bland annat:

1. En av de vanligaste anmärkningarna vid bilbesiktningen är trasiga glödlampor.

??? Mitt största problem sist var inte lamporna. Det var att golvet var så rostigt så ett vårdslöst stamp på gaspedalen hade förvandlat hela bilen till nåt Fred Flinta hade haft mer nytta av.

2. Förmånligt erbjudande. För ynka 150 spänn går de igenom bilen innan besiktningen åt dig. Sen om felen överstiger kostnader på 600:- får man dra av dessa 150:-. Sist jag ringde och frågade om ett pris för en lagning skratta gubbfan och sa att jag lika gärna kunde skrota skiten. Kostnad ca 10.000:- Att få tillbaka den summan på det hade ju varit som att vinna på lotto. Not. Jag sa att jag hellre köpte ett baseballträ av guld att slå sönder bilen med, så la jag på. Nu rullar pärlan iofs ännu, med lite smärre klåplagningar. Bland annat med en datakabel.


3. Använd Fordkortet! När man överstigit 2.500 poäng (lika med kronor) får man en värdecheck på 150:-. Hallelujah, för den kan jag säkert köpa några liter spolarvätska.


                   "Allting kan göras bättre"

                                   - Henry Ford.


Jo, typ, BMW, Merceders, Volvo, Saab, Aston Martin, Renault, Jaguar, Ferrari, Audi..osv..jag kan hålla på en evighet.
 


2 pärlor

Jag har som oftast sällskap av en massa pärlor. Både av bättre och sämre kvalitet. De här 2 hör till de bättre eftersom de oftast förgyller mina dagar mellan varven av bråkiga kunder.

Den ena ligger i knät och den andra på golvet, ibland morrar dom ikapp av ljud som hörs utanför och de är omöjliga att få tyst på när de väl trissat upp varandra till bristningsgränsen. Såhär kan det låta i kör:

-Voff
-VOFF, voff
-Voff, voff, voff..grrrrr
-VOFF, VOFF! GRRRR
-Voff
-VOFF
-Grrr
-GRRR, VOFF, voffvoff, voff

Om man lade på lite musik i bakgrunden skulle de låta som värsta hiphop duon. Kanske skulle prova att släppa en demo och skicka till Bert eller Snoop Dogg? Tror båda skulle bli rätt imponerade av deras gutturala kunskaper.

Visst ser han ut som katten Jansson bakifrån? King of the doggykårg


Den katten är, som vi alla vet, gay och det är Pysen också. Han sniffar Atlas på otäcka ställen alldeles för ofta. Lika ofta blir Atlas helt galen eftersom han inte är gay. Atlas är egentligen ingenting eftersom han inte äger juvelerna längre. Han förstår aldrig vinken och jag gissar att ilskan kommer ifrån att det kittlas i punghåren även om själva pungen är borta. Förstod ni? Han är kastrerad mao. Jag kanske kunde nöjt mig med att skriva det, men jag gillar att snacka pungar.

Nästa veckas ämne: Kittling i kastrerade mushår. (Här behöver jag lite info och fakta från frivillig)

Som lite extra kuriosa efter helgen: 3 brutna tår efter straffsparkar barfota över lekstugetak. Ett ofrivilligt klädbad i poolen av lägre chef med hjälp av högre chef på begäran av annan chef via telefon. Ett yrvaket uppvaknande på en gräsmatta någonstans i Väsby runt 6 tiden på morgonen. Den mannen hade högtflygande planer på party i Hägersten med en massa brudar. Gissa om han var besviken när han vaknade upp på en sommaräng helt själv, omgiven av endast grässtrån och eventuellt någon turist som hamnat totalfel. I övrigt ett antal spyor lagda av kollega hos annan kollega, medans flickvännen undrade var karln höll hus. Änte trävligt så sääg!! Själv var man ju väldigt lugn och städad. Men vissa av oss vill ju hålla oss så då chansen för lönehöjning ökar betydligt om man visar hur beskedlig man är.

Lunch = slut, back to the satans headsetet. 3,5 arbetsdag kvar till semestern! Kunde inte längta mer!

Jo hej ni, jag lever!

Eftersom jag har torka på övriga områden får detta inlägg handla om vad jag faktiskt gjort i det verkliga livet de senaste dagarna. Inte alltför många inlägg brukar handla om det. Är du helt ointresserad av mitt liv (hur man nu kan va det) då bör du sluta läsa. I annat fall följer lite snabb genomgång och lite pics!

Onsdag, som bekant på Harrys, svingade några drinkar och några glas vin och blev hemdragen av Linda i skaplig tid. Även om klockan bara var barnet när jag kom hem va jag helt slut på torsdag morgon...

Torsdag, åker hem från jobbet vid fyra redan. Är i desperat behov av lite sömn innan nästa party ska börja så jag sover till halvsju och tar sen en dusch. Vid åttasnåret möter jag upp Maria i Borlänge till tonerna av The Hives! Vi hade en blinddate kan man säga och vi hade jättetrevligt!  Peace and Love var i full gång och vi pimplade vin och öl på en uteservering och tjuvlyssnade på bl a Jason Mraz som vi hörde till dit vi satt. Jag och Maria smed karl-planer för Anna, jag har fotat in ena tån i den planen nu...Ska bli intressant fortsättning detta.


Fredag, tänkte jobba några timmar. Jo hej och hå. Död som en inlagd, nerrökt sill klev jag upp vid 10 men gjorde inte många knop. Bilfan var i Borlänge så jag fick muta Kenneth som kom och hämtade mig. Sen bar det av till lunchstället Liljan där vi käkade i solen och lyssnade på Timo Räsinen live. Ett kort besök till Kupolen och sen bar det av till El Stockholmo. Poolpartyt var redan i full gång när vi kom fram så det var bara att slänga på sig bikinin och joina. Vi festade på bra och bildbevis syns nedan. Niklas blev slängd i poolen vid 00 snåret med kläderna på, samtidigt var jag och duschade efter att ha blivit dränkt före honom. I bikini givetvis, men eftersom vi skulle ut bad jag om att få bli skonad och behålla håret i en knut och inget vattenskvätt. Jo, det brukar ju funka att be 4 fulla grabbar sånt? Förlorade i kubb, men det var bara för att mina lagkamrater var så jävla dåliga. 01.15 var det dags att säga ett första hej till Jonas i verkliga livet, han kom rullandes från stan till Väsby efter en egen blöt utekväll och hängde på oss till nåt som kallas för Mägget. (Ja jag skriver så eftersom jag inte riktigt vet..men vi uttalade det så iaf) Det var ett riktigt SLUSKställe. Värre än värst faktiskt men vi tog en varsin öl och snackade en stund innan vi gick ut. Sen drog alla åt olika håll, både höger, vänster, upp och säkert ner. Så då var utekvällen slut. Jonas sa att man kunde gå hem till honom. Taxi var liksom överflödigt. Jag vet inte vad som är gångavstånd i J´s värld, men dä va lååååångt i klackeskor och trötta fötter men vi kom ju fram till slut. Här är det lite suddigt, men det kan tänkas att J spelade lite gitarr och att jag eventuellt skrålade med en sväng innan vi stöp i säng.

Lördag, vaknar med en sprängande huvudvärk och tror ärligt att livet är slut och att domedagen är nära. Repar mig efter en stund efter att jag fått lite painkillers och vatten. Spenderade dan med lite shopping, mat, Systembolagstankning och musiklyssning. Vid fyra snåret (tror jag, klockslag börjar flyta ihop här) då påbörjades dagens öldrickning. J tyckte jag var den segaste människan på jorden att dricka och jag håller med. Det har aldrig gått så sakta, men ooouuuh, vad det kändes i kroppen att man partajat några dagar. Hursomhelst drog vi på grillparty i Skarpnäck. Farliga supa-lekar lektes, där kull blandades med kurragömma, visslingar, mördargroggar och annat knäppt. Det blev ingen utgång på krogen och det var jag väldigt tacksam över, för satans vad sliten jag var. Tunnelbana in till stan vid 02 och sen svarttaxi till mitt hotell. (J´s lght) Stupade i säng vid 03 efter en väldigt trevlig kväll! Tack J, den här helgen var bra skit och det är ett fantastiskt bra hotell du har!

Nästa party blir i Varberg på fredag. Håll i hatten och tratten!

Kotteby! Vi invaderar och kräver krogvisning i Götet den 18-19/7!

Fan, är det någon fler stad jag borde våldgästa innan sommaren är slut? Örebro blir en vända och  likaså Sthlm/Slöddertälje igen. Lycksele ligger ju på listan, men där tror jag knappt att dom säljer öl. PDOL (Piteå Dansar och Ler, är en VÄLDIGT intressant festival btw, nån som är sugen? Sovplats finns och potatis- Han som släppte iväg spermien som innehöll typ halva mig odlar ju det)

Lunch med livemusik               Meja, världens gosigaste lilla tik.

"Mah boyz in da pool"                Käk!

Eh? Ja just..                                Kenny skålar

L och K                                        J på berömd gunghäst.

Me änd Jäj!                                 På väg hem!

***

Konsten att välta en flaggstång

Oggy fick nys om att jag vält en flaggstång och önskade förklaring på hur fan det går till. Så nu får ni alla ta del av informationen som mamma än idag inte vet nåt om. Eller tills nu då...Förlåt?

Såhär: Jo, man tar 2 fulla uttråkade tonåringar. Den ena kär i den andra och som känner för att impa lite en kväll på torget i Falun. Sen tar man ett varsitt stadigt tag i snöret och drar tills stångfan står som en banan över en. Sen inser man att...fan...vi kommer flyga med om vi inte släpper samtidigt eller nåt. Så då släpper man, sen ser man på när stångfan går av 1 meter ovanför marken med ett brak som låter som big bang och sen kutar man allt vad man har och gömmer sig. Medans man kutar glor man desperat över axeln för att se att ingen befinner sig i vägen när flaggstångsfan faller i slowmotion över kyrkogården där en massa fulla fjortisar befinner sig. Sen till frukost slår man upp tidningen mitt emot mamma vid köksbordet, läser några rader om nån idiot som vält en flaggstång som kostade många tusenlappar och så skäms man lite.

I nästa avsnitt av Emelie´s pinsamma grejor, får ni veta hur det gick till när både jag och Lotta var efterlysta i hela Sverige under ca 48 timmar.

Mer på meritlistan? Jodå.

Med brist på flitiga celler i min pyttelilla hjärna

Imorse när jag åkte till jobbet utspelades följande drama i telefonen, det började med att jag skulle meddela Kenny om att jag var sen. Tydligen var han det också. OBS! Nedan följer totalt ointressant läsning, men eftersom det är lågsäsong i hjärnan får den som orkar ändå hålla till godo, kom inte å säg att jag inte varnade.  I helt sanningsenlig följd:

Jag - Åker från Falun nu, glömde plånkan och måste tanka!

Kenny - Fastnat i ett vägarbete från helvetet, kommer snart =)

Jag - Jag ligger i bensinpumpen och sniffar!

Kenny - Jag blev inasfalterad i ett fartgupp i Säter! 

Jag - Det slår mig med hästlängder! Jag blev just bensinstationssprängd av ett tyskt Naziflyg!

Kenny - Shit, jag tar betäckning i vallgraven...Och väl nere i vallgraven blev jag biten av grävlingen Grizzly tills det knakade i skelettet!

Jag - Men det är lugnt! Jag har ett i reserv här! Gnager av Kenneths ben för din skull. Liiite kortare, liiite hårigare, liiiite stabbigare, men ändock, ett ben!

Ja...Sen dök han upp, bara 10 minuter efter mig. Hel och välbehållen och Kenneth fick behålla sitt ben.

Så, nu har jag varit så jävla skitrolig i det här inlägget att det räcker för ett helt år.

ÅVER ÄND AUT!

Hur kul har inte vi haft lixom?

Kom just hem. Jo det är sant, inte särskilt helnykter men ändå sparsam.

Jag, Anna och Linda har haft en supertrevlig men ganska kort kväll. När tjejerna slet mig från dansgolvet för en halvtimme sen var jag inte riktigt redo att gå. Men jag hade visst bett Linda tidigare på kvällen att vara sträng mot mig när det var dags för hemfärd. Snääälla bara en liten halvtimme till? Det gick hon inte på, fan å.

Här är vi iallfall! Så jävla purfärska bilder att det fan ryker om dom. Passa på och njut, imorgon kanske jag ångrar mig och tar bort skiten:


Åhej, nu ska jag se om det inte ligger en folköl och längtar efter mig i kylen...å en cigg. Mana, mana! Pöss gött fölk!

***Uppdatering: 08.26, arbetsplatsen. Lokalisering: Borlänge. En 15 min bilfärd hemifrån som jag redan glömt att jag kört.

Dagens lögn: NEVER AGAIN! Ska jag festa dagen innan arbete.

Jag fick en uppmaning via sms att sova med stil. Well, det gjorde jag nog inte. Visst har man roliga drömmar på fyllan? Undrar hur mycket man snackar i sömnen egentligen? Tur man sover mol allena. Jag och chefen har inatt iallafall shoppat loss på sidenkalsonger (?) och lösgodis på Galne Gunnar med hjälp av firmakortet. No Limits som han uttryckte sig i drömmen.

Nu gäller det att sova sig med stil igenom dagen istället utan att mina arbetskamrater märker det och rusta sig inför kvällens partaj med Maria!

Godnatt!

***

Så thä idiot did it again..

Jag skickade ett mejl till fel person.

IGEN! Vad är felet på mig tro? Har jag spasmer i fingrarna?

Jag valde SVARA inte VIDAREBEFORDRA på ett mejl från en kund och skrev nåt riktigt sjukt och galet och skickade tillbaka till kunden istället för till en kollega. Det här har jag gjort förut 2 ggr. 1 gång fick jag inget svar och en annan gång höll jag och kunden på att ryka ihop rejält. Tills jag förnedrade mig och krälade i stoftet samt kompenserade kunden med pengar. Var det en muta? Säg då inget...

Nu väntar jag på att avskedsbrevet kommer i brevlådan och under tiden går jag ut och röker ihjäl mig på bänken här ute.

Ännu större anledning att blöta strupen i helgen. Finns det inte anledningar så skapar man dem. Ring mig om du vill ha ett tips, jag har jävligt många.

Min första stora pinsama grej jag gjorde var efter ca en månads anställning. Jag ringde upp en kund och medans jag väntade på svar skulle jag berätta för Kenneth om en kul T-shirt jag sett på en raggare.

Kund nästan ohörbart: Ja, hallå?

Jag: Knulla kan jag och fort går det!

Kund: VA?

Jag: VA?

Kenneth: ASGARV.

Så ni ser. Jag borde tejpas med silvertejp och låsas in i ett mörkt rum och inte släppas ut förrän en arkeolog gräver ut mig år 2456.

Det finns...

...inte alls många artister som berör mig nämnvärt. När jag tänker efter är det nog bara en endaste som riktigt når mig på djupet. Missförstå mig inte, jag älskar musik, alltifrån Madonna till Slipknot och gud vet allt däremellan. Disturbed är riktiga favoriter och likaså Metallica. Likväl som jag gillar dom gillar jag Chris Brown, Lykke Li, Kent, Sahara Hotnights, Beyoncé, Sting, Kottebyz och ja...listan kan göras jättelång och ni märker ju själva att blandningen är rejäl.

Men det finns som sagt en människa som kan både skriva låttexter och sedan sjunga dem så att hjärtat ibland nästan brister och hennes namn är Tracy Chapman. Vilken kvinna, vilken röst och vilken visdom hon besitter. Hon ger mig rysningar precis varje gång jag hör henne fast det är samma låtar som tragglar i min dator och skivspelare. Så här nedan kommer verket som är nummer ett på listan över bra låtar hon gjort. Naturligtvis är det trångt i toppen och det var svårt att välja, men den här går varm just nu =)

Telling Stories

"There is fiction in the space between"***

Hur förutsägbar är jag inte?

Jag har alltid luggen åt samma håll, vänster.

Idag körde jag på en högerböj.

Var det någon som märkte nåt? Nä, just det. Man är ju lika exotisk och intressant som en gråsugga. Enda gången man höjer på ögonbrynen är när den jäveln står mitt i vägen.

Så imorgon ska jag göra en riktig rokad. (Heter det så?) Jag ska ha mittbena och dra ut mitt skrivbord och sätta mig i hallen. Få se om det registreras i mina kollegors ärthjärnor.

Eller så ska jag sätta mig på golvet och spela sked och mungiga naken.

Japp, så får det bli.

Jag avskyr tisdagar. Tur den är slut ungefär nu. Gånatti.

Good stuff!

Det kliar i mina festivalnerver, men jag kommer som bekant stanna utanför grindarna på Peace and Love i år.

Men jag klagar inte!

Jag ska parta i 3 dagar i sträck ändå, tack gode gud för människor som förbarmar sig!

Torsdag: Ska jag träffa förbarmare nr 1. Maria och dricka några glas vin, kanske några öl och hänga alldeles bredvid festivalområdet och tjyvlyssna. Istället för att betala en massa för att stå framför scenen så ska vi lägga de pengarna i baren och hänga bakom scenen. Visst är vi smarta?

Fredag: Då drar jag till El Stockholmo på poolparty hos chefen, tillika förbarmare nr 2. Gissa om det blir en blöt kväll? Är det någon som lär hamna i poolen med kläderna på så är det jag.

Lördag: Hänger jag kvar i samma kommun och träffar förbarmare nr 3, J. Han har lovat att det ska festas som om det inte fanns en morgondag. Åj, vad jag är glad och tacksam för det!

Söndag: En bilfärd hemåt med förbarmare nr 4. Min kära kollega Kenny ska få köra hem mig. Alkoholångorna lär räcka för att driva bilen till Dalarna. 


Så inför detta maraton kommer lite uppvärming. Passar perfekt att slå på högsta volym samtidigt som man sprättar korken av romflaskan.

SKÅL!

 
Soil - Halo

KOTTEBYZ!

Jag ska härmed börja min musikaliska bana. Vissa föds med den men jag ska få äran att börja som 28-åring. I detta band med det vackra namnet KOTTEBYZ ska jag spela flöjt. Är det nåt jag är bra på så är det att blåsa i trumpeten, men jag tror inte att trumpet och flöjt skiljer sig så hemskt mycket åt, så jag blir nog grym på flöjt med. Jag har nog inte sagt till Kotteby att jag faktiskt sjunger riktigt bra i duschen ännu, men jag ska ge honom ett smakprov så jag kanske får vara doa också ibland. Det skulle vara kul. En hes röst är väl alltid sexigt och om jag klämmer ett helt paket Röd Prince före varje show så ska dom få höra på raspig sexig röst. Whiskyn innan man träder upp på scenen är ju given så det kommer givetvis också göra sitt till.

Första låten heter "Lena" kolla in texten HÄR. 

Nu ska jag nynna mig till sängs! Godnatti! (Tryck nu)


Upplysningens moder: I give you LINDA!

Jaha...det här var mer än vad jag visste om min lördag..Jag säger då det. Kanske dags att rulla in sig på avgiftningskliniken?

Tack Linda förresten! You made my night också! Jag vet att jag kommer ihåg allt, bara just inte de detaljer du nämner i din blogg...

Vill ni också bli upplysta precis som jag? Läs
HÄR.

Geni-knölsgnugg!

***

Oggy glömde sin jacka här och jag lovade igår att jag skulle skicka den idag. Det glömde jag, jag glömde även gå upp ur sängen imorse och stapplade in på jobbet vid 10.30. Alltså min start på dagen var lite seg. Eftersom jag inte sov när klockan var 03.30 imorse borde jag varit lite mer förutseende och börjat hinka kaffe tills klockan skulle ringa kl 06.00.

Men som ni läste, jackan är kvar och jag tänkte att jag eventuellt skulle lotta ut den om inte Oggy misstycker.

Vilken film kommer nedanstående ifrån? Gissar ni rätt får ni eventuellt jackan. Behöver ni ledtrådar får ni den eventuellt också, men då skickar jag ofrankerat utan avsändare så ni får hämta ut den själv. Gissar ni bara fel, ja då slipper Oggy frysa i sommar.

(OBS innehåller vulgära ord på engelska. Sluta läs här om du är språkkunnig och känslig)

(Nä, tänkte väl det era snuskisar. Finns det någon normal som ens läser min blogg?)

Så: " - Give me an `H´! Give me a ´U´! Give me a - giant pussy-licking,
            ass-fucker cock shit! I´m sorry..That was my Tourette´s."

Liten ledtråd: Komedi från 2001.
(s.160. = min ledtråd..ähum)

Gissa på!


 

***
 


www.generalmongo.nu

Tror ni det domännamnet finns ledigt?

Isåfall tar jag det och där ska jag lägga upp 2 bilder på mina kollegor och skriva in deras dagliga repliker.

Här är en av dom, ni får en sneakpreview:Normal?

Jag är ej underhållsfri!

**
Jag vill ha underhållning mest hela tiden!

På lunchen ihop med mina 2 vapendragare idag:

Jag: Fan killar, jag är så himla sugen på att göra nåt helt galet! Jag vill..

Precis där i meningen blir jag avbruten av Kenneth:

"Ha tjejsex?" Slänger han ur sig och ser väldigt upprymd ut. Båda brister ut i ett asgarv som får hela restaurangen att vrida på huvudena och jag får återigen skämmas å mina kollegors vägnar.

Sedan dess har frågorna haglat om priset för detta. Kenneth blev utmanad till killsex av Kenny för en miljon, men tog det inte. Om det är för att Kenny ändå inte kan hosta upp dom slantarna eller ej vet jag inte. Han blev nästan förbannad när Kenny frågade så jag antar att frågan är extremt känslig. De vill dessutom att jag ska bli surrogatmorsa till en unge åt dom. De ska befrukta mig tydligen.

"Vi befruktar dig med vårt barn och sen kan du dra åt helvete"

Jamen tack killar. Känns som en väldigt utmanande och härlig idé. Bäst är att snoppen isåfall består av ett plaströr och inget annat.

"Plaströr och plaströr? Kalla det va fan du vill, om vi ska köra en renodling eller blanda sperman vet vi inte. Kanske vi blandar in ett "wild card" också så får vi se vad det blir. En rödhårig engelsman som gett sin säd genom ett glory hole...."  (*Dubbelt asgarv*)

Alltså, ta mig hem! Jag är så sliten att jag vill sova tills på torsdag och orkar knappt med dom här två muntergökarna.

Fatta nivån. Orka nivån. Suck.

***

Färdig för en etta med stampat jordgolv...

**
Kära vänner osv.


Jag är tamejfan helt försörd. Igår avslutades midsommarhelgen med en brakfylla som hette duga. Detaljer är knappast intressant för er eftersom de flesta människor har festat mer eller mindre de 2 senaste dagarna, så vem är jag att skryta. Min fest började vid 19 igår och jag tror jag drack den sista spriten vid 07 imorse. Jag hamnade på en skitkul efterfest, eller rättare sagt Lotta skjutsade dit mig efter att jag kommit hem från krogen och våldgästat sängen i hopp om lite lift. Lungorna väser och flimmerhåren har kluvna toppar av både för mycket cigg och skönsång på Singstar. Jag var ju inte själv, med mig hade jag lilla sis Louise som jag lyckades fjäska in på krogen trots att hon fyller tjugo först i augusti. Vi rockade loss på dansgolvet och var nog faktiskt kungar där. I baren var det mer eller mindre gratis och det gjorde väl sitt till om varför jag känner som jag gör idag. Som en low life amöba. Lotta hämtade mig förresten kl 10.30 eller nåt. Med skorna i handen och håret på ända, slängde jag mig raklång in i baksätet och blev hemskjutsad. Efter att ha käkat två mackor och somnat i duschen, somnade jag till slut i sängen några timmar. Lotta och Oskar fick helt enkelt roa sig själva och de har dom nog gjort utan problem.

Nu är de skjutsade mot hemfärd...av mig: en förvirrad knappt körbar människa som glömt varje regel i trafiken. En skjutsades till tåget och en till en släkting med bil. Sen blev det upphämtning av pizza, med extra allt, allt, allt. Och sen tog jag ytterligare lite extra. Fy farao inget slår en flottig pizza med extra allt och Cola Light till bakismat. Nu har jag svullat i mig nästan hela sittandes i soffan med benen i kors och kartongen i knät. Otroligt väluppfostrat och sexigt. Nu stinker jag dessutom vitlök, men den enda jag lär döda med den andedräkten ikväll är mig själv och det gör inget för jag är ändå inte särskilt sugen på att jobba imorn. Nä nu ska jag sluta skriva den här ointressanta smörjan. Ursäktar inte alla stavfel osv för jag är så trött att jag knappt ser nåt och det här skrev jag BARA för att de närmast sörjande inte ska fundera över om jag dött på riktigt. (Kan man dö på låtsas?)

Jag har salt på hela min uteplats och jag vet inte varför.
Det står en grogg bredvid tvättmaskinen
Mitt hem ser ut som Hiroshima-light
Jag har ont precis överallt
Och jag är färdig för Fonus.


Jag knep en chans som Fegon bjöd till i sin blogg häromdagen, läs HÄR.

**

Här äre full rulle!

Vill ni veta mer exakt, läs HÄR. Själv örkar jag inte för nu ska första droppen för natten intas.

Man vet att man behöver semester när man:

Trycker iväg ett sms på telefonen, lägger luren mot örat och väntar på...vadå? Svar eller? (Dessutom stod jag så i över en minut innan hjärnan kopplade)

Man vet att kunderna är trötta när dom döper mig till "Anna Klingling" i sina mejl.

Jag tror att alla är trötta och behöver semester nu.

Dessvärre får jag besök av två ök i helgen bestående av Lotta och Oggy, så utvilning ligger inte på schemat, det gör däremot fest och alkohol.

Oggy har lovat att vara snäll heeela helgen. Vilket är tur för honom med tanke på att det är jag som håller med husrum.  

Helgens värsta är att de ska inta min dubbelsäng och skickar mig upp i en loftsäng. Denna loftsäng har jag sovit i förr på fyllan och det har alltid slutat i blåmärken och ovälkomna bulor i skallen.

Well, well! Det här ska bli så jävla kul!! Välkomna mina kära offer! Jag bjuder på kaffe med cyanid och macka med arsenik när ni kommer!

VÄL MÖTT!

"Ödesmatchen" direkt från min soffa:

20.45 Psschhhh....Ljudet av min 7.0 cider som Majsan glömt i mitt kylskåp och som jag utan samvete snor.

20.46 Knak. Ljudet av när jag lutar mig tillbaka i soffan.

20.47 Aaaahhhh + lätt duns...Ljudet av när jag förnöjt tar en klunk och blickar mot tv´n samtidigt som jag lägger båda fötterna på bordet.

(Paus för en rap)

20. 48 #!#¤%&/&%/(&()&&%&¤% = Svordomar. Jag har satsat 10.000 kronor på 90-0 till Sverige och nu börjar det bli ont om tid.

21.00 Klick. Jag stänger av tv´n och gäspar. Både sur och trött.

21.05 Gäsp igen, jag somnar.

06.00 Klockan ringer.

06.50 Jag har snoozat som vanligt alldeles för länge och kliver svärandes ur sängen och in i duschen.

08.10 (Alltid lite sen) Kliver in på jobbet och får höra resultatet från två icke-entusiaster som lyckats hållt sig vakna.
 
Där har ni mitt gedigna fotbollsintresse i en liten ask. Jag ska verkligen försöka, men tröttheten KOMMER att ta överhanden. Sådär, klockan är 20.41. Dags att leta på öppnaren till cidern och tv-dosan. Pöss på er!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HALLÅ HALLÅ!! Klockan är 21.24 och jag är vaken än! Jag undrar varför dom röda är dubbelt så många på plan? Är det fusk eller nåt annat i görningen? "Gör Sverige en tjänst, lägg krokben på en ryss." Jag säljer såna dekaler, hör av er om ni vill köpa.

*************************************************************************************************************************
Hello again! Klockan är nu 21.57 och jag kan meddela att EM-festen är slut för i år och livet kan härmed återgå till det normala. Sleep well cykelställ. Pyss!

Det hände sig en dag...(Updated)

......eller rättare sagt inatt, att jag sålde min Peace & Love biljett på Tradera.

Jag fick 2000:- för den, vilket är 775:- i vinst.

Nu vet jag inte om jag ska:

Skratta 
Gråta                                                                                                    
Leka fakir med den slöa brödkniven i köket
Gråta
Köra fingrarna i dokumentförstöraren
Gråta
Supa
Gråta
Rulla runt och spela död
Gråta
Tvinna ett snöre till ett tjockt rep och sen...ja ni vet
Gråta
Hänga mig i en datakabel istället för ovanstående
Gråta
Åka till Gotland för pengarna
Gråta
Hänga utanför staketen på festivalen och ha en egen fest

Eller helt enkelt gråta.

Slutsumma: Jag ångrar mig bittert, ja det gör jag. Men samtidigt vill jag ha pengarna. Jag kommer våndas dessa 3 dagar och helst skulle jag vilja fly landskapet så jag slipper se, läsa, höra, känna lukten av festivalen. Någon som frivilligt öppnar sitt hem till mig?


UPPDATERING:

Jag har blivit erbjuden att bo i en pappkartong ihop med en gubbe som luktar skumt av Joel. Det tackar jag för, får jag egen ingång iaf?

För 2000 Dineros (vet ej värdet) så är jag bjuden att bo hos J. Hur länge jag får bo vet jag inte. 1 timme eller 1 vecka? Kanske rent av ett år?? Då ä dä billigt!

Robban tar av sig kläderna för 2000:- frågan är om inte HAN borde betala MIG för det?

Hos Kotteby får jag vara barnvakt. Det är ett uppdrag jag gillar, ska ju ändå till Gbg den 18 juli eller nåt. Så istället för att slå runt, missa spårvagnar, slänga mig med en dialekt jag inte själv förstår och spy på Liseberg, låter jag Kotteby med fru göra det.

Linda tycker jag ska åka till Gotland för pengarna jag tjänade. Schåre babe, jag har det med i planeringen men satans så dyrt det blir :(

Lillasyster vill ha mig till Götet eftersom hon ska bli en Dalkulla i Göteborgsförklädnad för gud vet hur länge? Jepp, dä är ju redan klart dä. Men jag tänker elda upp lyan du skaffat så du får panik och flyttar hem igen. Här tycker jag nog mina 2000:- spänningar skulle göra störst nytta eftersom jag lövar min lilsis och helst inte vill att det vita fåret flyttar från det svarta.


Morgonens mordförsök

Stressad som vanligt skickar jag ut ungen till cykeln altanvägen och rusar själv ut genom ytterdörren.

Jag hinner bara några meter innan jag blir attackerad. Förmodligen är det Faluns största fiskmås som bestämt sig för att mörda mig på morgonkvisten. Den gör en djupdykning med näbben öppen och jag hinner precis ducka innan den tänker ta mitt högra öga. Jag tittar upp lagom för att se att den slår en tvär lov och dyker igen. Nu skriker jag.

Jag skriker och springer som en gnu runt huset och in under altanens tak samtidigt som jag svingar min väska i vida bågar över mitt huvud. Från ett annat håll kommer Hampus brölandes på sin cykel med fiskmås nr 2 cirkulerandes ovanför huvudet.

Tillsammans sitter vi under taket och ser chockat på fåglarna som undrar var fan vi tog vägen.

"Lilla söta määäähhhhäääniiiiskaaaa" så skriker dom med blodet sipprandes ur sina näbbgipor.

Till slut blir det tyst och Hampus säger att han minsann glömt låset inne. Är du galen? Frågar jag, det får du hämta själv.

Hampus: Nä jag vågar inte, då måste jag ju gå runt huset.
Jag: Jamen, vad skulle det göra då? Tror du dom ska äta upp dig eller? (här darrar jag något på rösten)
Hampus: Mäh...ja..dom attackerar ju.
Jag: Du har spelat för mycket tv-spel. Det är bara fåglar Hampus, spring nu, du hör ju att de tystnat så de är ju inte kvar.
Hampus: Ok..jag provar väl då..suck.

Sen springer han. Han är borta i ungefär 2 sekunder ur mitt synfält när jag hör ett avgrundsvrål och stampande fötter som retirerar runt hörnet. Upp dyker Hampan med inte mindre än båda fiskmåsarna hängandes i nackhåren på honom.

Han gömmer sig bakom mig och säger att han hellre får cyklen stulen än hämtar låset. Jag håller med honom men säger att vi får låsa in den på fritids som ett andra alternativ.

Så vi bestämmer oss för att strunta i låset och dra ändå. När måsarna tystnat återigen, smyger vi ut en bit på gräsmattan, kollar läget och sen rusar vi bort från huset.

När jag sen går tillbaka (i en vid cirkel och omväg) för att komma till bilen, ser jag anledningen till varför måsarna betedde sig som de gjorde. Över parkeringen spatserar en måsunge med en föräldramås vid sin sida. Jag gissar på att det var premiärdag för flygtur just idag och att flygturen slutade med ett fiasko. Måsbäbisar har alltså överbeskyddande föräldrar. Jag tyckte nästan det var lite gulligt så jag lade huvudet på sned och spanade in promenaden samtidigt som jag ångrade mitt tidigare inlägg om att atombomba alla måsar.

Jag ångrade mig snart igen när jag var tvungen att djupdyka in i bilen då pappa-mås uppmärksammade mig igen och såg rött.

Med gasen i botten med en läbbig jätteduva i backspegeln drar jag till jobbet. Jag funderar på att inte åka hem idag. I alla fall inte utan vapen.

Min läbbiga portvakt:If you try to enter, you WILL die.

MIN BLOGG SER INTE KLOK UT!

Å jag vette fan va det är för fel! Har satt både FBI, SÄPO och CIA på det. Jag ringde även producenterna för CSI.

Så vi får väl se. Antagligen speglar bloggen min personlighet väry wäll, svart eller vitt...no greyzone.

Om den inte återhämtar sig före midsommar tänker jag stoppa huvudet i en tioliters hink med Tequila. Så ni vet.


AAAAAAHHHHHRRRRGGGG!


Jag vet..

Jag borde inte haka upp mig på det här med Blondinbella men hon skrev i ett tidigare inlägg att hon många gånger klippt bort lappen på sina H&M trosor för att hon skämts för att hon handlat billigt.

Jag tycker så jävla synd om henne. Stackarn.

Jag har ju alltid gjort tvärsom. Mina svindyra trosor har jag skämts över och därför klippt lappen så det skavt därbak.

Ä dä synd om mäj å?

Så. Det var min bekännelse..Hoppas ni inte tar illa upp över att jag har så fett mycket pengar att jag skäms.

Öhh? VA?

Tillåt mig presentera man nr 2

Daniel var upprörd eftersom jag tjatar om snygga fotbollsmän hit och dit. Han kände sig helt enkelt bortglömd, men det är han givetvis inte.

Får jag välja så väljer jag Daniel, thä håckejproffs:TILLÄGG: Är det någon fler som känner sig förbisedd? Flåt då.

Hähä...

..Igår var det studentbal här i Falun.

Imorse såg jag inte mindre än 3 balklädda ungdomar stapplandes på spridda ställen i stan.

Igår var igår. Imorse var imorse, det fattar ni va?

Det är kul när det blir så färgstarkt och uppenbart över vilka som spenderat natten någon annanstans än hemma.

Andra söndagar kan one-night-standsen vara svåra att se för då smälter de in rätt bra. Imorse var det misslyckat att ens försöka smyga i en knallrosa balklänning och högklackade skor med håruppsättningen på sned.

Jag skrattade gott i bilen.
HAHAHAHAHAHAaaa..
                                           
                                                                                                                                                                         Inte ett dugg bittert.
 


(Uppdatering: Kolla vad jag fått av Veronica: För att se min man, klicka HÄR)

Ojojojojjjj!

Man är ju totalt mästerlig på att fixa med hamburgare till massorna. Jag höll mest koll på "brön´a" och andra pappan sneglade avundsjukt på mig. Det där med "brö´n" och män är ju liksom lite känsligt. Jag klämde till med att jag var lesbisk och att dom minsann var mina och sen nöp jag honom i näsan med grilltången.  "Brön´a" (visst e det drygt att läsa så?) var halvtinade bara så mitt uppdrag var att se till att de blev varma. I ungefär 1,5 timme grillades det "brö´n" å hamburgare med en salig fart. Jag självutnämnde mig till toastmaster efter en stund men jag höll inget tal. Kanske var lika bra det eftersom jag hade extrema personliga åsikter om hur "ansvariga-mamman" skötte och delegerade sina uppgifter.

En kommentar när hon kom för att kolla läget var: Men guuuud så det ser ut här!

Helt förskräckt var hon över lite papper som låg utspritt.

Om hon hade vänt blicken åt andra hållet och sett 20 meters kön som fylldes på, samtidigt som kolet höll på att svalna i grillen och "brön´a" som hon skulle tagit fram tidigare var stelfrusna. Då kanske hon kunde knipit käft? Men nä, usch och fy för lite skräp! (Fingerspret)

I alla fall gjorde Hampan 8 mål av sammanlagt 14. Där kan vi snacka KUNG. Inte en match förlorade dom och alla kämpade mer än någonsin. Så otroligt fantastiskt kul att se kidsen i action!

Jag har svartmålat några kungar pga att min ska synas bäst. (Nä, givetvis inte därför, utan för andra orsaker)

Blivande AIK-spelare:
Tillåt mig presentera:

Blondinbellas pojkvän Nils. Fråga mig inte hur jag kunde hitta den där bilden, men jag kan ärligt säga att jag knappast surfar där varje dag. Istället var det en länk från en annan blogg. (Märker ni hur jag försvarar mig? Jag känner hur huggtänderna växer fram till och med)

Helt ärligt, när jag såg den där bilden kände jag mig riktigt glad för att jag är singel. För fy farao för att hitta en man i den munderingen i köket mitt i natta. Jag skulle ärligt skita på mig tror jag. Om inte annat skulle min sexuella aptit lägga sig ned raklång och dö på mattan.

Fast å andra sidan kollar jag aldrig menyn på den öfvre klassen så risken att man skulle få hem en "sån där" är nästan obefintlig.

Sleep wäll cykälställ. Eller fortsätt dränk era fotbollssorger! Själv ska jag på fotbollscup imorgon och flippa hamburgare som om det vore det jag var född till. Eller så sjukskriver jag mig från det. Frågar snälla fotbollspappan om han vill ta mitt pass kanske så jag kan stå och glassa någonstans med en cigg i mungipan. Me änd the åther futbullpärents liksom. NOT.


Nä, go´natt vare ja. Pöss!


Oh, mana, mana!

Zlatan i all ära men han är hur som helst Veronicas.

Ronaldo är..tja, rätt snygg, men han är Lottas.

Vad blev över? JO DEN HÄRA!!! HAHA!! Kolla vad JAG hittade! Var bara tvungen och berätta att vi ska gifta oss, men säg inte så mycket om det. Hela världen kommer snart att få veta genom en presskonferens när EM är slut.


Mr Precious:


Kråkådiltårar

Ord är egentligen överflödiga.

Pinsamma mamman snörvlade sig igenom halva ceremonin i kyrkan. Snacka om flashbacks...

Fina barn sjöng fina sånger och modiga små barn höll modiga tal. Inte konstigt att hjärtat brister, In a good way.

Solen sken hela morgonen men nu är det svartare än svartast på himlen. Den lär snart öppna sig och sända en syndaflod utan dess like på alla stackars studenter som ska skråla sig i öppna vagnar runt stan. Själv ska jag åka till jobbet och gömma mig några timmar. 
                                                          

Bilder på en f.d ettakluddare:


watt to wär, watt to wär..?

Här har jag flängt som värsta supermorsan och strukit skolavslutningskläder, gnuggat unge ren i duschen med rotborste och provat kläderna, vilket är extremly smart att göra kl 21.00 kvällen innan. Särskilt när man upptäcker att en slips ingår i paketet...Sneglade med illa dold förhoppning över axeln för att se om det fanns en man som kunde knyta den, men insåg till min besvikelse att det hade jag ju inte. Det mest manliga här hemma är min son och möjligvis den halvtomma folkölsburken i kylen sedan matchen i tisdags. Har en unge som närmast verkar likna någon på speed och som fan lever rövare i sängen ännu, trots att "vanlig" sovtid är senast nio. Samtidigt utövar mina grannar excorsism ovanför, med hjälp av döden-dö-metal-200 decibel.

Mitt i alltihopa inser jag att jag också borde tvagas med galltvål.
Så, unge klar, men jag då? Watt to wär som sagt? Öppnade garderoben men blev överöst av en bunt kläder som någon inhandlat artonhundrafrysifast eller nåt. Man kan undra vilken idiot det är som slösat tusenlappar på den där skiten? Imorgon blir det dessutom inte särskilt varmt vilket begränsar möjligheterna till den höstiga delen av den satans garderoben i från helvetet. Tänkte dra till med ett par vita stuprör, men det är fel tid i månaden för att jag ska känna mig sådär trygg som Always och Libresse försöker få oss kvinnor att tro. Eller rättare sagt: De yngre kvinnorna. Vi som är gamla i gemet, vi har som sagt varit med förr. They don´t fool me. Rött och vitt är fint ihop, men inte alltid.

Kennys sista mening till mig innan hemgång idag:
-När du sitter där i kyrkan imorgon, då ska du titta på prästen och tänka: Du satans prästjävel i från helvetet, du satans avkomma, vik hädan. Mohahaha.....

Vafan sa han så för? Det där lär rulla i skallen på mig som en reklamskylt. Jag har svårt nog att tänka rena tankar i kyrkan, just därför att man på nåt vis inte ens "får" tänka ordet svordom. När jag sitter där vill jag känna mig som en oskuld med mödomshinnan kvar för f-n.

Det finns ett hjärta i min kropp. Jag lovar att jag lär bröla som en brunstig älgko när kidsen sjunger du blomstertid nu kommer. (Mest för att jag är avundsjuk på att dom får sommarlov och inte jag såklart)

Imorgon är det fredag den trettonde. Lycka till Emelie! Jag är inte vidskeplig, inte ett dugg. Nä.

Ursäkta alla svordomar, men lika bra jag klämmer ur mej dom nu och här, annars kommer jag sitta som morsan med Tourettes syndrom på kyrkbänken imorgon och bara spy ur mig det. Den här dagen har sugit ÄLG-pung.

PS. Slipsen är härmed knuten. Tack gode gud för Google och uttråkade människor. DS.

Dear boss

Jag har nu kommit underfund med vad jag skulle behöva för extra material till kontoret.

En lustgasmaskin hängandes ovanför mig står högst på önskelistan. Den skall dagligen vara välfylld och masken att andas i ska sitta på en armlängds avstånd. Dessutom, med dessa nya ansvarsuppgifter som varken står i mitt kontrakt eller som jag känner att jag pallar med eller faktiskt har betalt för så skulle jag behöva en pojke som ger mig näsdukar samt fläktar mig med ett palmblad när jag ibland tar en överdos av gasen. För att jag inte ska få ett ryck och fylla behållaren med napalm så behövs ett hänglås och nyckeln bör förvaras på kontoret i Solna. (Detta är mina föräldrars extra önskan)

Det vore också toppen med ett spritskåp under bordet istället för papperskorgen som står där. Nyckeln till det skåpet kan jag med glädje förvara i min egen ficka. Jag vill också att betongväggen bredvid mig byts till gipsvägg snarast innan jag går in i den.

Ett annat, kanske enklare förslag, är ett omskrivet kontrakt, högre lön och en till kollega att dela belastningen med.
En bonusvecka till semestern skulle inte heller sitta helt fel. Eller en spaweekend..eller en resa till Barcelona...eller.. eventuellt ett hagelgevär, eller den där jävla nyckeln till lustgasbehållaren om du inte tycker mina krav är rimliga.

Med vänlig hälsning
Den lojala idioten.

Effektivitet smittar av sig...

....så nu har även Linda skaffat sig en blogg. Tamejfan är det inte jag som designat den också, fast jag har fingrarna i arselet normalt. Jag tänkte på vägen hem att jag borde tagit betalt eftersom min lilla kunskap är ett resultat av surt förvärvat kvällsarbete. Men å andra sidan fick jag ju både gott kaffe och gott sällskap så..jaja. Hon har ju ingen aning om alla buggar jag placerat i kodmallen heller, eller om hur jag nu genom att jag tjyvkikade på hennes lösenord kommer ställa till rabalder och spektakel utan dess like. (Linda, det får du för whiskyflaskan du välte på jobbet när jag var bakis som fan 2002)

Kollar på "Frusna Män". När blir det en såpa för "Slitna Morsor" då?

Min ansökan:

Morsa med slitet psyke fast skääpligt välbevarad på ytan söker spänstig man under 20 år.
 
Tycker inte särskilt mycket är kul utan alkohol. 
Du bör ha en inkomst på över 500.000:- i veckan så jag kan blogga hela dagarna och dricka BiB i lugn och ro.
Du får gärna vara både döv och stum, eftersom jag inte kan teckenspråk.

Avskyr måsar och meckar just nu på en mindre atombomb som ska dräpa dom alla. (Här i Falun iaf.)

Jobbar med bara karlar som tror jag är en karl. Jag tror också snart jag är en karl.
Behöver eget badrum till allt smink som jag i sin tur behöver för att försöka se kvinnlig och ung ut.

Mitt dagliga motto: Man är som man är när man inte blev som man skulle. (Eller...vad det min dagliga ursäkt?)

Svar till: "Ej desperat, bara lite."


Goatland

Sitter och kollar färja och snackar om resa till Gotland med Kenneth och Kenny.

Jag: Fan, hela tre timmar att åka över...Shit, hoppas dom serverar sprit på båten

Kenneth: Ja, för om du frågar iland sen var systemet ligger så svarar dom: Innanför miiuurarna.
                  -Tack för det din jävla gutekuk.

Han är inte riktigt frisk den mannen.


Gutekuk eller Kenneth? You pick.

Ordinärt

Det är stort när "Janne 47 - ÅMÅL" raggar upp mig på Facebook och skriver: How YOU doin.

Jag faller. Som en fura.

PANG.

Är det vad sommaren har att erbjuda vill jag att det ska vara vinter nu.


MAN 47 ÅRI favoritlistan: Kama Sutra


Jag har fått paket!I paketet låg den här boken. Tack till mr J som förbarmade sig och släppte den från sin bokhylla.

Två öl mot en bok. Bra byte eller? Jag vet inte....på första sidan har "någon" skrivit: LÄS PÅ EGEN RISK.
Nu ska till och med jag snart se fotboll ihop med en folköl och en Grek-sallad. Passande va?

Man är ju diplomatisk.


Har jag missat nåt?

Det är inte en käft här. Inte en människa så långt ögat kan nå...Inte verkar det sitta någon på nåt av våra andra kontor heller. Antingen har jag missat nåt viktigt (som att också vara ledig) eller så ska dom bara testa psyket på mig.

Det ringer som SATAN här! HALLÅÅÅ, jag har bara 2 armar, 2 öron och en hjärna. Den går btw på högvarv just nu och kommer brinna upp vilken sekund som helst.

Nä, nu ringer jag Poolia.

Poolia: Välkommen till Poolia, hur kan jag hjälpa dig?
Jag: Skicka hit en ny förbannad kollega!
Poolia: En förbannad?
Jag: Ja, det är dom ju oftast. En räcker den här gången.


Arbetsbiet Emelie:


UPPDATERING KLOCKAN ÄLVA FÖRTITVÅ:

INTE EN SJÄL I SIKTE!!
INTE EN MOBIL PÅSLAGEN!
FESTAR DOM UTAN MIG??

Helt ärligt nu..

...jag har fan inte haft så där satans jäkla skitkul på evigheter.  Borsett från spontanfredagen förra helgen med Linda då. Men fan! Jag tänker nog till och med ge upp Peace & Love...jag skiter i det helt enkelt. Jag säljer biljetten och tar pengarna och gör nåt annat för dom istället. Jag är en impulsmänniska av värsta sort och den senaste tiden har tillfällena inte getts för någon form av plötsligt infall och det gör mig helt galen. Jag vill inte planera att försöka ha kul på en festival!
Dessutom tror jag inget i år kan slå det roliga jag och Lotta hade förra året och risken är att man då blir skitbesviken för 1300 spänn. Vem vill köpa sån dyr besvikelse? Flera av dom jag trodde skulle hänga på uteblev och visst jag har Majsan. Min, förutom Lotta, allra bästa vän. Men hon ska ha pojkvännen med sig och jag vet att dom kommer stå och tuttinutta i ett hörn och vagga till musiken. Hon vet dessutom inte ens om hon ska dricka? Va??!! Själv tänkte jag sänka den första bägaren runt 15 tiden på torsdagen och inte vakna förrän på söndagen. Jag vill inte tuttinutta som tredje hjulet och sjunga "raj raj" bredvid. JAG VILL RÖJA! Men helst inte själv, för då plockar dom in mig på psyket och där har jag inte tid att sitta alls.

Nä om man skulle sälja biljetten dyrt satan och dra någon annanstans? Dit pepparn växer kanske?

Mamma köpte ett par snygga vintageskor till mig lagom till förra årets festival. Tyvärr var nog limmet lite dåligt i dom...De VAR i alla fall assnygga...Lotta skrattade så hon höll på att tappa löständerna när vi kom hem. Gummistövlar kan vara att föredra även vid lättare regn. Förlåt mamma..jag har i alla fall sparat dom. De är ett par finfina minnen de där silverdojorna...
  
                                                                                       
R.I.P

Sommarfest!

Nu är det mindre än en månad kvar till den årliga sommarfesten vi har på vårt jobb. Då samlas vi från Sveriges alla hörn i Varberg och festar hela dagen och natten lång, fredag till lördag. Det är skönt att man får betalt för att festa

Förra året var intressant. Det resulterade i:

1 stycken "blåtira". Given av säljare storlek SMALL, till fabriksmontör storlek XL. Vi hade väldigt roligt åt det där och nynnade "Dunka mig gul och blå" i en smärre evighet efteråt.

1 stycken "rulla, alternativt frivolta i en slänt". Min kära kollega Patrik skulle lika smidigt som jag gena till taxin i en grässlänt. Medans jag på sprit-vingliga höga klackar klarade biffen galant färgade Patrik sina kläder gröna. Trots detta ställde han sig upp och tyckte livet ändå var toppen. Sprit gör så med en.

1 stycken "hämta ut från fyllehäck". Eller..ja, vi saknade honom vid frukosten på morgonen och när vi tillsammans drog oss till minnes så kom vi ihåg att farbror blå hämtade upp honom när vi kom ut från krogen. Egentligen hamnade han slutligen på Varbergs sjukhus med en härlig magpumpning som följd. (Det går så när chefen beställer in helrör efter helrör. Det man inte får i lönekuvertet kan man ju lika gärna plocka ut i fri sprit) Vi skickade en taxi som hämtade upp och skjutsade tillbaka honom till oss. Vi sparade även lite frukost. Snälla som vi är skrattade vi just ingenting åt detta heller. Ja, eller hur...?

1 stycken "Skåne-montör klättra över bordet" för att nita en fabriksarbetare på andra sidan under middagen.

1 stycken "fabriksarbetare med ren sprit i plastmugg". Trots stränga order från storchefen att inte dricka överhuvudtaget eftersom denna man skulle arbeta dagen efter. "Ta dig i röven chefjävel" var väl ungefär hans sätt att se på saken och så svepte han mugg efter mugg.

Såhär, mina vänner, är det att jobba med 99% karlar. Jag är morsan i gänget, eller den ingifta slynan som jag ibland kallas.

I år blir det värre. Då ska 5 stycken brudar i runt 20-års åldern med. Giv mig kraft att orka va morsa till dom också, alltmedans alkoholen flödar nedåt i strupen och eventuellt såsmåningom även uppåt. Beror ju på hur kul det blir.


Va tyckä nii?

Ä dä fö mörkt dähä? Si ni någe?

Det blev ju "natta i kölboa" men ja tycke dä ä rätt snöggt. Men om ni har synprobläm
så säg te. Själv har jag stavprobläm, uppväxt i Daaaalarna som man ä.Rudolf

Rudolf med röda mulen bor i min spegel. Det är sant, för så fort jag går och kollar i den så står fanskapet där och ser fånig ut. (Ifall någon undrar vad han pysslar med sommartid)

Dagens bästa på stranden: Ungen i tvåårsåldern som hela tiden rymde och stal kakor och annat gott från andras filtar med en lätt sliten morsa i hälarna. Eller när Hampus kom från vattnet för hundrade gången och skulle byta till torra badshorts och bad om hjälp att få av sina blöta. Nä, nu orkar jag inte du får göra det själv sa jag sista gången eftersom jag precis vaknat och kände det som om någon släppt en 10 kilos sten i huvudet på mig. Då hör jag hur han börjar gnessa och slita i shortsen samtidigt som han försöker dölja kroppen med handduken. Plötsligt hör jag:

- Aaargghhh...Nääääääääj, min pung, min pung, MIN PUNG ÄR PRIVAT!!!

Då har han tappat handduken och står helt näck. Det roliga var ju att om han inte sagt något hade ingen brytt sig men istället kollar ju alla för att se vad som har hänt och jag får skämmas. 

Hampe har en förkärlek för tuttar. Det har han faktiskt haft sedan han var 2 år ungefär. Helt fascinerad har han nog klämt sig igenom och kommenterat de flesta brösten i vår släkt och min bekantskapskrets. Du har mjuka, du har långa, du har hårda, du har stora, du har små, du har mysiga osv. Alltmedans killarna jublar och vi (särskilt jag) tjejer inte tycker det är lika skoj att få ett utlåtande om sina tuttar offentligt. (Har försökt analysera varför och det kan kanske bero på att jag inte har ammat ungen?)  Sedan ett år tillbaka har han däremot börjat sikta in sig på pungar och det är nu det börjar bli skoj för oss av det andra könet. Givetvis får man ju inte uppmuntra detta, utan det gäller att hålla likgiltig min och tala om att det faktiskt inte alltid är ok att diskutera pungar inne på konsum till exempel. Men när han säger helt rakt upp och ner att "det inte är undra på att man luktar konstigt om man en gång har legat i en pung". Då är det svårt att hålla sig för skratt.
.
Månadens sämsta: Den där satans Robin Hood kommer inte med skatteåterbäringen förrän i augusti. Rävjävel.

Dagens ord: NOG. Varför vet vi så sällan någonting helt säkert ? Vi försäkrar oss nästan alltid med att slänga in ett "nog" i meningarna. Har ni tänkt på det?

Nu ska jag slicka mina brännskador och laga mat. Hej hopp!

Det var bättre förr

Jahapp, här sitter man och dricker morgonkaffe med matlagningsgrädde i. Smakar sådär, men klart mycket bättre än ingenting alls i kaffet. Idag blir det bad igen. Majsan och Kevin kommer hit om en liten stund och så ska vi laga tacos att ha med till stranden. Ibland försöker vi imponera på ungarna och idag är en sån dag. Ingen hämtpizza alltså...Vi ska knäcka varenda fikakorg på den stranden idag. Helst ska vi skicka runt ungarna med varsin tortilla, så kan dom stå och skrika lite längre bort att: Åh, vilka goda tacos ni gjort! Det här var underbart, tack kära mor(sor). Och så kan dom snegla ner i någons korg med torra bullar och en uppblött sallad ifrån helvetet.

Till Lilltorpet åker man om man vill glassa. Där hänger liksom eliten, men jag råkar veta att eliten var på en rätt stor fest igår så jag tror vi slipper dom. I alla fall till efter lunch. Då kommer tjejerna glidandes i sina Spanienbrännor, halvsminkade med smycken och så vidare. Jag har aldrig riktigt förstått grejen med det där, att slänga på sig massa tingeltangel innan beachen, jag skulle känna mig urdum om jag kom svassandes i det. Nä, bikini och en bok under armen räcker väl. Ett par sura gamla flipflops från artonhundrafrysifast och en tub med solkräm som är 2 år gammal i en konsumkasse. Fast läser man tjejtidningar så ska man ha mer än så. Då ska det vara lipgloss och gud vet allt i strandväskan. Känns ju rätt onaturligt eller?

Det värsta sen på beachen blir artighetsvisiten till varandras filtar med ovanstående.

-Hej, ooohh, det var länge sedan. Vad gör du nuförtiden?
-Hej, jo typ samma som förra året och året innan det. Har ju barn liksom och jobbar. När jag inte har barn och jobbar då super jag mig kanon.
-Jamen GUUUUUD vad stor han har blivit, hur gammal är han?
-Tja, eftersom han var sju när du frågade vid samma tid förra året så är han nog åtta nu..vänta jag kan fråga..(Illmarigt leende på läpparna här)
-Hahaha, oh, du är för rolig du.
-Haha, jaaa...Själv då?
-Öh, jo, jag (lever på pappas pengar) jobbar lite på pappas företag och så.

Nu tror ni att jag är bitter igen, men faktiskt inte. De är som jag, snart 30 år gamla, men de har levt samma typ av enkla liv så länge de kan minnas. Lite har förändrats för dem sedan vi var 14 år. Och jag är sjukt urbota trött på denna hysteri om att helst vara knallbrun med blonderat hår, sminkad och gud vet allt även på en badstrand. Vad hände med allt kul? Ingen kan ha kul fullt munderad i massa spackel och skit. Jag tycker synd om dom som tror att det är verkligheten och inte verkar veta om något annat. Jaja, nu blev jag visst bitter till slut ändå. Folk får givetvis göra som de vill, men jag önskar ibland att det fortfarande var 1989 eller nåt. Gud, jag kommer bli en sån där kärring som säger att det var bättre förr..

Hörni, det VAR bätter förr. Det är sant...

(Hittar inte på någon bra rubrik)

Vilken helg! Äntligen fint väder även när jag är ledig. Annars brukar det oftast bli dåligt väder lagom till helgen och fint igen till måndagen. För en gångs skull har jag tur. Falun hade varmast i hela Europa igår med dryga 32 grader, tack, det kände vi. 7 timmar gick åt till solning och badning, med ungar och hela alltihopa vad det innebär. Dvs, fika, mat, fika, dricka, fika, glass, torka, torka, glass, fika osv. Det här är andra året Hampus kan simma och det innebär att man inte behöver råstirra på poolen utan kan slappna av och njuta på ett helt annat vis. Underbart! Däremot var det ingen bra idé att lägga sin solfilt precis bredvid beachvolley planen..DUCKA! Var ordet som skreks alltför ofta och jag bet halvt av mig tungan varje gång i panik. Bollrädd som jag är.

På kvällen var vi hos mamma och käkade god middag som mormor lagat. Stackars mamma har fått riva ur hela köket pga vattenskada så det ser inte kul ut...Då är det bra att man har en mormor som kommer med färdiga lass mat!
Vid middagsbordet diskuterades tjejer med killarna, Hampus och Kevin 8 år och lillebror 10 år. De kunde visa i luften hur man hånglar (såg inte najs ut) och Hampus fnissade nästan förtvivlat och ville gömma sig under bordet när vi frågade saker om tjejerna i hans klass.

Men Hampus, är det någon som frågat chans på dig, undrade jag.
Jaa..hihiiii, ohhooooo, 2 stycken. Med det sagt gled han halvvägs under bordet.
Jag frågade vilka och han svarade.
Jaha, men inte My då undrade jag.
Svar: Hahahaa, näää..hon är inte min typ. Hon är för kort för mig och kan inte simma.
Hahaha ja vad säger man. Skönt att kraven inte är högre än så i den åldern...

Lillebror däremot var tillsammans med en tjej i flera månader. Dom var till och med på bio tillsammans. Under tiden till och från bion och under tiden sa dom knappt ett ord till varandra, men när dom kom hem satte dom sig vid varsin msn och frågade varandra va dom tyckte om filmen...Vilken dejt!

Efter ett tag gjorde hon slut. Anton (lillebror) öppnade mejlen en dag och där fanns ett mejl från flickvännen, i det stod: JAG GÖR SLUT!!! Med bokstäver så stora och feta att de inte fick plats på skärmen utan man fick scrolla för att läsa hela raden. Stackarn var helt knäckt över det..Finns ju snällare sätt att göra slut på och efter att mamma pratat med tjejens mamma så vet hon nog om det.

Inatt ringde telefonen, eller båda mobilerna rättare sagt. Det var OGGY (och Lotta) Jag hann inte svara på den första och den andra ringde någonstans låååångt borta och jag orkade inte resa mig ur sängen. 1 minut senare kom ett sms:

-Din jävla flohabba, se till att svara, vi har ragg åt dig!


Vilket underbart vänligt sms. Men jag tackar så mycket, där sitter dom någonstans i Örebro och raggar åt mig. Ni är för söta!

Näpp, nu är det dags att bege sig till badstranden igen. Idag blir det strand och inte pool! Alla tjatar om sina brännor osv och jag vill inte vara likadan. (Men ni skulle se mig nu, mohahaha, beat it om ni kan)

Idag har Robert namnsdag, grattis Robbelirobban, stor puss till dig!

Dear Blogg Fränds. I häv something to täll joou.

Om ni någonsin funderat över varför den blå pricken i er statistik rusat i höjden på sistone, så är det för att jag har förbannat skittråkigt på jobbet. Jag stalkar era bloggar ungefär var tionde minut  och ibland oftare i väntan på nåt gott. Man skulle kunna säga att jag inte har något liv och att jag lever och andas genom er. Vissa av er är riktigt usla på att uppdatera dagtid och det grämer mig (No names, men typ som Lotta). Ni är istället igång sena kvällar och nätter och vilken schleten 28-åring orkar hålla sig vaken då? De flesta av er är ursäktade pga arbete och så. Men inte alla. (No names, men typ Lotta då).

Å andra sidan har jag damp vid tangentbordet dagtid och oftast noll energi eller fantasi för att skriva mina usla rader på kvällstid.

Min mobil har fått krupp och dött eller nåt. Senaste sms trafiken lyder såhär:

Mamma: Ring så fort du kan
Syster: Han kanske står och ollar varenda liten planta när du är på jobbet. HAHA!
Lotta: Hej fru läderbränna..vad sker i lårviken denna helg?
(VAFAN! Ingenting, zipp ,nada!)
Montör/jobbet: Var är minibaren?
Linda: And vär is de gad däm photos?
Lotta: Du kommer bli en kanariekärring, haha!
Daniel: Ligger Flen nära Falun? :-P Såg en Flen buss, tänker hoppa på den om den stannar nära


Where is the löööv?

Ok, det här är möjligtvis kärlek. Om jag bara hade en folköl och en parkbänk och en stereo med den här låten skulle jag vara så  happi. Skruva upp, gatt däm it.

Köp min cykel snälla.

Fy på mig

Jag kommer på mig själv efter en hel timme att jag fastnat i värsta dokusåpan på nätet.

Nämligen dessa 2 bloggar Kissie och Fanny. Jag har lidit kval och nästan bakbundit mina händer för att inte skriva en kommentar till dom båda, där jag försöker få in vett och etikett utan skällsord. Tillslut inser jag att jag är tacksam som fan att jag lät bli. Jag tror nämligen de är samma person, de ser ju exakt likadana ut. Och helst vill jag inte att ni går in på deras bloggar heller. För gör ni det får dom ännu högre statistik och i slutänden är det vi som ser till att dom kommer tjäna pengar på sina bloggar...precis som Bondagebella eller va hon nu heter. Folk kan inte sluta läsa skiten och klagar på pengarna hon tjänar, men hallå? De som läser, hatare eller icke hatare, är ju de som betalar hennes Gucci brillor. Läskigt värre. Jag tror dessutom att om Kissie och Fanny nu inte är samma person, så är dom i smyg bästa vänner som har en briljant affärsidé. Lotta vad säger du? Ska vi på äkta fjortisvis hänga ut varandra och låtsas sno varandras pojkvänner och skapa så mycket dramatik att kvällspressen kommer skriva om oss? Jag tror det, du får börja. Men berättar du mina värsta hemligheter ska jag spänka dig nästa gång vi ses. Du får väl hitte på..det är ju det tjejerna gör.

Snart ska jag lägga upp en videoblogg på mig själv när jag sitter och röker och tuggar tuggummi. Jag kanske inte har så mycket att säga så det kan bli mest: Ahh, alltså...Hihi, jag vet inte riktigt vad jag ska säga till er. Men jaaa, jag har väl haft en bra daaaag. Å sen ska jag o Saaaraaa in till stan och ta en latte, efter det så ska vi..tjaaa..jag vet inte. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Hihi, jag är lite sugen på en glass också förresten. Jaaaa...med choklad såklart. Alltså en glass utan choklad, det är ju som..som,... (Här kommer det ta stopp eftersom det inte finns någon som helst livserfarenhet att ta utav)

Nä, jag säger då det. Tacka vet jag att vara vuxen. En vacker dag (om ingen har ihjäl dem, för det verkar riskfyllt om man läser kommentarerna på deras bloggar) så kommer de växa upp. Och vi kan väl hålla tummarna för att  åtminstone en av dem blir normal?

Puss o snutts på er.

Jag vet inte vilken sport..

...de spelar. Men om ni informerar mig, så ska jag definitivt börja kolla..Oh, mana, mana!Tack Linda! You made my day;)

Åh denna orättvisa

Kollar in Pussycat Dolls 2 på tv3 och undrar:

Varför föds vissa med både perfekt utseende och perfekt sångröst?

Visst är det bra orättvist. Här går vi runt ett helt packe med människor utan någon av dessa talanger och så får vissa dubbel uppsättning. Det enda vissa av oss får är det dubbla av är onödiga kromosomer eller nåt.

Ta mig till exempel. Jag har dolda talanger men inte i form av inkomstbringande skönhet eller en pipa av guld.

Jag kan istället:

Vrida fötterna nästan helt bakåt. (Bejublat partytrick, ända tills den dagen man är för gammal och knäskålen hoppar i bålskålen)

Rapa på beställning. (Tror jag, det var länge sen och Lotta är bättre. Jag ska testa, vänta.......JAPP det gick)

Tvätta utan att blanda ihop färger. (Det har mamma lärt mig)

Köra 260 km/h med en hand på ratten och garva i skräckblandad förtjusning. (Jag är mer ansvarsfull numer)

Tugga tuggummi, gå och prata mobilen samtidigt. PÅ EN SMAL TROTTOAR!

Shoppa upp hela lönen i huvudet innan pengarna sitter på kontot. (Vadå? Det kallas att budgetera!)

Titta på 3 tv-kanaler samtidigt. (Singel = Fördel)

Säga nej till en till drink fem minuter innan krogen stänger.

Laga bilens bromsslang med en datakabel. (Jag är riktigt stolt över det här, garva inte)

Vara den enda tjejen i Falun som Mc Donalds personalen hatar, nätter mellan lördagar och söndagar. (Don´t ask)

Har jag imponerat klart nu? Behöver någon rådgivning i något ovanstående ämne, hör av er. Enligt Lotta så tar Livs Coacher 1000:- timmen! Jag gör det lätt för en hundring. (Efter den 15:e varje månad iaf).
 


Om jag vore en tecknad figurSkulle jag vara Belle. Hon blir ju kär i ett odjur, precis vad jag själv oftast lyckas med.

Nu är jag lite bitter igen, men det är mest för att jag längtar efter 42 afterwork öl och lika många shots.

Den här låten är sommar!! Spänk mä!


Döden dö

Idag vill jag vara:

Mannen som trängde sig i kön på Statoil imorse, utan ågren.

Idioten som började köra om när JAG skulle köra om idioten på väg till jobbet.

Den som kör "Bred last" bilen före den breda lastbilen. (Extremt simpelt arbete)

Mungot som tänkte parkera i rondellen nästan framme vid jobbet.

Han som förhoppningsvis klipper min gräsmatta idag. Sittandes med musik i lurarna.

En jordgubbsförsäljare.

Sandförsäljare i Sahara.

Iprenmannen.

Personen som delar ut pengar ur bankomaten. (?)

President.

Jag vill göra allt utom det jag gör idag. Jag är på ruttet humör och mina kollegor hatar mig just nu, fast det skiter jag iofs i. Ring inte den här kundtjänsten idag, för jag slänger på luren med flit, särskilt om du tänker vara otrevlig. Jag gör alltså ungefär som försäkringskassan mfl så vadå? Jag tänker bete mig som en grinig kommunal anställd kärring med 6 månader kvar till pension och en rutten lön på under 20.000 i månaden. Jag har bestämt att fikarasten idag sträcker sig fram till tolv, med paus för lunch och sen fortsätter jag min fikarast till kl 17. OK?

Visst var det ett upplyftande inlägg? Känner ni hur energin sprudlar när ni läser detta? Jag vill helst häva i mig en flaska Brännvin Special och lägga mig under täcket och inte vakna förrän på fredag.

OSCDIOEru9340589u7jjjcd0w384umd30847cm23408 Förlåt, jag la pannan på tangentbordet.Godnattvideo........får ni mest för att jag just lärt mig att göra klippet såhär litet. Nöjd? Ja, oootroligt.

Låten är guld, så ta er tid att lyssna på den OCH på texten. Gör man inte det missar man hela poängen.

HäR äR jAg Å lOtTa

Om ni ser dessa 2 i sommar så är det vi.

Undercover.


Vem vill bli rik?

Jag har kommit på Sveriges grymmaste affärsidé. Nu behöver jag bara någon att komma igång ihop med. (Helst någon med oändliga resurser i form av pengar och en snutt hjärna)

Vad det är tänker jag inte berätta, men jag behöver ungefär såna här personer:

En med snutt-hjärna som sagt. Den enda jag egentligen känner är LOTTA, men ibland slår det runt även där förstås. Då får hon sova ruset av sig längst bak i bussen.

En som kan göra roliga marknadsföringar och annonser är A och O för att överleva. Här tänkte jag mig JONAS som bäste man för detta. Det syns i hans blogg att han har fantasi för hela Sverige tillsammans.

En smart mamma med humor. Vi behöver definitivt ha någon med ansvarskänsla och vana att hantera ungdomar. Därför tänkte jag att MARIA skulle passa utmärkt. Tokrolig lärare och någon som har koll på matematiken i olika sammanhang.

Vi behöver absolut ha en Rock´n Roll brud ifall stämningen mot all förmodan någon gång skulle bli lite låg. Det är här Finne-Ninjan ANNA kommer in i bilden, hon står för musiken på bussen.

Dessutom, eftersom pengarna kommer vara ett problem och viss renovering av buss innefattas i planerna, så låter vi en annan ANNA fixa det. Hon är en fena på renoveringar har jag förstått.

Ibland kommer olika aktiviteter att ske. Den som får hålla i dessa och lära folk spela Lacrosse, (på fyllan helst) blir KOTTEBY. Och förmodligen den enda Göteborgaren som får lov att existera i företaget för Jonas.

Någon som kan hålla lite reda på mig när jag slarvar med att tappa bort grejer och som jag sen kan få hjälpa tillbaka blir VERONICA. Eftersom vi dessutom kommer byta organ med varandra så kan man säga att hon är jag i liten mini-dos och tvärs om.

Jag läser även ILIRS blogg. Han bor ju inte här, men någongång måste man expandera och då blir det i Dublin.

Och nej, jag skojar inte. Idén jag har är helt sjukt bra. Jag vet vad ni tänker, jag är ju egentligen allt i ett om man tittar på ovanstående. Men jag tänkte mest luta mig tillbaka och håva in slantarna medans ni arbetar. Ni borde inte klaga, arbetet är rena semestern jag lovar.

Så, nu har jag länkat er både HÄR och DÄR *pekar snett ner till höger* Man e ju ett sant dalkulle-proffs!

KYSS MÄ!

(Jag läser fler bloggar, men jag är en snålis idag, eftersom dom ändå inte vet att jag existerar ännu. Den här jäveln har dessutom slutat, fy och skam. Men han ska få en "fälttjänst" ändå sen)

Idag smäller det

Idag ska jag göra nåt stort. Jag ska länka till de bloggar jag läser dagligen. Det är stort eftersom jag bara gjort det en gång tidigare och förmodligen glömt hur man gör. I´m Dåris, remember?

Vill du inte bli länkad, får du väl säga till. Med detta menas i god tid. Vad god tid är vet jag inte, eftersom jag kan få för mig att göra det om ca 30 minuter.

Vill du bli länkad med STORA bokstäver, får du väl också säga till.

Vill du bli spänkad? Japp, jag fixar det med.


Frågade för övrigt Kenneth om KISS konserten idag. Det här var svaret:


- Helvetes jävla gubbjävlar från helvetespjäxa. Förbannade sega pengakåta sminkade apor. De kan kasta in sminket och ta sina handväskor och dra åt helvete.
 
- Men Kenneth, det kan inte tänkas att du var för full?

- Nej.

Nähä, tänker jag. En flaska Malibu och 2 liter vin brukar vara tillräckligt för en person. Å vadå Malibu? Who´s wearing the handbag..? Mohahahaha.


2 guldfiskar på turné

Min flitigaste läsare (gissar jag) kräver en redovisning av helgen:


Mamma släpade med mig i helgen till Gävle. Målet var en inflyttningsfest hon var bjuden på och eftersom väninnan inte kunde följa skulle jag få duga. Som ni vet var jag inte dåligt bakis på lördagen efter min och Lindas blöta afterwork kvällen innan. Jag var nära döden faktiskt, men vågade inte säga nåt till mamma om det.


Men visst, det bar i väg i det vackra vädret till kusten. Vi hade med oss en vägbeskrivning i bilen. Den såg jävligt enkel ut enligt oss, bara att räkna rödljus och korsningar och svänga vänster när det stod vänster. Funderingen en halvtimme senare var: när skulle vi börjat räkna detta? Varken Eniros karta eller den handskrivna var rätt....eh.  När vi ett tag senare lyckats lokalisera oss till rätt sida av stan, känner vi att vi måste fråga så vi stoppar en kvinna som kommer gåendes på trottoaren.


Det här är helt sjukt. Hon har faktiskt en inplastad karta över Gävle i fickan! Hur stor är sannolikheten liksom? Så vi får lite vägvisning och gasar sen vidare, bara för att upptäcka att vi kört i en stor cirkel och hamnar bredvid samma jävla trottoar där vi nyss frågat efter vägen. Här kan man tycka att det är väldigt komiskt och skoj, men festen börjar om 20 minuter och vi är svettiga och äckliga och knappast redo att spatsera in på ett party med andan i halsen. Jag passar på att skicka en hälsning till mamma om att jag ALDRIG vill bila genom Europa med henne. Ever.


Tillslut når vi vårt mål och parkerar bilen. Uppifrån ett fönster hör vi dunka dunka och känner att YES! Vi har hamnat rätt. 87 trappor senare och flåsiga som två bävrar i öknen ringer vi på dörren.


Mamma: Hej! Här är vi! Party party!


Värdinna invirad i badhandduk: Ehh....hej? Kicki det är FEL helg!!!


Mamma: Va? Näää...(Här blir hon skitlång i ansiktet och gapar av någon anledning...)


Värdinna fortfarande invirad: Jo, det var förra helgen! Hahahahahaha !

Har ni fest eller? Hade varit ett passande uttryck här.
Svar: NEJ


Det blev fest till slut som ni förstår, väninnan Lena var på ändå. Lite olyckliga omständigheter gjorde att det blev en missuppfattning dock. A väry big one.


Mamma, 3 glas vin senare: Haha, jag riktigt såg hur Emelie skämdes och skruvade på sig.

Nähä? Gjorde jag det, va konstigt hörru..Jag ville mest bara dö och rulla baklänges ner för trappen faktiskt.


Hursomhelst hade vi jättetrevligt. När tanterna pratade dansade jag med 4 ungar framför hallspegeln till Spice Girls. Mellan varven provade dom mina skor och vi snackade hår, killar och musik. Kände mig som en unge på nytt faktiskt, enda skillnaden var att jag halsade vin och osade bakfylla ur mina porer medans de luktade HubbaBubba.


Du är vad du äter

Idag är jag en nudel.

VAB

Vård av sjukt barn idag. Hampe har haft huvudvärk och varit helt slut sedan semestern förra veckan i Strömstad. Jag fick alltså stanna hemma och "vabba" för första gången på 8 år, tycker ungen valde en strålande dag för det.


Systeryster har varit här och tagit itu med min mardrömsrabatt. ÄNTLIGEN någon som förbarmade sig! Här kom hon runt lunch med en kille som släpade på en kärra full av matjord. Hur bra kan det bli liksom? Allt serverat ända fram till dörren och gratis dessutom. Sen satte hon igång och rev och slet i den stackars rabatten. Vi har mördat massor idag, förfärade skrik har ekat över hela området för varje gång vi sett ett äckligt kryp. Och jag kan lova att det var många gånger. Till och med insektssprayen åkte fram när vi såg den största spindel vi någonsin sett. Vi döpte honom till Åke och sen dräpte vi honom i ett osande lager giftspray...hoppas inte rosen som faktiskt växte bland allt ogräs tog alltför illa upp. Sen åkte min ängel till syster och handlade fina små plantor i olika färger som hon stoppade i den fina jorden. Själv känner jag en enorm press på att hålla dessa jävlar vid liv, men jag ska försöka, åtminstone fram till midsommar.


Dessutom fick vi killen som kom med kärran att komma förbi imorgon och hämta ogräset som nu ligger i en hög. Han får nog gå två vändor, den är stor som en jädra majbrasa. Om jag vågade så skulle jag tända på för skojs skull. Skulle va rätt kul men man är ju 28 nu. Kan inte skylla på dåligt omdöme och brist på förstånd längre.


Bilen på bilden nedan är min. Fabrikschefen mms:ade en bild på sin nya volvo idag (vissa har ju liksom råd att köra annat än en ful fårrd som funkar när den vill) Så jag mms:ade tillbaka en bild på min bil och utmanade honom på ett race på sommarfesten i Juli. Han ringde upp strax efter och bara garvade åt mig. Garva på du, sa jag, du vet inte hur långt jag kan kasta den där, jag tar dig vid rödljusen utan problem. Då skrattade han ännu mer. Vad är det med karlar?

De andra bilderna är såklart syster. Hon lär döda mig för de här bilderna. Men snälla kan du vänta till hösten Sis? I got things to do this summer.

  En albyl i min rabatt                Majbrasa                          My car                          EL FÅRRD!


Smarta ideér smides bäst i TV-soffan

"Rèene möter Cirkus Zlatan" TV 3

Hampus gillar ju Zlatan så just nu är han helt trollbunden av tv´n men vi har just diskuterat det här:


Hampus: Skulle du vilja va ihop med honom?


Jag:
Nja..Det vet jag inte, jag känner ju inte honom..


Hampus: Ah, men alltså fattar du morsan, han tjänar ju flera miljoner!


Jag: Hahaha, ja kanske det, men pengar är väl inte allt?


Hampus: Jo, jag tycker du ska fråga chans i alla fall.  Fast det kan bli lite svårt, det är nog många tjejer som gillar honom. Om jag fick träffa honom skulle jag be om hundra autografer och sen skulle jag fråga om inte han kunde bli ihop med dig.


He is a clever little boy....


Skönt att Hampe är redo att ragga åt mamma. Det är ju toppen att han siktar på de stora grabbarna. Nu är bara frågan hur jag ska styra upp det här? Zlatan springer man ju inte på inne på ICA direkt. Det kan ju i och för sig bli ett problem att jag inte finner honom särskilt attraktiv. Inte heller har han en personlighet som tilltalar mig. Men å andra sidan kommer han ju sällan vara hemma när vi gift oss. Och när han pensioneras från sitt spelande då är det nog förmodligen ändå dags att skiljas. Vilket äktenskap varar för evigt nuförtiden liksom? Bah.


 
Kanske skulle spela in en hälsning från Hampus på video och skicka till Zlatte? Vadå? Tycker ni att det börjar likna ett psykos tankar? Ja men varför inte "stalka" till sig en karl istället...De som kommit frivilligt hittills har ju alla haft en skruv lös. Hellre ta en som har en skruv lös med massa pengar, i väntan på att det dyker upp ett passande offer från arbetarklassen som man vill leva med tills man kolar.

Bitter? Int ja int.Det här blir ytterligare ett onödigt inlägg att lägga till handlingarna, men jag orkar inte berätta om min fartfyllda helg. Blir trött bara jag tänker tillbaka på den, men kul har jag haft. Måste ställa mig i kö för levertransplantation tror jag, men annars är det bra. Idag har vi badat och solat hela dan. Eller rättare sagt, jag har våndats i bakfylleångor i solen och sovit bort mest hela dan, dregglat och haft mig på stranden. Men gud så gött man sover när man dregglar lite i sömnen! Har ni tänkt på det? Mina lår är också väldigt röda och fina, not. Här är Hampe:


RSS 2.0