My lucky day!

Just min tur att hamna mitt i en bunt turister med turkosa kepsar och som luktar friterade calamares och käkar äggmackor så det skvätter. Har jag sagt att jag har en känslig nos på morgonkvisten? Hulk.. MEN! Jag ä inte bitter jag inte. Två timmar, två timmar, två timmar...

Nej nu jädrar!

Nu drar jag till Hufvudstaden om några timmar. Jag ska jobba äset av mig i Solna först och när mina kollegor jävlats färdigt med mig så blir det hårdrockskonsert på Arenan för hela slanten!

Vill ni mig något så finns förmodligen jag och ett helt gäng till med bloggers på Kellys från midnatt och framåt.

När jag kommer hem så ska jag berätta sju sanningar (och kanske någon hemlighet) om mig själv så som jag blivit utmanad att göra!

Tjohäj på er och trevlig helg!




Det här var kul

ORALSEX (klickbar, det är en länk för bövelen)

Uppfinningsrik bilägare det där.
Jag är nästan lite avis.

På min står det PWT vilket betyder Porn Watch Tv.
Men det fick jag ju inte välja själv.

Konstigt att ingen reagerade på det.

Eller så betyder det Please Wear Trousers. Vilket är väldigt osexigt.


klapperiklapp!

Angående inlägget igår, så känner jag att jag lyckades slå huvudet på spiken. De flesta höll med mig och spädde på det hela med egna historier om snökaos och förvånade människor som verkar uppleva sin första vinter trots att de är 35 år.

Alla utom en.

Igår fick jag det här slängt i ansiktet via telefon av min älskade pojkvän:

- Jaha, men alla jävla lantisar då, som ställer sig på fel sida i rulltrappan?! (Och sen jämförde han med något mer som jag har förträngt med flit)

Mohahaha! Som om jag inte såg den komma? Ja det är ju inte så att den korta rulltrappan på Åhléns här i stan kräver att man släpper fram rusningstrafik direkt. Så okej då...Men varför har de så jävla bråttom när det går tåg var 10 minut minst? De borde lära sig slappna av, precis som turisterna och vi lantlollor som har lokal-seg-buss var 30 minut.

Har ni testat den här varianten i Stockholm förresten?

Under turistsäsong på någon av de större gatorna går det gärna i slow motion. Mammor med barnvagnar är värst, i en stor klunga stannar de mitt i när det möter varandra och så har de ett långt snack medans de tar upp hur stor plats som helst. Jag är förvånad över att de inte har termosar med kaffe med sig så de kan fika på samma gång. Hur som helst...en gång när jag faktiskt kände mig stressad men inte kom fram i den takt jag ville började jag klappra med klackarna bakom som om jag kom springandes upp i nacken på dem. (Man kan flåsa lite också om man tycker det är skoj)

Det var som för Moses när Röda Havet delade sig.

Men man måste göra det ordentligt. Smyga upp ljudlöst bakom och sen klappra utav bara helvete. Det är en enorm tillfredsställelse när det lyckas och det gör det ofta.

Imorgon åker jag till Stockholm och jag ska ta upp hela rulltrappan alternativt stå på vänster sida och hänga på väg ner i underjorden mot tunnelbanan till Solna. Mohahahaha!

Sweet!

Kolla HÄR!



Blev överlycklig när jag läste detta. Klicka er in och läs. Där finns en massa kloka ord direkt från honungshjärtat! En tjej som skriver rakt och ärligt med mycket humor och med otroligt mycket tankar som jag kan känna igen mig i.

Läs, läs, läs!

Det är en order för bövelen.

Godnatt! Nu ska den här superkära, rödvinsstinna, ölfyllda, Irish coffé druckna haggan gå till sängs!


Freeeezing

Brrr.

Det börjar bli för kallt för att röka. Nyss snöade det av bara sjutton här.

Jag borde verkligen byta ut mina nylonleggings till leggings av ull och en varmare jacka.

Det var snorhalt imorse, men vi klarade oss undan trafikstockningar och avåkningar. Vi klarade oss också undan nyheter som berättade att halkan slagit till som en chock här i länet. Dalfolket är svåröverraskat när det kommer till vinterväglag.

Men snart är det Stockholms tur. Tänk att de blir lika överraskade varje gång?

Oj! Va! Vad hände? Blev det vinter? Fan jag som spelade brännboll på Gärdet för bara några månader sen. Konstigt...Vad är det här vita för nåt? Snö, säger du? Så exotiskt.

Stockholmsfråga 1: Is på bilen betyder väl inte att det är halt på asfalten?

Svar: Jo, inte jämt men ofta. Det kan vara värt att ta det lite lugnt och börja tänka på att byta till vinterdäck knäppskalle.

Stockholmsfråga 2: Men jag har ju en stadsjeep! Den kan ju klättra över vilka jävla snötäckta berg som helst.

Svar: Nej. En stadsjeep av märket Audi klarar knappt en snöhög med grus i på parkeringen utan att köra fast.

Jag drar inte alla över en kam nu, men visst är det lika spännande varje år?

Ja, jag tvättar nästan varje dag

Jag är så förbaskat lycklig över att tvättmaskinen fungerar att jag kör en maskin om dagen. Av ren lycka tvättar jag allt jag kommer över, även sånt som inte behöver fås rent. Men en uppfräschning är alltid skoj, eller?

Är jag en miljöbov?

Svar: förmodligen.

Men jag kunde ju haft en bil som drog 3 liter milen och det har jag ju inte så jag får kompensera. Uppåt.

Lyxig tisdagskväll i egen regi innebär hårfärgning och Glamour. Skratta på ni, det är allvarliga grejor som händer på fina gatan i L.A. Jag gillar dock att kompensera precis som jag beskrev ovan så jag kan ju meddela att alla avsnitt av Glamour jag (inte borde ha) sett kommer få däng på fredag av en hårdrockskonsert! Sinnessjuk gulligull såpa vs hård hårdrock. Det bör stabilisera mitt personliga livskonto.

Jag ska även kompensera upp de två frukter jag ätit på eftermiddagen med lite glass så det blir jämvikt. Det bör vara 50/50 av det mesta.

Det är underbart att inbilla sig saker. Jag kanske inte har alla hemma, men jag har några. (Det var också en typ av inbillning)

Im in love

i Coco Chanel Mademoiselle

Jag provade den här på lunchen och har sniffat sönder min handled sedan klockan 12.15 och jag är rätt förvånad då doften inte är vad jag brukar dras till. Den var satans dyr dock och även på Tradera.

Eftersom jag är parfym-oman (?) har jag oftast en jädra massa hemma men jag använder på sin höjd 30 ml innan jag ledsnar. (Förutom min Brigth Crystal på 100 ml som jag nog kommer gråta över när den tar slut)

Vart vill jag komma med det här? Jo, det är möjligtvis ingen som har en uttråkad skvätt hemma som bara står och samlar damm?

Du skulle kunna tjäna dig en hacka. Eller det beror ju på hur man ser det, jag är rätt snål.

Frågan om du äger denna är: i hur stort desperat behov är du av några hundralappar?

Tjuvlyssnat.nyss

Uppsnappat på Gina Tricot på lunchen vid "möss-stället", 2 tjejer i 16-17-års åldern funderar:

- Kolla, det är en sån här jag menar! (håller upp en pälsmössa)
- Vadå?
- Jamen jag försökte förklara för Rickard igår att han såg ut som en sån där rysk gammal kung när han hade en sån, vad det nu heter? Jag kommer inte på, men du vet...gammal rysk kung...
- Nääee..
- Åh..jo, president heter det! En sån där som dom hade för hundra år sen du vet!
- Åh jaha, hahahah. Fan vad fult.

Här sträcker jag mig mellan tjejerna och kniper ett par benvärmare, tittar på ena tjejen och berättar lugnt och stilla att "du menar nog en Tsar va?"

- Eh, va? Njaaee..

Jag väntade inte tills poletten trillat ner, det hade tagit för lång tid, utan jag vände mig om och gick.

Vad jag kom tillbaka till jobbet med efter en timmes powershopping? Benvärmare, vantar och en mössa och jag blev utskrattad av Kenny när jag drog på mig den på huvudet, så möjligtvis kommer den bara skräpa på min hatthylla tills fan tar den.

Tjingeling.

Lovley måndag

Jag sitter i soffan och känner mig som en degbulle. Morgondagens matlåda puttrar på spisen och tvätten ska snart hängas. På tv´n visas Färjan.

Färjan ja.

På just den båten kutar min unge runt i exakt detta nu och tycker livet är toppen. Enligt ett telefonsamtal nyss ska han vara uppe till klockan 03 inatt och dessutom gå på disco. Mormor skriker "nej nej" i bakgrunden men ungen bara skrattar och helt plötsligt sa det klick i andra änden av luren och jag förpassades åter till den grå vardagen.

Kul.

Vart jag själv önskar att jag var just nu? I ett trångt studentrum på Gotland, gloendes på min superläckra pojkvän, helst i bar överkropp ätandes ravioli samtidigt som han mellan tuggorna fyller mig med onödig men intressant information.


I helgen till exempel har vi gosat och diskuterat stomipåsar och dess funktion och utformning. Vi har också googlat bilder på preventivmedlet spiral. Det är väl normalt? Nähä..

Nej! Åter till arbetsskadade (och eventuellt mer skadade) bartender Håkan och hans lustiga påhitt.



Uppdatering klockan 20.54: HAHAHAHAHAHAHAHAHA! Gnabb i baren, brudar, TVÅ Håkan. Räckte det inte med en?

The winner takes it all!

Ville bara säga det! Jag har vunnit det jag velat ha på Tradera både igår och idag.

Idag budade jag hem en svart ulljacka från H&M, oanvänd för 135 spänn. Till råga på allt bor tjejen i Borlänge så jag ska bara hämta upp den efter jobbet. Mohahaha! Dä ä billigt! Jag älskar sånt som är billigt bara så att ni vet.

Va? Blev det här ett sånt där inlägg om mode? Jag ber om ursäkt, men jag ville bara skryta lite.

Fattas bara att jackan visar sig vara ett inköp under någon slags kris 1987. Bilden var inte den absolut bästa, tagen med en usel mobilkamera eller nåt. Men skit samma. För 135 spänn kan jag tända eld på den och grilla marshmallows på gården hemma om jag vill någon kväll.

Nästa panggrej jag ska köpa är en tågbiljett till Stockholm C för 1 spänn. Livet är härligt!

Hej hopp!


Efter en underbar helg...

..så är det inte så jävla roligt längre. Jag är just nu lämnad ensam åt mitt egna sorliga öde.

Stora älsklingen har åkt hem och lilla älsklingen är på flykt hos en kompis och ska sen sova borta. Själv packar jag åt lilleman som ska åka på kryssning med mormor och gammelmormor imorgon.

Låååånläääj, aj äm så låååånläääj!

Men!

En positiv sak med dagen var att jag fick vakna bredvid Jonas och faktiskt också bredvid Hampus som krupit ner efter en mardröm. Det kan man leva gott och länge på fast jag vaknade nerpressad i mittenskåran som en korv mellan två bröd vilket betydde rejält klämd med andra ord.

En till positiv sak var att tåget som Jonas klev på släppte av lillasyster som kommit hem från Göteborg för att stanna en vecka. Wiiihaaa! Jag har ju faktiskt längtat efter den lilla snorungen så på onsdag blir det 2 för 1 på Harrys med syster, mamma och mormor. Tjejkväll i 3 generationer med brudarna "Knäpp" (där jag är minst skev, tro´t eller ej).

Sedan så: på måndag och tisdag blir det bluttanblädagar. Onsdag blir en toppendag, torsdag ska det packas på och inför fredag för då åker jag till Stockholm för att umgås med pojkvän och Lotta och Johan. På fredag kväll blir det konsert med Disturbed och förmodligen en hel del öl och sen ska det bara "varas" på lördag och söndag innan det är dags för hemresa.

Allt gott eller? Bra.

Nattinuffs på er.







Svar kolon

Sådärja. J här enligt order. I början av veckan så fick ni ju möjligheten att frågelifråga mig och Emelie om vad ni ville mellan himmel och gjord jord, och alla frågor handlade i slutändan om oss. En liten besvikelse är det allt, jag som hade gnuggat, fejat och putsat geniknölarna för att kunna leverera svar på frågor om flugors IQ, köttbullars atomvikt och de barbariska hunnerna. Non the less, så är vi glada över att det faktiskt har funnits ett visst intresse, och här kommer alltså mina svar. Vad Emelie tycker kan ni läsa här. Jag har inte heller läst hennes svar, liksom hon inte har läst mina, så det här blir nog intressant för oss med. Antingen får jag hångla ikväll, eller så får jag sova på soffan...


Kotteby

Är det sant att du skickade en crappy bok till henne för att få hennes adress?
Hemsida: http://www.kotteby.se/
Svar: Snabba Cash är inte bara crappy. Den kan vara det värsta hopkoket av skit i olika nyanser jag någonsin har läst. Någonsin. Och det säger en hel del. Jag fattar inte att någon som ändå jobbar inom rättsväsendet och då uppenbarligen klarat (fuskat?) sig igenom högskolan inte kan skriva normal svenska. Min mellanstadielärare hade inte släppt igenom det där manuskriptet.


Kotteby
Alrighty then. Min första fråga.
Är det sant som ryktena säger att boken snabba cash var en början på ert förhållande? Utveckla!
http://www.kotteby.se/
Svar: Njae det var det nog inte. Men den var kanske början på vår relation eller början på början på vårt förhållande. Jag tänkte nog inte i dom banorna när jag skickade över den till Emelie, även om vissa händelser har fått mig att tro att hon eventuellt kan ha gjort det.


Nerkluddat av H

(hade det här varit flashback hade ni fått oanständiga frågor, tur för er att detta inte är flashback.) Vem var det egentligen som började att stöta på vem?

Hemsida: http://hamburgskan.blogg.se/
Svar: Bra fråga. Det där har debaterats flitigt inom hushållet, men jag vill nog hävda att Emelie började stöta på mig.


Nerkluddat av Lissan who´s back in biz

Hur kom ni på att ni bara måste ses...o när va första gången? Göteborg?

Hemsida: http://lissans.blogg.se/
Svar: Kom på och kom på. Det började med att Emelie, snyggt upplagt, behövde någonstans i Väsby att sova över, eftersom hennes chef hade poolparty en helg. Sagt och fullbelagt som det heter... Efter det kom vi nog på att vi ville ses mer. Efter några veckor kom Götelaborg, och när jag följde med henne till Dalarna direkt efter det så var det nog kärlek i luften.

Nerkluddat av Klara

vad fick er att falla för varandra? (:
Svar: Nu kan ju inte jag svara helt säkert på varför Emelie föll för mig, men synfel, hörselproblem eller hjärnskada ligger rätt högt upp på listan. Men jag föll för en fantastiskt rolig, smart, jordnära, snygg och snäll person som hellre ger än tar och delar min syn på mer än jag trodde var möjligt. Det här med at opposites attract fungerar inte för mig iaf.



anna

vem tog första steget?!
URL: http://rocknrolltardodpamig.blogg.se/
Svar: Det beror på vad man räknar med första steget. Räknar man kyssen så var det nog jag. Räknar man att någon bjöd hem sig till den andra så var det Emelie.


Anna
Okej så nu ska jag fråga er ngt alltså? hmm, hur upplevdes första hånglet? :D
URL: http://rocknrolltardodpamig.blogg.se/
Svar: Det upplevdes i bakfullt tillstånd dagen efter kvällen före.

Kotteby

Fråga:
Går han fortfarande i sömnen? Om ja, hur ofta och vad händer?

URL: http://www.kotteby.se/
Svar: Nix, har aldrig gjort heller.



Vad har ni för planer för framtiden???
Svar: Jag ska flytta till Dalarna i januari och vi ska bli sambos. Emelie ska knega och försörja mig medan jag pluggar klart, och sen ska hon bli polis medan mitt företag gör oss till ultramiljardärer. Och en massa ungar också såklart.


Nerkluddat av Kotteby

Hur känns det att vara lammkött?
(jag är det själv, så se inte det som något negativt nu)

Hemsida: http://www.kotteby.se/
Svar: Det känns tokbra! Hur känns det själv? Jag är barnslig men mogen tror jag, så att Emelie är lite äldre känns bara bra. Det känns fint att kunna prata med någon som förstår en, som inte bara tänker på hur man ska få någon äldre att köpa ut cigaretter, eller i vilken buske man ska gömma California White-pavan.


Nerkluddat av Petra

Vilket är det fulaste plagget din partner äger? =)
Hehehe....

Hemsida: http://iconfess.blogg.se/
Svar: Äntligen en vettig fråga. Jag tänker för min egen framtids skull börja med att framhäva att allt ju klär en skönhet, och det är ju den här tösen. Men hon har säkert några fula strumpor någonstans. Tråkigt svar, jag vet, men om hon inte klädde sig snyggt så skulle vi inte ha den här diskussionen just nu.


Nerkluddat av Petra

Vem fan säger partner egentligen?? Vilket jävla ord.

Hemsida: http://iconfess.blogg.se/
Svar: Bra fråga. Äldre kvinnor har jag märkt använder det ordet, speciellt i dagstidningar. Ornitologer och andra naturnerds också. Men främst ornitologer. Och kanske speciellt äldre ornitologiska kvinnor.


Nerkluddat av Josse

Kommer ni skaffa en bloggbaby? Om ja, visst får den en alldeles egen blogg då?

De första åren blir det kansek lite mycket alfnOFHÄOwhäOIWnFDJVGBADJKFBjbsdkjvb men vaffan. Är man en bloggbaby så är man!
Hemsida: http://jossex.blogspot.com/
Svar: En och en. Det blir vi två om tror jag haha...

Kotteby

Har han en stor?

Lägenhet i Visby alltså....

2008-10-22 @ 12:07:43
URL: http://www.kotteby.se/
Svar: 21 centim... oj flåt, kvadratmeter menade jag.


kenny

Om ni fick välja på de 2 alternativ som följer, vilket skulle ni då välja?
1: att leva resten av era liv tillsammans, men i ett rollspel där mli är hund och jonas är katt.
2: att leva resten av era liv tillsammans, men med klövar istället för händer och fötter.
motivera gärna svaret?

Svar: Fan vilken tricky. Rollspel, med klövar på benen ser man ju störd ut och med klövar som händer så blir nog livet fan jobbigt. Då är det slappare att vara katt. Bara ligga och bli matat resten av livet och klösa alla som kommer för nära.


Nerkluddat av Cecilia

Hur länge har ni känt varandra? och hur länge har ni varit tillsammans?
Hemsida: http://detharsysslarjagmed.blogg.se/
Svar: Det beror på som min lärare säger. Emelie skrev för första gången på min blogg den 22a maj har jag för mig, vi träffades första gången 27e juni och blev tillsammans 24e juli, dvs för exakt tre månader sedan. Så inte vansinnigt länge, men om vi tex. hade varit dagsländor så hade det varit ett jävla härj med reinkarnationer och grejer. Allt är relativt.


Kotteby

Jag vill inte kasta sten i glashus här, men vem var det som fick för sig att blanda cola med baileys på förfesten?
URL: http://www.kotteby.se/
Svar: Det var jag. Kallas även "Grovspol" pga. den likhet med avloppsvatten som uppnås när man snabbt fyller på med colan.

fröken gud
skriv ner något din braud/gräb sagt och sedan sagt "detta är hemligt" eller "berätta inte detta för någon" eller "säger du detta till någon är du död" före eller efter!
hähähähä... hohoho... :)
Svar: "Jonas, berätta inte detta för någon, men jag är nazistspion som har tagit skepnaden av Kim Jong Il i en varmkorvsdräkt för att spionera på Knugen, och om du säger detta till någon är du död." Säga och skriva är väl inte samma sak väl?


Hångla? Soffan? Hångla? Soffan? Den som lever får te.

//J

hallelujah oh I love him so!

Snart kommer min darling! Mitt gosigos, min nuffsinuffs, goding, sötnos, läckerbit, kex, mitt lilla lammkött, my sexy ass m-f..oj! Vad säger jag?

Jag kan hålla på i en evighet. I sanning är jag den lyckligaste människan på jorden just nu. Jag gick upp utan att snooza imorse bara för att piffa till mig. Dock glömde jag raka benen, men det är ju en värdslig sak. Hår värmer liksom och det är kallt är i Dalarna.

Ikväll kommer svaren på frågorna! Ska bara försöka svara på en som jag sparat och jag vet inte hur jag ska kunna slingra mig ur den. Den kräver silkesvantar och jag har bara groffsiga handskar..

Kanske lika bra vi tar ett glas vin innan vi läser varandras svar ikväll. Ja, så får det bli. (Kanske 4 glas.)

- Nu schka mamma och plaschtpappa datorisera lithe..gå i schäng nu pojk.

Eh..nej, inte ikväll. Vi får överleva detta med nyktert sinne.

I annat fall så kan jag ju förbereda genom att bädda på soffan, den är rätt skön.

Äh, hej då.


Öh..ok?

Som vissa redan vet bor jag ett tjejkast från Hampus skola (jag var diskriminerande mot mitt kön jag vet) och jag ser praktiskt taget rätt in i hans klassrum från min soffa.

När jag nyss kom från jobbet och körde in mot parkeringen var det fullt och jag menar jättefullt av bilar efter gatan och massor med kids som sprang runt på väg in till skolan. De var utklädda i diverse monsterkostymer ala Halloweenparty.

Gulp. Jag har missat något. Snabbt som attan kastar jag mig på telefonen och söker mamma som har ungen med sig på stan men hon behagar inte att svara för tillfället. Typiskt.

Så nu är frågan? Hur slätar jag över det här?

1. Deklarerar att i den här familjen firar vi minsann inte Halloween och hytter samtidigt ett finger i luften. (Min favorit eftersom jag tycker det är ett drygt påhitt, inte så schysst mot ett barn dock.)

2. Lägger mig ner på golvet och gråter, precis som det finns en risk att Hampus gör. Men om jag förekommer kanske han blir chockad?

3. Går och gräver ner mig någonstans?

Tror jag satsar på alternativ 3, samt håller tummarna att han inte kommer hem förrän det är lugnt ute på gatan och inte en enda maskeraddräkt syns till. Alternativt sätter igång brandlarmet på skolan så den utryms och alla åker hem.

Sista alternativet var bra. Hej på en stund.

Kvinnor vs Män

1. Tänk er en irriterande tråd som hänger från ett klädesplagg.

Kvinnor klipper av tråden eller alternativt syr fast den.

Killar skriker förtjust efter en tändare och bränner av den med eld medans ögonen glittrar av lycka. Märk väl att det inte spelar någon större roll i vilken åldersgrupp mannen befinner sig. Han blir ändå som ett barn på nytt.

Extremt mycket manligare än att springa och leta efter en sax eller nål och tråd liksom.

2. Tänk er en tvätthög med blandade färger.

Kvinnor sorterar och tvättar, om det är tvunget, en halv maskin med en färggrupp.

Män stoppar in allt och hoppas på det bästa. Lite missfärgning har väl ingen dött av?

Liiiiite manligare. (Egentligen liiiite sämre också, men säg inget, deras manliga ego kan få sig en rejäl törn av sådan information.)

Det här var bara en liten reflektion jag delade med mig av såhär på torsdagen. Personliga påhopp om att jag drar alla över en kam och så vidare undanbedes. 

För att dra ett till exempel om en typisk nyårsafton i en familj:

Kvinnan lagar mat i timmar medans mannen står för underhållningen. Han tänder fyrverkerierna och i slutänden är det dessa bländverk som alla kommer ihåg i år efteråt. It´s a hard work, but someone have to do it..muahaha.

Gud jag vågar knappt publicera det här. Jag skojar ju bara, det fattar ni väl? Ja. Nej. Ja. Nej.


"Då är man ju bög"

-Mamma, mamma, snart kommer Jonas! Jag längtar!

Det har han sagt varje kväll sedan i måndags. Han är överlycklig och längtar precis lika mycket som jag. (Jag antar att de blir de två mot mig i framtiden..hjälp.) Min vana trogen har jag alltid ett snack med lilleman innan vi får besök precis som jag hade när han var mindre och vi skulle in i en matbutik till exempel. För att slippa tjat om godis gör man klart hur läget ligger till redan INNAN man går in. En enkel regel många föräldrar missar. Under tiden H badade passade jag på med snacket:

- Du tänker väl på att vara trevlig och så när J kommer?
- Jaaaa..(Uttråkad, han vet vad det handlar om och har hört det förut)
- Alltså uppföra dig och vara artig och lyssna på om J säger nej till exempel?
- Jaaaa....Det gör jag väl jämt?
- Jo, men jag vill ju bara kolla, jag vet ju att du är duktig och så men..
- Du, Jonas har faktiskt sagt nej en gång och då slutade jag direkt. Sluta tjata nu.

Senare efter badet ville han sova i min säng. Såklart gick det bra, men jag var ju tvungen att påpeka att det blir det ju slut med den valfriheten när J flyttar in i januari. (Ja sååå hård är jag ju inte men ni fattar)


- Jamen vadårå?

- Jomen vi får ju inte plats, självklart får du komma in om det är något men då kanske jag lägger mig i din säng

- Hahaha, nä då struntar jag i det.

- Varför?

- Jag kan ju inte sova med J här bara...

- För att?

- Då är man ju bög.


Ja och sen kom ytterligare ett litet "blommor och bin" snack om bögar osv och att man inte är bög om man sover i samma säng som en annan kille. Och jag suger helt ärligt älgpung på dessa samtal. Jag försöker låta vettig men i slutändan låter det som....jag vet inte vad. Huvudsaken är väl iallafall att H "get´s the message" och det gör han oftast.

Han är väluppfostrad, men även väluppfostrade killar lär sig ord som fitta, knulla, bög samt en del svärord tyvärr. När han sa "knulla" för några veckor sedan och jag undrade om han ens visste vad det betydde, fick jag till svar: "det är när man föder barn". Först blev jag full i skratt och tänkte YES! Han vet inte! Men efter en sekund gick det upp för mig att jag kanske borde förklara. Det är dock en annan historia som förtjänar ett eget inlägg någongång, ehrm. Det är förklarat och klart iallafall.

Gonatt!


Ok, sista chansen

Ni har varit gaaanska duktiga på att ställa frågor (läs: rätt dåliga). Men nu när jag och J ger er chansen till att gotta er ordentligt hade man önskat att ni tagit tag i den av full kraft.

Som till exempel frågan om "vilket är det fulaste plagg din partner äger enligt dig" Det var en lite lätt smärtsam fråga men rätt kul så varför inte göra det hela mer spännande och fråga lite mindre seriösa frågor som den?

Här har ni ju ett supertillfälle. Vi har ju inte varit tillsammans så länge att vi vet allt om varandra ännu så varför inte kolla hur bra pejl på läget vi hittills fått? Passa på nu, ställ lite frågor som får oss att skruva på oss av vånda. Vad vi tror att den andra gillar mest av någonting till exempel. Ja fråga nåt halvsnuskigt också för all del, ni kanske får ett svar.

Jag ser framemot det och ni har till inatt på er, imorgon tänker jag svara på allt!

Ju kän be anonym, så länge jag inte vet var din IP:adress bor.

Hahahahahaha! (Hysteriskt skratt)

Jag dör! Eller avlider! Eller alternativt trillar av pinn och avlider lite till!

Min tvättmaskin fungerar! Jag vet, mycket utropstecken här, men hur ska jag annars förklara hur glad jag är? (Med ord? Näj, sånt sysslar inte jag med.)

Alltså jag går i taket här, den snurrar, brummar, låter och släpper in vatten. Det var mer än vad den gjorde sista gången jag försökte tvätta i den för flera månader sedan. Det är helt stört, behövde han bara en vilopaus? Jag vet att det var slitiga veckor i somras när jag attackerade och tvättade på väldigt oregelbundna tider men...

Kanske mina böner har hjälpt varje gång jag suttit på toaletten, lagt huvudet på sned och tittat under lugg och önskat att den skulle må bra igen. Eller helt ärligt önskade jag ju livet ur den först, innan jag förlikade mig med tanken på att använda tvättstugan i ett annat hus. Jag tänkte till och med donera skiten till någon stiftelse som älskar att spränga saker. But I didn´t.

Nog tjatat om tvättis. Han är heller inte färdig ännu, kläderna kanske kommer ut i molekyler. Just därför slängde jag givetvis inte in något av mitt eget utan istället några av Hampus plagg. Snel mama.

Apropå tvätt, så sköljer min man sin hals med öl ikväll. Sånt är alltid lite hårt, (att sitta hemma i en annan stad medans älsklingen festar runt alltså) men jag är jätteglad för hans skull och han är verkligen värd det. Hoppas bara att han är hemma före kl 23 osv. Muahahaha! Nejdå. Jo. Nejdå. Jo. Nejdå. Mitt kluvna jag talar till er, ber om ursäkt för det.

-Nejdå det gör du inte
-Jo det gör jag
-Nej
-Jo
-Nej
-Jo
-Jo
-Va?
-Vem sa vad?
-Håll käften!
-Ok.

Godnatt!

Not the reaction I expected..


Muahahahahaha!

Men han är väldigt avslappnad. Det måste man ge honom cred för..

=)


Jag har tårar i ögonen...men inte av skönsång.

Och förresten, varför hamnar inte såna HÄR annonser på Best of Blocket?

När ni kollat bilden och hela texten undrar jag om det är något som får er att höja på ögonbrynen? Jo, jag fattar väl att det var mycket men stod det inte att den gjorde succé 2006? Måste väl vara ett skrivfel. Jag hade chansat på 1986.

Älskling! Jag vill gifta mig och jag slår till på den där, den var billig.

frågestund har guld i mun.

For whom it may concern. Och inte.

Vi vet (jag och Jonas) att det finns nyfikna människor därute och nu ska ni få en guldchans som inte går av för hackor. Vissa vet hur vi träffades och vissa vet inte. En del har begärt mer utförlig information och vi vill gärna ge den fast på ett lite annorlunda sätt.

Vi tänkte helt enkelt göra ett varsitt gästinlägg i varandras bloggar. För att göra det hela mer spännande vill vi att ni ställer de frågor som ni vill ha svar på och vi kommer sedan att svara på dem i samma ordning men utan att visa varandra vad vi svarat innan.

Alltså - det kan bli rätt spännande att se om vi har har samma uppfattning om hur allt gick till från första början. Ni kan fråga om saker som ligger bakåt i tiden, första kyssen tex, eller fråga oss om framtiden och våra planer mm. Ni kan fråga om vi tror att vi har samma humor eller om hur vi uppfattar den andres, eller om det finns något vi retar oss på hos varandra. Ni kan fråga oss om svartsjuka, vad vi tror om den andres tekniska färdigheter och vad vi kanske förväntar oss av varandra i vissa situationer mm. Så, nu har ni fått lite hjälp på traven. Ni kan givetvis fråga anonymt. Alltför "snuskiga och grova" frågor kommer däremot att sorteras bort, det finns ju gränser även för oss, även om man ibland inte kan tro det.


Vi lovar er, svaren kommer inte bli "perfekta" eller identiska. Jag för min del (Emelie) har ju till exempel väldigt dåligt minne....Men oroa er inte, även om svaren blir olika och kanske långt ifrån varandra kommer vi inte ta ut skilsmässa, snarare kommer vi få oss ett gott skratt.

Så fråga på! Gästinläggen kommer att publiceras på fredag, den 24/10.

******


Nu ska det här lilla psykot trassla in sig i sängkläderna några timmar. Vi får se om jag hittar min väg ut imorgon när klockan ringer vid halv sju. Usch vad tidigt...

Jag har just haft en jul-ångest-kris. Men den har i det närmaste gått över. Kvar hänger några svettpärlor i ögonbrynen men andhämtningen har änligen lugnat ner sig. Tack gode gud för bruna papperspåsar, man vet aldrig när man behöver andas i en. Jag har hela lägenheten full med små gömställen för när jag får ett anfall och krampar på golvet då behöver jag bara sträcka ut handen så finns det en där. Närhet och tillgänglighet är två ord jag älskar. Många skulle kalla mig för hypokondrisk men det är jag inte, däremot har jag trott så många gånger att jag ska dö att i mitt garage står en färdig gravsten och bara väntar på sista datumet.

Nä, jag skojar med er. Jag har inget garage.

G´natt!

En vanlig dag hos Doris.

Jag låg här i soffan och hade inget särskilt för mig. Tröttsamt zappade jag mig runt och helt plötsligt får jag se att Desperate Housewifes går i repris kl 16.15. En snabb titt på klockan säger mig att det är 20 minuter kvar och jag blir skitlycklig eftersom jag missade det i veckan och efter att ha sett timmar av skräpprogram.

Tjugo minuter.

Nu
kom "Doris" på att hon minsann glömt nåt. Just det, jag har verkligen inget att tänka på just nu, ändå tog det mindre än 20 minuter att glömma något som gjorde mig så jävla upplyft. Jag missade alltså hela reprisen vilket är en smärre katastrof.

Fortsätt simma, fortsätt simma....

(Egentligen är jag lite bättre än Doris, jag kommer iallafall på att jag glömt nåt ibland)

Ibland tänker jag att det blir bättre när J kommer, som ett andra minne att förlita sig på. Sen går jag in och läser hans senaste inlägg och då inser jag att jag sätter mitt hopp till en man som slickar sönder tungan på matknivar. Men sen när vi blir ett par rika jävlar fixar vi assistenter och barnflickor och sånt. Det blir givetvis en lönnfet tant i 45-års åldern med celluliter så djupa att man kan gömma saker i dom. Inga läckra nannys här inte.

Så godnatt då dear friends. Publishme bara jävlas idag så det här blir det sista jag avverkar. Jag är dessutom mätt som en blåval som just svalt en atoll, så nu blir det ryggläge till imorgon bitti ungefär.

Dåris!


Ett äkta dagboksinlägg

Igår var en bra dag! Gårdagkvällen gick i nykterhetens tecken och det var skönt som omväxling även om man ibland önskade att man satt med ett glas vin i handen. Men det är bevisat att man kan ha roligt på en fest nykter så länge sällskapet är gott och det var det verkligen.

Mina kära kollegor på Systembolaget "tackade av" mig med en liten fest igår. Chefen hade fixat snittar, god middag och sonen hade bakat godaste kladdkakan till efterrätt. Idag är jag o-bakis och det är så skönt. Snart ska bilen rullas upp på gräsmattan och dammsugas, det är inte en dag för sent. Det är faktiskt ett år sedan sist och jag känner på mig att jag kommer hitta en massa spännande och även mindre spännande prylar. Mest av allt hoppas jag att jag hittar en massa pengar eller en bortglömd trisslott med storvinst på. Jag lovar er, ingenting är omöjligt med Fårrden.

Idag tänkte jag lyxa till det med pizza och godis och film. Men efter att nyss kommit hem från en längre och helt underbar promenad i det vackra vädret känns det mindre lockande att äta allt det där onyttiga.

Idag är en bra dag, men den hade varit bättre att dela med Jonas. Jag längtar så jag blir galen. Nu har det gått en vecka och för varje dag så kommer längtalängta attackerna allt tätare och blir svårare att hantera. Men på fredag ska det gosas som om det inte fanns någon morgondag. Som tur är kommer lillungen hem imorgon och då är iallafall en älskling "i bo"


Här får ni lite bilder från kvällen igår och från min höstpromenad idag. Inte riktigt min grej att fota naturbilder och än mindre att lägga ut annat än partypics på bloggen men idag känner jag mig ödmjuk inför allt.

 Min present!   Ruskigt goda fördrinkar

                T & P

 S i ett skrattanfall med rödvin i fulla munnen..

 Jag o T, jag har svårt att bete mig på foto jag vet.

 Miss Boss med stort B. Bästa chefen ever!

Ah, tårdrypande. Jag saknar dem alla även de som inte förärats på bild här i bloggen. I will miss you all!

     Gosig söndag på er alla !

Dagens låt: Nåt riktigt brrrrra!


Kvällen igår

= OK, blev skapligt på lyset och så var det med den saken. Pizza intogs i bilen hem med fingrarna och en liten snutt sparades i kylskåpet. Tack J som påminde mig om det när jag som bäst behövde det, själv hade jag glömt att jag lämnat en puttekant därinne. Konstigt för igår såg det mycket mer ut. Jaja, mättnaden är här om än jag vet att den är kortvarig.

Ikväll blir det nya tag dock i nyktert tillstånd. Jag antar att jag kommer bli utbuad när jag kommer till "min" fest nykter. I inbjudan stod det ungefär: Mat, Singstar, Guitar Hero och lot´s of lot´s of alcohol.

Jag stryker den sista men ska nog kunna klämma ur mig en och annan ton till Singstar ikväll trots mitt nyktra tillstånd. Jag sjunger hellre än bra ska tilläggas...


Kvällen/natten i övrigt gav mig nya insikter. Jag kanske inte var helt nykter för att ta emot dem, men analyseringen sköter jag idag istället.


Låten är till J. För att han är den underbara man han är och min älskling.
Den har lagts ut på bloggen tidigare, även då till J men under "hemligare" former.



 

Äh, ni får lite vimmelbilder eftersom någon snäll rackare (läs: Eleonor) lagt ut dem för allmän beskådning på FB. Har jag berättat att det var + 35 på Harrys igår? Vet ni att det var helt suveränt, äntligen såg alla andra ner på en för att man var yngre och snyggare och inte för att man var äldre och snyggare. Muhahahaha! Det är svårt att vara i den här mellanåldern hörrni...jättesvårt.

  Dont ask...  Läckerbitar! 

 Djuuupt..    Eh. Why?

 Lite moves.     Lövläj
'

Snipp snapp snut och slut.


I ett sms från kl 01.38 inatt så står det såhär: "På pippä rullev"

Vad betyder det, kan någon T9-specialist översätta? Linda har skrivit men hon lär inte komma ihåg det som vanligt...



Men hallå!

Varför fixar vi ingen egen jävla Bloggawards?!

För oss som är liiite bättre och liiite finare?

Ok, det kanske är vinet som talar nu men man får bra ideér när man inte är helt nykter jag lovar.

I´m on it! (Men vi får vänta tills efter jul, jag har inte råd att hyra vare sig helikopter eller limousin för att göra entré)

Men vi ses till våren då! Under tiden kan ni fundera på vilka som ska få en inbjudan.

Godnatt era slitna rackare, den här kullan ska ut och göra byn!



Uppdatering om kvällen:

Jag. Dricker. Vin. Och. Hulkar.

Dvs, jag dricker inte för att det är gott i goda vänners sällskap. Jag dricker av en helt annan anledning. Det kallas för snålhet och den ska göra mig lagom berusad innan vi går in på krogen för det gör vi snart eftersom vi bokat bord.

Hick o Hej!

YeY yey!!

Inte för att någon bryr sig, men jag ska partaja "like a rockstar "ikväll!

Nu ska jag och min nedgångna kropp låsa in oss i badrummet någon timme. Förvandlingen kommer likna stålmannens, fast jag blir givetvis mycket snyggare än vad Clark Kent någonsin skulle kunna bli. Likheten i kläder kommer dock vara slående, spandex för hela slanten. Hoppas ingen råkar fimpa på mig bara då smälter jag ihop med kvällens outfit.

Dagens outfit har bestått av svarta lite tjockare tights samt en "storskjorta" och stövlar.

2 "komplimanger" har jag fått:

- Mäh, du har fan inga brallor på dig idag! Eh..om du böjer dig..(HYSCH!)
- OMG! Emelie du har inga byxor på dig jue?!

Äh? Har jag inte? Det var som fan...Det visste jag inte, måste glömt dom hemma, hur kunde jag vara så dum att sätta på mig långkalsonger bara? Daaahh...(Och för er som undrar kan jag säga att skjortan mer än väl har täckt jätteröven.)

Puss!

Tron´t på faen!

Fick en enorm längtan efter att stoppa huvudet i en Tequila hink och festa som om det inte fanns någon morgondag.

Om bara EN till person vill det så är jag nöjd. I annat fall känns det lite alkat att sitta själv, vilket inte är en omöjlighet förstås. Man kan också supa sig full med sällskap via telefon, sms och msn. Väl beprövat sen tidigare.

Har man bara blivit tillräckligt på lyset behövs inget av de tre alternativen ovan. Då kvittar ju allt ändå liksom och man är rätt nöjd med sitt egna sällskap.

Skål då för bövelen!


Don´t you just love fridays?

Man vet att det är sista arbetsdagen, oftast är dagen lite slappare och man längtar tills lördagmorgon när man vaknar i vanlig tid på rutin men när man kan vända sig om i sängen och somna om. Då känner i alla fall jag mig som ett lyckligt litet barn. Det bästa är förstås att få dela såna mornar med sin älskling, men det kommer. Jag får ha lite tålamod och nöja mig med små söta sms under tiden.

Så, eftersom ingen jävel förutom närmast sörjande läser min blogg på helgerna orkar jag inte engagera mig. Jag slänger in några roliga historier istället.

(Imorgon ska jag förresten på mitt egna överraskningsparty, spännande va?)

Jocke, 4år, studerar fascinerad sina testiklar där han sitter i badkaret.
Till slut lyfter han blicken mot sin mor och frågar:
- Mamma, är det där min hjärna?
- Inte än, min älskling, svarar hon. Inte än ...


Mamman har slut på ob och ber Per gå till butiken.
- Använd inte fula ord. Säg snällt vad du ska ha säger hon.
Per går men kommer inte hem. Mor ringer till butiken:
- Jo Per är här men vi förstår inte vad han ska ha.
- Vad sa han då? -
Jo han ber att få invändig isolering till pappas hobbyrum.


Och så den bästa:

Börje sitter och kollar in teven och käkar jordnötter. Han kastar jordnötterna upp i luften och fångar dom med munnen. Plötsligt ropar frugan inifrån köket. Börje vrider automatiskt på huvudet mot köket precis som han kastat upp en jordnöt i luften och det bär sig inte bättre än att den hamnar i hans öra. Han pillar och skakar men lyckas inte få ut den så han ropar på frugan. Hon kan inte heller få ur den och just som dom håller på som mest kommer dottern med pojkvännen ut ur dotterns rum och undrar vad som står på. Börje förklarar sin prekära situation varpå dotterns pojkvän säger: - Det är ju en baggis. Han stoppar två fingrar i Börjes näsborrar och säger:
- Håll för munnen och blås så hårt du kan. Börje blåser till och plopp, jordnöten hoppar ur örat. Dottern och pojkvännen återvänder till dotterns rum och frugan säger med ett leende på läpparna: - Det är en driftig kille det där, undrar vad det ska bli av honom? Börje svarar: - Med tanke på vad hans fingrar luktade kommer han nog bli vår svärson.


Trevlig helg!

Arga lappen

Så var det äntligen gjort. Jag har satt upp en lapp i trappen till mina grannar. Egentligen gäller det bara dom uppepå men jag är för fegis för att anklaga bara en så jag anklagar alla.

Kära grannar!

Nu har jag bott här i några år. Ganska tidigt insåg jag att det var lyhört i huset, men jag har hållit min käft och agerat som den goda grannen månad ut och månad in. Nyss i soffan snurrade mitt huvud som i excorsisten. Det var då jag fick nog.

Jag gillar faktiskt inte er. Jag förstår inte hur man kan vara så dåligt uppfostrad att man spelar musik i prinicip dygnet runt på alldeles för hög volym. Är ni döva? Kanske ni skulle uppsöka en läkare och kolla upp den saken. Jag hoppas att ni inte är blinda också så att ni inte kan läsa det här. Jag gillar musik, tro det eller ej, men jag uppskattar att själv få välja vad jag vill lyssna på och när jag vill göra det. Förlåt, rättelse i ledet, jag gillar inte all musik och särskilt inte er. Jag vet helt ärligt inte om man kan kalla det för musik faktiskt. Nej det stämmer nog, ni måste vara döva. Ja nu är det ju inte bara musik ni pysslar med vad jag förstår. Mina teorier har varit många under månadernas lopp men jag har fortfarande inte helt listat ut vad fan ni pysslar med på golvet. Minigolf, krocket och andra bollsporter ska iallafall utövas utomhus för bästa reslutat.

Sen skulle jag vilja påpeka ytterligare en liten grej bara innan jag avslutar det här brevet.

För er som använder trappen dagligen. Jag kräver inte att ni ska smyga, även om det hade varit det absolut ultimata för att jag ska bli tillfredställd. Men det vore ju toppen om ni antingen kunde gå ner i vikt eller åtminstone låtsas att ni är fjäderlätta när ni går i den. Min son sover vägg i vägg, eller sover? Vem försöker jag lura? Det är ju en omöjlighet såsom ni behagar fara fram.Om det underlättar köper jag en korg och fyller med duntofflor, jag köper kanske två så kan ni enkelt dra på dem på vägen upp eller ner om det är så att ni annars tycker att det verkar som ett omöjligt uppdrag. Vi skulle också kunna göra det här mer kul! Om ni håller käften så stoppar jag en femman-lott i brevlådan en gång i månaden. Har jag tur vinner ni något stort och flyttar omgående.

Mvh
Emelie K

PS. Om ni har några funderingar kan ni knacka på min dörr. Har ni (o)tur är jag riktigt pratglad DS.

Ska jag vara helt ärlig så ljög jag. Det här är inte alls vad som står på den lapp jag skrivit, den åker upp imorgon och är lika timid som jag ser ut. Men jag önskar att jag hade "the balls" för den här...Den åker ev upp när jag sagt upp den här lägenheten däremot. (Om de inte skärpt sig dvs)

 

Håll i!

Tutten!

Det är jättemärkligt, men så fort jag har något lite urringat på mig så slinker vänsterhanden ner på den högra tutten, lite halvt innanför behån till och med.

Jag vet inte varför, kanske känner jag mig trygg? Ett fast grepp runt ett inte lika så fast bröst verkar vara min melodi. Lite som Al Bundy på tjejvis. Hemma har jag faktiskt handen innanför byxorna i soffan faktiskt, det är avslappnande men ser förmodligen inte klokt ut. Jag måste sluta med sånt, jag ska ju bli fin fru.

Men jag kör vidare på den med tutten och vägrar generas. Det är ju lite mysigt.

Nu åker jag hem! Hej svejs!

Bröst ger en tröst en kall höst...Odiladi..(Jag borde bli poet)

Feminist javisst? Nej tack!

Det här uttalandet bevisar hur jävla flänga renodlade feminister är.

Läs det HÄR.

Jag kan lova och svära att det inte finns en enda man som inte mer eller mindre kollar på attributen. Faktum är att alla gör det, även tjejer. Sen är ju smaken som baken (där fick jag till det) och alla tänder inte på samma sak. Men nog fan spelar utseendet roll, den som säger något annat ljuger och det är fult att ljuga. (undantaget blinda människor, fast de har säkert också åsikter och önskemål trots sitt handikapp).

Åh, ibland har jag lust att bara låsa in ett sånt här pucko och banka vett i skallen på dom. Får man det?

Varför kan de inte acceptera en sån naturlig sak att män faktiskt kollar på bland annat bröst och rumpa? Varför låtsas vara chockad när en karl står för det i massmedia? Om de inte kollade in det så skulle bröstoperationer inte finnas till i skönhetssyfte och våra underkläder skulle vara hudfärgade och bekväma istället för att vara gjorda av skavande spets och knalliga färger. Och om ingen kollade på utseendet skulle desstuom alla se likadana ut.

Nästan iallafall.

Jag känner att jag är på hugget idag, det är möjligt att det kommer fler aggressionsinlägg under dagen. Min teori angående feminister är att de alltid är så jävla fula och att de aldrig har fått uppleva känslan av när en man beundrar ens kropp, ger en fina komplimanger eller rent av äter upp en med blicken.Till er alla som varit med om det, visst är det en lövläj feeling? Svar: ja. Det är självförtroendeboostande så in i helvete. Men det kan ju vara svårt när man har snuskiga dreads och är invirad i för stora fjällrävenjackor, bara köper ekologiska produkter och bara har sett mascara på vykort. (Förlåt, jag var väldigt fördomsfull nu.)

Feminister är ett knippe odugliga personer med asruttet självförtroende. Sådärja. Emelie är ventilerad för stunden.

Tack och hej.


Tog lagen i egna händer

Det gjorde jag inatt. Herrejävlar vad det jagades mördare.

I ett stort hus förföljde jag Anders Eklund när han blev eskorterad av två kvinnor i långa slingriga korridorer. På var och varannan våning kom det fram en mörkhårig kvinna som var reporter och hon försökte intervjua honom genom att börja med: Ers Höghet, kan jag få ställa några frågor? Hon blev alltid bortviftad av dessa kvinnor som samtidigt muttrade och undrade över  hur fan hon kommit in. Min ilska steg varenda gång den här reportern gjorde närmanden och uttryckte sig som om han var någon jävla kunglighet. Själv måste jag varit osynlig för ingen lade märke till mig.

Till slut släppte de ut honom och han skulle utan eskort eller skydd ta sig från dörrarna till en väntande bil några hundra meter bort. Det var då jag skred till verket och började jaga karln med en nyvässad blyertspenna. Hur fort jag än sprang och han gick lugnt framför kom jag aldrig riktigt ifatt. Det var mycket människor som befann sig på gatan, men ingen gjorde något för att ingripa eller varna för att jag sprang bakom honom med pennan i högsta hugg. Jag vet, pennor är svårt att ha ihjäl någon med, men det var ju bättre än typ en sked har jag konstaterat så här i efterhand. Man kan ju alltid sätta den i halsen..(tänk att jag vet såna här saker, jag skyller på min pojkvän.)

Tyvärr vaknade jag.

Igår såg jag på Efterlyst som tog upp saken och Hasse Aro gjorde en mindre intervju med Englas mamma. Där förklarade hon att den bild hon hade haft av det Svenska samhället och rättsväsendet inte alls stämde ihop med det hon fått erfara under den här perioden och det kan jag faktiskt förstå. Ibland har samhället så mycket lagar och regler att det trasslar in sig självt i slutänden i allt för komplicerade fall. Man önskar ibland att det fanns luckor och kryphål till offrens fördel att ta till när allt verkar hopplöst, någon form av legitim laglöshet. 

Efter programmet gick jag in på hennes blogg och läste en hel del inlägg. Hon är verkligen engagerad och hon har en enorm kraft som inte många skulle haft och jag beundrar hennes ork. Skönt var när hon skrev Surbersky istället för Silbersky. Och jag håller med, kände jag inte redan en lätt avsky för den mannen så gör jag det ordentligt nu efter hans idiotiska uttalande och citerande under rättegången. Så otroligt omdömeslöst att man häpnar. Hela inslaget gjorde mig förbannad och ledsen och det är ju som bekant inte en bra sinnesstämmning att gå och lägga sig i.

Jag antar att drömmen ihop med frasen "Ers Höghet" och den värdelösa pennan som mordvapen tyder på att man känner maktlöshet inför allt och samtidigt har så starka känslor och åsikter som man vill få utlopp för. Men hur?

Jag önskar så att jag hade hunnit ifatt honom.

Godmorgon btw.

***




Världens tröttaste

                                                                                 käraste
                                                                    &

                                                                                                         lyckligaste Emelie     

Säger godnatt till världen.

   


Boklådan!

Den här boken tänkte jag att jag skulle läsa. Mycket för att titeln är förjävla bra.

Nej, nu ska man inte skoja om sånt, innehållet är ju allvarligt och verkar intressant.

När jag läst klart den ska jag skicka den vidare till grannen utan avsändare som en fin gest.



Läs recensionen HÄR

Konsten att förmodligen ta livet av sig själv

Sitter här och funderar på om jag skulle orka med ett extra jobb på vissa kvällar och vissa helger utöver mitt nuvarande heltidsjobb.

Jag vill minnas att jag sa upp mig från Systembolaget i juni just för att jag inte orkade kombinera längre. För att jag var trött och sliten och nästan aldrig fick vila och ta igen mig på helgerna. Men minnet är kort och jag har glömt det värsta redan.

För hur kul skulle det inte vara att jobba extra som servitris och i bar på en grymt bra krog här i stan?
(för att inte tala om alla fördelar på ledig tid, bra priser på mat, bästa bordet, billig sprit..you name it)

Jättekul!

Och så kan Jonas koncentrera sig på sina studier medans jag drar in extra pengar. Låter inte det lövläj? Ja, sen blir det naturligtvis hans tur att arbeta häcken av sig när jag ska plugga för att söka in på den där polishögskolan jag har i sikte. Så tro inte att jag är något helgon.

Ja, eller så har ju han fått nåt höjdarjobb efter att han har pluggat klart och jag kan leva ett liv av lyx tills jag dör. Det skulle vara värt några års hårt arbetande faktiskt. För att inte tala om allt kul man kan göra för extrapengarna under tiden...spara till resor och annat skoj.

Tål att funderas på!

Ett inlägg av ångest pga det förra inlägget..

Jag känner att jag kanske gick för långt med det förra inlägget. Ena sekunden vill jag ta bort det och andra sekunden inte. Därför tänkte jag helt enkelt att jag kanske skulle be om ursäkt här.

Förlåt kära polackgrannar. Jag önskar inte livet ur er, jag lovar.

Amen.

Och så en kaffe på det...

Hur luktar en död människa? Egentligen undrar jag nog hur två stycken luktar.

Vi delar ju som sagt entre med två, förmodligen olagligt arbetande, byggnadspolacker här i huset. Två slemmisar som inte sett en dusch på evigheter, super hejvilt och pucklar på varandra på helgerna. Hur jag vet det? Jo, när det är blodsplash på väggarna (som taget ur värsta sortens splatterfilm) på måndagsmornarna då vet man. Särskilt om man samtidigt blir full på spritångorna när man stiger innanför dörrarna.

Nu har vi inte sett dom på två veckor och samtidigt börjar det lukta väry strange ute i gemensamma "hallen".

Så vad gör man? Ringer det Polackiska konsulatet och ber om hjälp av identifiering. Spikar och fogar igen deras dörr och hoppas på att de redan avlidit. (Annars gör de ju det om de inte kommer ut.) Eller helt sonika bara vädrar för någon gång försvinner väl odören? Typ när kropparna torkat?

Äsch...vi tar en kaffe på det och funderar en stund.

Man kan nästan se grönt os som sipprar in genom vår dörr nu...

Jag kommer drömma mardrömmar om just det här inatt...

Jag känner mig som en sann medmänniska som skrev allt det här...

Förmodligen hamnar jag i helvetet..

Fast det gör jag väl ändå?

Förresten! Jag vill vid närmare eftertanke inte veta hur en död människa luktar. Inte hur två luktar heller, ok?

(Jag vet att det inte heter Polackiska konsulatet. Bara så ni vet att jag vet att jag inte vet utan faktiskt vet. Punkt.)

kom närmre, jag har något viktigt att berätta..

Bra planering är när man känner att man nog måste kräkas och skyndar sig att sätta upp håret samt förbereda ett glas vatten att ha med sig.

Jag gjorde det igår och det var perfekt. Jag hann allt det lagom tills jag ynklig och hulkandes närmade mig toalettstolen.

Det kallar jag talang.

Idag mår jag sådär, men säg inget för kålläggsen brukar inte uppskatta magsjuka och sånt och jag har inte råd med fler karensdagar den här månaden. Väldigt ego, jag vet. Men det är bara 1 person här idag och honom kan vi avvara någon dag.

Trots att magen var tom och den skrek efter flott och salt kan jag vänligt men bestämt hälsa att ett meal från Burger King inte var det ulitmata att fylla en tom mage med.

Intressant fakta va?

So here we maybe go again. Skit också att jag inte har någon hårsnodd med mig till jobbet, jag får hålla upp håret manuellt.

Hulk, spy och hej på er!

För er som orkar, min långa lista.

Snodde den här listan hos den här tjejen för att slänga in i bloggen en dag när man är sådär tom i huvudet. Den dagen är idag, så om du orkar läsa - grattis!



Vilken svordom använder du mest? Satansjävlar! (Och alltför ofta CP, men det är ju dumt...ska sluta med det)

Äger du en iPod? Nope, va ä dä? Mohaha.

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Alldeles för tidigt. 06.15. Men det snoozas hejvilt fram till nästan kl 07 när jag inte har Hampe.

Hur många resväskor äger du? Två!

Använder du flip-flops? Knappt, utomlands har det väl hänt.

Var köper du dina matvaror ifrån? Blandat, Hemköp, ICA, ibland Lidl.

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta bilden, för guds skull..


Vilken var den senaste filmen du såg? American Gangster hos Jåhnas. Men bara halva, den var satans lång. Hångla är roligare.

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Med Hampus eller Jonas eller båda.

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En snabb bil. Minst 350 hk, annars får det va.

Har någon någonsin kallat dig lat? Oh yes...Just därför att jag är det.

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Behövs inte, jag är en sömntuta
.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? En skiva Jonas gav till mig, med hopknåpade lovesongs som jag fick på vår 2-månaders dag! I love it!


Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Mäh, vad svårt. Tracy Chapman, Disturbed och Metallica I have to say.


Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
Jag hör jämt hemlisar och jag glömmer dem oftast lika fort. Jag är därför jävligt pålitlig.


När var senast någon stötte på dig? Det vet jag inte, jag är blind för sånt just nu, förälskad som jag är.


Vad åt du till middag senast?
Kött och svampgryta med ris. Homemäjd. Skitäcklig, åt med vänsterhanden för att göra det mer spännande. Sen spydde jag igår kväll, förmodligen pga den.

Använder du huvtröjor?
 Jäpp, hemma oftast.


Kan du vissla?
Johanna, javisst kan jag det!


Vem var den senaste som ringde dig?
En av mina montörer.
 

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Bergochdalbana. Allt annat kräks jag i nacken på folk av nuförtiden.


Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Självklart man är ju en spännande person.


Vilket riktnummer befinner du dig i?
023.

Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja, I still do. Jag har ju barn. (Eller jag skyller på det i alla fall.)


Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Vadå? I kvadrat? Inte fan vet jag. Men inte lika stort som jag ibland önskar.

Hur många syskon har du? 4 bröder, 1 syster. Alla är halva, men jävligt snygga.

Är du blyg inför det motsatta könet?
Nej, och är jag det så spelar jag bara...:P


Vilken film kan du alla replikerna till?
Ingen, men jag kan: Jag är törstig! Jag vill ha öl! (Dynamitharry)


Äger du några band t-shirts?
Hahahaha, nej gud...


flög du senast? Till Göteborg i våras med chefen.


Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4 och 6 kring matsalsbordet. Det finns plats för många hos oss =)

Läser du för skojs skull?
 Vilken superdum fråga. Nej, jag läser för att det är det värsta jag vet? Dumma frågor får dumma svar.


Pratar du några andra språk?
Såklart, engelska och mitt och Lottas "fjortisspråk" slinker fram fortfarande när vi är på det humöret. Och så kan jag räkna till tio på spanska och även beställa öl.


Diskar du din egen disk? Ja tyvärr och ibland även andras..Usch! Hatgöra.


Har du gråtit offentligt? 
Jarå, jag är blödig. På Titanic bion grät jag så snorn yrde!


Har du en stationär dator eller en laptop? Min lilla bärbis...pussahpussah..


Försöker du alltid lära dig nya saker?
Självklart men jag suger och är en gammal hund.


Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Nej, nja, ibland. Nej!

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nej, jag tror på att DELA. Men sen kanske killen vill göra det eftersom han kanske frågade..Man kan ju inte bjuda ut en tjej på middag och sen..ja ni fattar..kluvet.


Kan du kasta macka? Oh yes och jag är grym på det.


Har du någonsin varit på Jamaica? Nej


Vad har du med dig in på bion? Sällskap och en biljett till en bra film förhoppningsvis.

Vem var din favoritlärare och varför? Christer i religion..Aaahh, han var underbar! Citat: "Åsså kom Jesus in dära me sina pooolers, slog sig ner å drack nåra bägare och snacka lite skit" Haha, man måste bara älska honom!


Har du dejtat någon av en annan religion?
Nej, men Jonas har försökt lura mig två gånger att han är Scientolog. Han kommer försöka en tredje gång eftersom han säkert glömt att han försökt två redan.


Vad har du för väder?
Kallt och vackert höstväder med klarblå himmel. Underbart!


Har du en blogg? Nej, jag har en blågg.


Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Ja inte var det data med excel i alla fall eller företagsekonomi. Svenska kanske?


Gillar du att flyga? Nja, gillar starten när det blir lite drag! Sen vill jag helst kliva av.

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Omtänksamhet!


När sov du senast på golvet?
 Kan min son läsa det här någongång? Ehrm, 1998. Såja.


Vilken är din favorit drink? Rom och cola! Fast det är en grogg va?


Gillar du din boende-situation? Jorå, den duger, jag har ju valt den själv.


Vilken är din mammas hemstad? Falun


Din pappas hemstad? Borlänge


Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 10 helst


Är dina dagar fullbokade och stressiga? Varannan vecka stress, varannan lugn. Men snart kommer J och då blir det full rulle. Det ska tydligen tränas...:0


Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Mindre sällan.


Vilken är din favoritfrukt? Päron/Vindruvor. Delad 1:a.

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Hahaha, nej verkligen inte. Det ska vara gott, inte kalorifattigt och äckligt, man lever bara en gång.


Hur gammal blir du nästa födelsedag?  21, det fyller jag varje år.


Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ganska, men jag är ingen expert som ni märker. 


Tror du på liv på andra planeter?  Vem vet hur stort allt är? Svaret är ja.


Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Oj....Jag blir så sällan arg, men det var en jävla satans lastbilschaufför ifrån helvetet. Jag är fortfarande arg på honom, skitstövel.


Tror du att Gud är man eller kvinna?
 En man. Det är så mycket han har missat i planeringen.


Vad var det senaste du åt? En litenlitenliten godisbit. Typ obefintlig.


Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? 50/50.


Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Vet inte, att döpa mig till Emelie 1980 var som att döpa någon till Gretchen idag typ. Men mamma var ung, vi skyller på det.


Gillar du senap?
  Jaaaa, den ska vara stark och söt! Johnnys är oslagbar. Funkar till allt! Vill smörja in Jonas i senap någongång, hahaha.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Är det inte lika bra att bara gräva ner sig levande Emelie? Svar: Nej, ditt dumma helvete, kom igen nu. Typ så, mina olika personligheter sliter i varandra.


Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nähähähähähä. Never!


Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Jag kallas ju för Doris av vissa...Så Hitta Nemo Doris is me. Jag har förlikat mig med tanken, hon är rätt charmig trots allt.


Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
Väldigt nära en gång, men jag missade slutminuten! Fast ett konto har jag =) Det kommer nog, jag gillar auktioner på nätet.


Tycker du om att krama folk?
Folk och folk? Min familj, min pojkvän och mina vänner, ja.


Skulle du säga att du är trendig?
 Om trendig är att i princip gå in på en butik och köpa det som satt på provdockan i skyltfönstret så ja. Här kommer latheten tillbaka...Jag är inte så JÄTTEintresserad faktiskt. Vissa slukas upp av det där, jag finner andra saker mer viktiga. (Ok, det där var en lögn, jag är mest för fattig för att hinna hänga med i svängarna)

Äger du en digitalkamera?  Ja, fick en i april, har inte fått skiten att funka än. Oteknisk och väldigt dåligt tålamod är orsaken. Men tack mormor, den var fin!

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?  Flertalet fyllisar har sagt att jag påminner om Gwen Stefani.

Stör det dig om någon säger att de ska ringa men inte gör det? Ja! Just do it era fåntrattar! (jag är själv sämst förstås)


Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Triologin om Freja. Helt suverän! Grät som en bäjbis.


Tycker du att du är attraktiv? Med smink, ja lite. Utan smink? Moahahaha! Fulast i Sverige. Tack gode gud för make up.


Vad är du allergisk mot?
Snåla människor, i matväg - ingenting.


Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
  Hahahaha. Ja, om personen bredvid beställde vegetariskt och ångrade sig.


Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Andrè..Gode gud, jag hade varit gay också.


Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Alla helst, men få kommer orka...Latmaskar!

Så, nu vet ni vem jag är, men jag misstänker att INGEN orkade traggla sig igenom. Det gör inget jag tycker om er ändå.

Pusspuss!


Inget "sista pris kompis"

Har ni någonsin gjort en riktigt dålig affär?

Gråt inte, det finns exempel på värre jag lovar. Som den här till exempel :
Väry bäd båtaffär

Önskar man hade varit först på den...



 

Man har ju lite koll...

Åtminstone så var jag ganska så tvärsäker på att jag glömt plånboken på bussterminalen i Stockholm i söndags.

Så jävla rätt jag hade!

Att glömma samma pryl två gånger på en dag och sedan ändå få tillbaka den från ett café måste ju vara lite av ett rekord eller? Det var som min gamla cykel som jag fick splitterny när jag var 13, jag började med att cykla ner för en trapp för att stajla lite för gräbbsen på skolgården. Det slutade med att jag ramlade. Naturligtvis ovanpå cykeln i någon slags framstupa sidovolt så framhjulet mosades och det såg mer ut som ett V än som ett O. Mamma var inte glad och inte jag heller fast av andra orsaker. Hur jävla impade blev dom tror ni?(Senare gjorde jag samma sak med mammas cykel också, men det är en annan historia) När den var lagad och hel igen blev den stulen men den kom tillbaka tack vare en uppmärksam pensionerad polis. Sen blev den stulen igen och mamma hittade den nästan 1 år senare i ett cykelställ ett kvarter bort av en slump. Sen blev den återigen stulen och sedan dess är den väldigt jätte borta. Efter det fick jag ingen sprillans ny cykel mer. Wonder why?

Anledningen till att den blev stulen kan ha att göra med att den var olåst alla gånger. Jag glömde ofta att låsa. Men what goes around comes around. Det är ju inte så att jag och Lotta aldrig stulit olåsta cyklar för att ta oss från A till B back in the days..

Sen har jag ju glömt min hund utanför Konsum en gång som jag kanske har berättat. Det tilltaget var heller inte särskilt populärt hos mamma...Få se..vad har jag mer glömt? Nej, det var nog allt det. I övrigt har jag en väldans bra koll på läget kan jag meddela.

Väldigt informativt inlägg till er om mig och min alzheimers.


Kvällens boktips

Under tiden grannarna avslutar sin krocketmatch ovanpå sitt parkettgolv ska jag krypa till kojs och läsa min* lilla bok. Det är Mötley Crue´s självbiografi och man lär sig mycket om Sex Drugs & Rock´n roll. Sånt kan vara nyttigt för man vet ju aldrig, rätt vad det är lever man det livet själv. Jonas är nämligen en jävel på gitarr och jag kan spela sked. Sometimes. En varning bara, boken är inget för finkänsliga.

Näemen..det här var egentligen menat som enbart ett boktips det här inlägget serni. Mitt liv, nuvarande och kommande, skiter ju ni egentligen i. Killen som skrivit boken är samma kille som skrivit Jenna Jameson´s självbiografi. Riktigt bra även den så om du har läst den ska du definitivt läsa den här eller tvärsom. Öhh..fick jag till det här rätt nu? Men ni fattar va. Själv är jag för tjöttmössa för att tänka klart. 

*boken tillhör J.

"Ni-na-na- ni-na-na-na- ni-na-na...osv..Flyger iväg i min lilla koffert".

Godnatt.


Hahaha, jag vet inte jag älskling...


Ska vi skita i det här och skaffa vovve bara?

Låt mig presentera Theodor - the rännstenskid:



Det kanske bara är frisyren. Eller det faktum att ungen är rödhårig....Men han ser jävligt full i fan ut.

En helg av förvirring, glömska, kärlek och lite annat

Mina kära små nötter, jag ska nu berätta i korta och även långa drag om min helg i hufvudstaden.

Jag har stått på en mässa i två dagar vilket har resulterat i fötter som gör skitont. Duntofflor hade varit grejen eller möjligtvis något så töntigt som "fotriktiga" skor. Men det är för loosers, själv körde jag högklackat i dagarna två och jag betalar för det i just detta nu..aj.

Jag har träffat båda mina svärföräldrar och det var toppen! Bättre kan man inte önska sig. På fredagen en god middag hos svärfar med flickvän (heter det så?) och på lördagen lunchsällskap på mässan med svärmor. Endast en incident inträffade och nästan en liten olycka. Det är väldigt lite för att vara mig.

Kycklingen på middagen satt snitsigt ihop med 2 långa tandpetare som man skulle dra ut med en liten tång innan man högg tänderna i den. Problemet var att just mina 2 satt som fastvuxna i berg och jag slet, drog, slet, drog, slet och drog, skapligt obemärkt, men med svetten lackande och paniken stigande. Det gick bra tillslut, ingen blev ihjälstucken av rekylen när jag fick loss dem, maten var god och sällskapet och vinet likaså.

På mässan efter lunchen med J och svärmor kom de förbi mig för att säga hej då och lämnade över en mugg med kaffe. Veckans varning: sätt aldrig ett tuggummi under en het pappmugg och håll kvar fingrarna ok? De satt fast under muggen och det var fan tuggummi överallt. Det började dra ihop sig till att ta avsked och jag tog initiativet till en kram istället för handskakning. När de gått fick jag kämpa i ungefär tio minuter med att bli av med allt klet...Nej, jag är inte jordens ljushuvud, mina kollegor var också snälla och noga med att påpeka det mellan skrattanfallen efteråt.

På söndagen hade jag så ont i mina klackefötter att jag helst ville lägga mig ner i fosterställning och gråta i vår monter. Men istället höll jag naturligtvis en god min och torkade tårarna när ingen såg. Jag drog sen som en avlöning klockan 14 när mitt pass var slut och in mot Centralen för att möta Älsklingen. Halvägs där inser jag att jag har glömt plånboken på mässan och när jag är helt framme inser jag även att jag saknar datorn. Så istället för att käka lunch med J fick vi slänga oss på första bästa pendel och dra ut till Älvsjö igen...jättekul. Inga applåder tack. Väl tillbaka på stationen fick vi vår mat och vi avnjöt den samtidigt som vi betygsatte liggbarheten hos förbipasserande. Den blev aldrig särskilt hög, förutom de gånger vi tittade på varandra. Jonas är nämligen en tolva av tio möjliga. På Cityterminalen skulle jag kunna sitta en hel dag och bara glo på spännande människor. Själv är jag en grå mus som tyst passerar förbi folk, medans vissa har en tendens att etsa sig fast på hjärnan länge. Snygga som fula har de något intressant över sig.

Oundvikligen bar det av till tåget efter ett som vanligt sorgligt och hjärtslitande avsked. Har jag berättat för er att jag har en pojkvän som inte är av denna värld? Klart jag har. Mitt eget romantiska lilla nutcase. Det är svårt att beskriva den mannen i ord, han måste egentligen upplevas men det tänker jag ju givetvis inte erbjuda så ni får hålla tillgodo med mitt tjat. Om alla människor var som honom skulle världen defintivit vara ett bättre ställe och alla som hade en sån ömsint andra hälft skulle vara lyckliga livet ut. Just nu saknar jag honom så det gör ont i hjärtat...

Idag är plånboken borta igen. Förmodligen kvarglömd någonstans på Centralen. Varför leva ett ospännande liv i snålhet liksom. Bättre att överraska någon annan jävel och göra den glad med sina sista slantar. Yähäääy...!....!....

Sa jag att jag behöver en assistent? Några Mbit med extra minne skulle fungera också.

Adjö.

älskar, längtar, saknar...




Hold me - Ebba Forsberg

Får man ge barn whiskey i kureringssyfte?

Nähä.

Fyllehicka?

jäpp schwäpp!

Tog tempen på ungen precis.

39,2. Egentligen blir det 39,5 eftersom man ska lägga på "noll-komma-någonting-typ-tre" när man kollar via munnen.

Underbart! Känns som min Stockholmsresa hänger lite löst...Jag sitter iallfall inte säkert.

Och jag som skulle åka till jobbet imorgonbitti, kände mig så pigg idag jämfört med tidigare i veckan...faen!

Mirakelkur någon?

Okej, jag är lite tacksam över att jag själv har ork just nu att vårda en stackars liten, det hade jag inte i förrgår. Då hade jag skänkt honom till Röda Korset som en allmosa.

Så over "atjo prosit" and out.

Ok, jag kanske inte är favoritrankad här hemma just nu..

- Mamma, fröken sa att vi ska prova hålla för näsan och blunda och så ska en förälder stoppa något i munnen och så ska man gissa vad det är. Kan vi göra det?

- Mmm, javisst

- Ta inget äckligt, snälla...

Jag tog kaviar, ungen kräktes nästan. Men vad skulle jag ha gjort då? Vad förväntade han sig, godis?

Just nu sitter han här, tårögd och med svart blick. Jaja, han gissade ju rätt iallafall. Vilken duktig unge jag har.

Till salu!

Kärringen i andra änden av luren var inte snäll idag. När jag ringde till telefonbanken så skrek hon att jag hade väääldigt lite pengar kvar att röra mig med. Dessutom hade hon mage att undra över mitt dåliga omdöme. Vad tänkte jag med liksom när jag brände pengar på onödiga saker och inte såg till att resterande månad skulle vara tryggad?

Jag tycker att hon var onödigt otrevlig som gav mig så mycket magont. Jag funderar på att ringa Swedbank och klaga imorgon, men risken finns att mitt andra jag har lugnat ner sig tills dess.

Så den där kjolen jag nämnde i ett tidigare inlägg...glöm den. Jag får klara mig på det jag har, vilket är sad but true.

Efter att hon jävlats med mig gick jag runt här och funderade på vad jag kunde sälja för att få snabba pengar. Jag hittade massor. Problemet är bara att det som finns här av värde inte är mitt...som typ badkaret, kylen, frysen mm. Jag har en misstanke om att det inte skulle gillas.

Däremot har jag en satans träningscykel som fortfarande står i hallen, splitterny.

Den är din för ynka 350:- så jag kan köpa kjol-fan. Snälla?

Okej...du fåååår den. Om du hämtar den. Deal?


Jag känner mig fullkomligt...off?

På något vis hamnade jag just i ett mörkt svart hål. Man får sjukt mycket tid över till att fundera på saker och ting när man bara går hemma och dräller. Jag oroar mig för att jag ska förlora det bästa jag har och jag vet att det är dumt att gå omkring och nojja sig över sånt, men ibland är det svårt att låta bli. Bland allt annat så funderar jag också på varför jag inte målat om mitt superfula vardagsrum, eller varför jag inte är en supermodell med en strandvilla i ett varmt land, eller varför jag inte är Hulk Hogans dotter, eller varför...Jag vet att jag möjligtvis spårade ur lite. Men det kan ha att göra med att jag ibland önskar att mitt liv vore enklare med en mer rakt utstakad väg. Som det är nu är det mesta i veckorna så jävla Svensson tråkigt att jag har lust att kräkas. Det händer verkligen ingenting men jag vet att jag har mig själv att skylla för det. Efter nyår blir det förhoppningsvis lite ändring på gamla vanor med lite nya friska fläktar. Vi skyller mina panikkänslor på hösten va?

Fler jobbiga saker:

1. Jag är rätt gammal
2. Jag blir inte yngre
3. Hur i helvete ska jag överleva faktum 1 och 2?
4. Dammråttorna är stora nog att bura in
*Allt det där är ju i-lands problem, jag vet.
*Låt mig tycka vad fan jag vill
5. Jag har en benägenhet att be om ursäkt för ofta
6. Förlåt?
7. Äh.....
8. Mina grannar borrar den här tiden..

En positiv sak med punkt 8 är att jag tror det är deras egna strypsnaror skruvar fast. Eller åtminstone så kan man väl få hoppas? Hoppet är ju det sista som lämnar en sägs det ju.

Godnatt, nu ska jag lägga mig bredvid min feberheta unge. Gräjt! Med min tur är han lika sjuk som jag imorgon, det bådar ju jättegott inför helgen med barnvakt och allt...Verkligen toppen...

Jag bjuder på den här

I´m so fucking bored..




Oerhört läckert när hakan och halsen sitter ihop.
På det hela har jag fått Michael Jacksons näsa


Feelin´ kinda sexy, whoop whoop!

Köttbullar!

Jag visste att det skulle finnas något positivt med att vara sjuk.

Idag kommer mormor med färdiglagad mat hit och bäst av allt är att hon kommer med just köttbullar. Hennes köttbullar är bättre än all gourmetmat i världen och jag skojar inte.

Men det är ett jävla skit att jag inte känner mig ett dugg bättre idag, snarare sämre. Hello! Jag ska till Stockholm på fredag! Skicka mig ett friskpiller omedelbums.

*Ögonlocken hänger som två urlakade kamelpucklar och ögonen står ut ur sina mörka hålor
*Kinderna bränner heta och inte på ett porrigt vis
*Halsen har ett inbyggt rivjärn och vi snackar deep pain varje gång jag hostar
*Hela min kropp känns som en heffaklump av jello
*Huvudet spränger och näsan ska vi inte tala om

Var jag inte hiskeligt ful innan så är jag det nu.

Dessutom behöver jag en ny kjol till helgen. Hur jag ska orka inhandla den har jag ingen aning om, men ni vet när man bestämt sig för något och målat upp en bild av det? Ja, då går det absolut inte att leva utan. Så jag måste pallra mitt arsel ner på stan senast imorgon och prova kläder annars dör jag ju. H-a-l--l-e-l-u-j-a-h. Not.

(Om ingen gör det åt mig? Jag vill ha en guldfärgad hög men vippig satinkjol i storlek 36-38, och den får kosta max 350 spänn, tack på förhand. Ps, en svart går bra om inget annat finns Ds)


Kvällsundervisning

Sitter i soffan och kollar på S.O.S Familj med Hampan. Det är i rent uppfostringssyfte och inget annat. Hela tiden kommer jag med små förmaningar, påpekar lite extra vid särskilda händelser på tv´n och myser när jag ser Hampus tappa hakan emellanåt.

Faktum är att det har en avskräckande inverkan på honom och även på mig.

Nyss gick han och hämtade täcket, fnös åt tjejen på tv´n och frågade om jag kunde flytta lite på mig så han kunde få gosa i samma soffa.

Aahhh...wonderful. Den lilla ungen är världens goaste. Synd bara att han kommer ruinera mig så småningom. Han har just klämt 4 rostade mackor till kvällsmat och han berättade just att han var mer hungrig.

Hälp! Jag tror jag ska skaffa ett 90-konto för donationer till mitt matkonto.

But what to do? Jag kan ju absolut få jobb på tex Subway om det någongång skulle krisa.

be careful what you wish for you just might get it

Och nog fick jag det alltid med besked. En fin liten förkylning som försöker ta kål på mig. Inatt höll jag på att lämna in för gott när hostan rev sönder min hals. Men jag lever än och det är ju för väl.

Min Gotlandsweekend blev väl inte särskilt energifylld med upptåg och uttåg och allt jag kanske hade haft i sikte men det absolut viktigaste var ju trots allt att få träffa min J. Istället för att gå ut på lördagskvällen roade vi oss med frågesport i sängen och så fick J partysminka mig. Det blev riktigt bra.

Ähum. Ja....hade partyt gått av stapeln i ett uthus i Polen hade det definitivt funkat.

Men, jag har sett raukar, plockat fossiler och strosat runt på gatorna i Visby hand i hand med min älskling. Det är egentligen allt man kan begära för en ultimat helg. Jag har dessutom fått hånglat en massa trots min snorfyllda näsa, det är kärlek det.

Nu är det kurering som gäller tills på fredag då det bär av på nya äventyr till Stockholmsmässan. Jag ska dessutom få träffa mina svärföräldrar. Behöver jag berätta att jag känner mig lite livrädd? De verkar ju fullkomligt harmlösa och supersnälla samt att de har ju faktiskt uppfostrat en underbar son. Men tänk om jag gör bort mig...säger nåt knäppt eller så. Jag har ju faktiskt en släng av tourettes i nervösa sammanhang.  Igår på t-banan tex så var jag lite för ivrig att ställa mig upp så snart min station ropades ut. Yr i skallen av feber och stress hade jag hemskt dålig koll så när tåget bromsade in fann jag mig 2 sekunder senare sittandes i knät på tjejen mittemot. Jag hade ju varit tyst och inte pratat med en kotte på 5 timmar så jag viskade fram ett ursäkta som ändå inte hördes och kastade mig av tåget. Sånt där är så typiskt mig, så tänk om jag på middagen på fredag kväll råkar sätta mig i hans pappas knä, eller om jag skrattar så maten tränger ut ur näsan? (Stryk den, det blir svårt att komma förbi allt snor) Jaja..jag kanske oroar mig i onödan.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa alla blogginlägg som mina favoriter till bloggare publicerat sen i torsdags, jag har inte läst ett enda. Den som spar han har! (Om ingen annan tar)

Herreminje..

Vet ni. Det tar lika lång tid att åka till Gotland som till Thailand. Btw, jag är spiknykter på väg mot båten. Det hade gått snabbare om jag var full. Åtminstone hade det varit roligare. Häjdå.

Förfest på Centralen Sthlm 16.30 - 18.30 idag!

Jag kommer sitta på O´learys och ha väldigt tråkigt. Eventuellt tar jag en öl eller två. Kom och håll mig sällskap för guds skull! Vi ses!

(Förmodligen inte, men det hade varit skoj eller hur? Men visst, lämna mig själv i mina alkoholångor)

Uppdatering: En anmäld! Helt jävla fantastiskt. 

Jag har sagt godnatt till omvärlden

Men jag kan inte sova. Droppen kom nyss när grannarna valde att sätta på sin sämsta cd-skiva någonsin på sån där lagom störig volym. Inte så hög så man kan klaga och inte så låg att man kan koppla bort den. Great, jag som ska upp tidigt imorgon ligger här och retar upp mig så jag inte kommer kunna finna nattlig frid före kl 02..Till råga på det så dammsuger de också. Efter det här blir det garanterat ett ljudligt toalettbesök som kommer ge mig mardrömmar. Japp, jag skulle sparka på mina grannar om de låg ner också. Jag skulle ju även kunna be dom sänka och hålla käften, jag vet.

Men det är ju lagom kul att gå upp och knacka på när man ser ut som ett nyuppspolat lik.

Skitsamma, jag slog alltså på datorn. Jag skulle helt klart gett fan i det, för nu lär jag bläddra igenom alla bloggar igen och kolla efter era uppdateringar.

Kvällens undran

De flesta språkrör eller sk informationsansvariga ser så roliga ut. Eller så pratar dom roligt. Varför? Kvällens uppdrag granskning bjöd på den här damen:
 
informationsansvarige Tarja Vulto från Scientologikyrkan.

Hon både såg rolig ut och pratade som ett mumintroll. Jag antar att det finns en baktanke i varje organisation med att de väljer hottentottar. Man kan ju inte sluta glo liksom.

Bäst var när man såg att hon började tvivla på sig själv, eller åtminstone på vad hon skulle säga. Då vacklade hela hon i tv-rutan. Jag gillar att se sånt, det påminner mig om att själv aldrig släppa greppet i seriösa situationer. Som med grannarna. Hade jag tappat greppet hade de varit slarvsyltad karatesörja av dom för länge sen.

Till råga på allt elände har jag blivit förkyld och jag tror det kan vara av den manliga sorten. Jag känner mig väldigt ynklig....+ mensvärk, ledvärk, huvudvärk, hjärtvärk osv. HLR this way!

Men imorgon far denna döda sletna människa hela vägen till Gotland för kurering på Spa Jonas. Det ska bli så lövläj. Jag ska få se raukar och Gotlänningar. Värsta exotiska semestern.

Godnatt mina små pömsmössor. Nu ska jag gräva ner mig under två täcken och skaka av både aggressioner och frossa.

Produktivtankeutveckling AB

Ni har säkert alla hört uttrycket "har påven en lustig mössa?" som svar på en självklar fråga.

Imorse när jag såg en blind gubbe kuta som han hade eld i arselet med käppen framför sig kom jag på ett nytt uttryck.

Här får ni ett smakprov på hur det kan användas:

Fråga: Är Emelie en labil kärring?
Svar:  Har blinda blåmärken?


Har ni hört den förr? Hoppas verkligen inte det eftersom jag själv kom på den imorse. Det är lite låg humor kanske, men det är ju knappast någon chans att berörda blinda människor läser detta, eller hur? Mohahaha!

Den här veckan har varit full av brighta ideér. Nu ska jag bara komma på nåt som kan stoppa min begynnande förkylning. Den kommer högst olägligt eftersom det är svårt att hångla när man är täbbt i däsan med sin man.

Och hångla ska jag göra tills det gör ont i läpparna i helgen.

Nu åker jag hem och skållar snoret ur näsan i badkaret en stund. Pössah!

How to work in a lågkonjunktur land:

Stockholmsmässan går av stapeln nästa vecka och där hittar ni mig i en monter krängandes fönster utav bara h-vete den 11-12 oktober.

Förberedelser:

Chefen - Jag fixar så det finns tröjor till dig.

Jag - Nej tack. De där pikétröjorna i herrmodell (trots storlek small) sitter inte särskilt snyggt. Och du, det är ju lågkonjunktur.

Chefen - Va? Ja..jo..

Jag - Just det, så jag väljer egna kläder. Något lite mer...vad ska jag säga? Urringat?

Chefen - Haha, ja du bestämmer. Du är chef.

Högst stövlar, kortast kjol och mest urringade skjortan vinner. It´s gonna be me. Gubbarna som besöker vår monter kommer inte fatta vad som hände när de knallar ut från mässan med en order på minst 100.000:- i handen. Gräjt!

Världens äldsta yrke ska få inspirera till merförsäljning. Jag skrev i.n.s.p.i.r.e.r.a. Notera det tack.


RSS 2.0