För bövelen

Jag har varit på kalas! Jag gav bort en flaska vin med ost, kex och marmelad till.

Enligt mormors dagbok gav jag henne samma present förra året. Men hey! Det var iallfall olika årgångar.

I samma dagbok har hon noterat lite den 2/3-2000. Samma dag Hampus föddes:

Idag fick Emelie en son. Sören har snickrat på hyllorna. Godnatt.

Det känns fantastiskt att jag efter 11 timmars lidande förärades en hel mening. Sören snickrade och möjligtvis svettades en droppe under 1 timme och fick lika många ord nedpräntade. Vilken jämställdhet.

Hur som helst fick jag 3 paket cigg av mormor för hon har varit på kryssning. Det var ett bra byte, dessutom slipper jag sluta röka på några veckor.

G´natt

Gåta löst under lunchen

Utan att ens sätta mig in i saken har jag en sak att berätta för er alla. Jag har kommit på orsaken till varför det i vissa länder anordnas så kallat tvångsgifte.

Det är för att 99,9% av männen i dessa länder ser ut som fan själv. Inte så konstigt att de inte får en fru på frivillig väg. Jag skulle också vägra.

Ibland är jag så otroligt smart att jag nästan blir skrämd av mig själv. Men högt IQ kan man inte rå för.

Frivillig, någon?


Tänkte väl inte det...


fätsou

Jag dör.

Igår fick jag hem världens sötaste och finaste svarta klänning från Tradera.

Dagens läxa:

Köp inte sånt som sitter jättebra på en kinesisk modell i size zero.


Men den är hemskt bra om man vill knata runt hemma och både känna sig och se gravid ut.

Köpa någon? Billigt billigt.....

 36-38

Ok, jag ska sluta tv-blogga

men först vill jag bara tala om att programmet på fyran just nu som handlar om människor som har låtsasbäbisar är bland det läskigaste jag sett någonsin.

Jag skulle hellre ha en stalker efter mig i en mörk gränd en lördagnatt än en sån där dåre drällandes i min närhet.

Harmlösa?

Skulle inte tro det. Det bor små tomtar i deras hjärnor och dom har fan inte röda kläder.

Snacka om att jag har fullt upp

Det är Idol, Top Model och Spermabåten (Färjan) samtidigt på tre olika kanaler.

Det är vad jag kallar en händelserik kväll, allt på en gång och jag vågar bara gissa hur många kalorier jag bränner när jag zappar förtvivlat för att inte missa något väsentligt. Föresten borde stylisten som klätt på tjejerna i Idol för kvällen ta och leta nytt jobb. Alice, Anna och Sepideh är dessutom bäst utan tvekan.

Klockan nio vänder det, då blir det bara skit på tv´n. Och jag stupar i säng helt utmattad efter min match i soffan.

Welcome to my mondays!

Alltså..me, myself and I

Jag kan inte släppa det här med Google Analytics. I flera dagar har jag noterat en läskigt hög siffra från stadsdelen Solna i Stockholm. Varför är jag nu så uppjagad över det? Jo, för där har vi vårt huvudkontor och därför är det läskigt. Jag vill inte att mina kollegor utanför det här kontoret ska lusläsa min blogg. Framförallt vill jag ju inte att chefen ska se, det är ju inte så att jag publicerar mina inlägg på fritiden direkt.

Men så insåg jag att vår server ligger i Solna.

Jag har alltså stalkat mig själv nåt grönjävulskt. Det, mina kära vänner, är en mycket märklig känsla.

Jag vet inte om jag ska vara lättad nu eller om jag behöver söka hjälp för bloggmani. Och med det sagt så kan ju alla ni andra som har det här redskapet säkert se att Solna ligger i topp bland era egna stalkers. Det är alltså jag.

Ajm a väry creepy person with to much ledig arbetstajm.

Hej hej! (Vinkar som en idiot, med tungan i mungipan)

Till Jonas

Ah, well..du vet det där kärleksbrevet ala fjortisstylee som jag skrev en gång men glömde skicka? Det har jag slängt. Jag vet, du suckade nu, i alla fall inombords men det var så töntigt. Lika töntigt som de tio efterföljande breven som jag också kastade. Men denna gång struntar jag fullkomligt i resultatet. Jag skriver om mina känslor rakt av, okej?

**I love you**


Det visste du förstås redan, men jag vill gärna berätta varför också. Du är en fantastisk och ömsint människa som får mig att sväva på små moln av lycka. Aldrig i hela mitt liv har jag träffat någon som du. Varje dag ger du mig tusen extra anledningar att le och jag älskar din humor trots att jag inte hänger med och är lite trögtänkt ibland :O Att jag ska få dela min vardag med dig trodde jag aldrig för bara några månader sedan. Gissa om jag varje dag tackar min lyckliga stjärna över att jag fann din blogg i våras och att jag tog mod till mig att skriva en kommentar. Att den skulle vara starten på hela min framtid hade jag ingen aning om och att du är beredd att släppa en massa och planera om ditt liv för vår skull gör mig alldeles varm i lilla hjärtat.

Många kanske rynkar på näsan och tänker att vi har ju inte känt varandra särskilt länge och att det går fort fram. Men precis som vi båda tycker så känns det ju så rätt så varför tveka. Jag är för första gången övertygad om att jag träffat den person som jag vill bli en gammal sliten nucka tillsammans med och hur lovley är inte det? Jag trodde att jag skulle bli en ensam trött morsa för en väldigt lång tid framöver, men du ändrade snabbt på det genom att vara så otroligt omtänksam och kärleksfull att jag föll snabbare än ljusets hastighet. Jag är verkligen tokkär, men samtidigt har jag för första gången inte svävat iväg i någon slags illusion utan står fortfarande stadigt med båda fötterna på jorden. Det är en härlig och trygg känsla.

Jag har bara ett krav angående ihopflyttningen: Ben & Jerrys och filmkväll på schemat varje tisdag? I gengäld kan du få besöka Ryckepungvägen och slagghögarna på onsdagar.

Puss min darling!

Just som man trodde

Att det fan inte kunde bli mycket värre eller fulare, ja då hittar jag sånt här skit till salu.

För ynka 99:- i utrop på Tradera plus frakt kan dessa sköna pjucks bli dina. Vad säger ni? Ska jag slå till? Måste ändra hela min garderob och outfit bara. Till dessa skulle en lång jeanskjol med slits bak som slutar under röven, samt en ribbad polo i sånt där härligt stretchigt material som man kan töja ner till knäna men som hela tiden ändå sitter strax ovanför naveln. Polon skall vara ärmlös för vackrast stuk och effekt. På det viset kan jag blotta mina blekfeta överarmar. De skulle matcha den något mullvadsgråa tonen i stövlarna.



Om jag har för mycket fritid på arbetstid? Jäpp.

Me äs a brunätt!

Jaja, gnäll inte på HUR jag tog fotot. Bara kolla in mitt icke-gröna hår!

Det går bra att njuta av bilden precis som ni vill, till förmiddagskaffet eller lunchen kanske.

Själv kan jag knappt sluta spegla mig, jag är mig själv igen, aldrig mer risigt ljushårig. Jag klippte till och med lugg själv, det var inte bra. Idag är det jag och hårspännet Arne och han kommer få leva i mitt hår några månader..Not good. Kids! Do not try this at home with a turkos papperssax...

Frågade Hampus igår om han såg nåt nytt på mamsen:

- Nej
- Jo, men nåt ser du väl?
- Nej...hm...har du klippt dig? Ahh..eller du har en ny tröja?!

Säger bara det. Han är av manligt kön, vad borde jag ha förväntat mig?

Chockoläääädebrun och lätt skelögd. Sexy.


Partypics!

Fråga inte vad vi sysslade med. Men vi hade akrobatikuppvisning uppenbarligen...

Mina pumor och jag:

    

  

Nightmares?

Känns skönt att ha Lotta här.

Hon har precis haft en längre genomgång om lik och alla dess stadier. Om brända flygplanskroppar och jästa människor som drar en sista suck. Man kan typ dö också av att slå sig och sen gå och lägga sig på fyllan. Inom tio timmar är man puts väck om det är så att man råkade få en blödning när man slog sig. Jag ska sluta dricka alkohol.

Kul.

Godnatt då.

Mitt hår ser bra ut

Jag behövde inte sjukskriva mig imorgon och ringa i panik till en frisör för att få lite mysig och lyxig håromvårdnad på arbetstid.

Tyvärr.

Men jag är väl rätt nöjd ändå och eftersom ni skriker så väldigt efter det (mjo) så kanske jag slänger in en bild på det imorgon. Och eftersom det ser ut som jag är innehavare till en modeblogg med headern ovan så kanske jag faktiskt berättar lite om övrig outfit också. En del av vinterns nya trend enligt mig själv är att gå barfota eftersom det inte finns en enda perfekt stövel under tusen spänn att köpa. Antingen har de för låga skaft, eller så är det perfekt skaft och ful sula, eller så är de för spetsiga eller runda eller...ja så där kan jag hålla på i en evighet.

Min nya outfit på Gotland skulle ha varit:

Nyfärgat höstigt brunt hår med röda inslag.
Verklighet: platt brunt utan djup som behöver en omgång till

Ny ulljacka gärna i knallrött med lite vidd och hög krage och stora knappar.
Verklighet: samma svarta skinnjacka som jag haft i en evighet.

Schyssta nya jeans i mellanljus färg, stuprör.
Verklighet: jeansen från MONKI som hoppet stod till igår ville inte sammarbeta med sista knappen..

Konjaksbruna höga stövlar med perfekt gå-klack och någon snygg detalj.
Verklighet: Eh...vita sneakers, alternativt ett par svarta vintagestövlar som sjöng på refrängen redan 1986.

En matchande väska i samma färg som stövlarna, lagom stor.
Verklighet: Svart eller vitt. Pest eller kolera.

En önskan om lite kallt höstväder med strålande sol som hade krävt en snygg sjal och en söt mössa ihop med matchande fingervantar/torgvantar.
Verklighet: vet jag inte, men mössan jag äger är snygg och får mig att se ut som en smurf. Perfekt ihop med övriga kläder som är stentråkiga.

I allt det här skulle jag rusat av båten med solen glittrandes i håret och varit skitsnygg. Verkligheten blir en helt annan och dessutom kommer klockan vara halv ett på natten.

Ja jävlar ja. Nu har jag modebloggat och gnällt färdigt. G´natt!

Lotta kommenterar:

Det är lugnt, det gör inget. Solen har ändå så gått ner.

Detta till svar efter att jag bett henne syna håret jag just nu färgar efter gröna skiftningar.

Det är en sann vän.

Supersöndag.

Ni har ju redan sett att jag/Lotta har fyllebloggat lite. Och ja, för er som undrar har Koppartaxi/Falun fått en dänga via mejl med fyra frågor jag önskade svar på.

1. Vad innebär begreppet "några minuter" för Koppartaxi?
2. Varför har de som policy att inte ta namn när de tar beställningar nattetid. Vilken tid går gränsen? (Det här är så korkat så jag nästan spyr.)
3. Jobbar den supertrevliga, hjälpsamma, serviceinriktade kvinnan i växeln kvar? Vid svar, ja, se fråga 4:a.
4. När får hon sparken?

Vi får se om jag får svar. Det värsta med att jag är sån här är att Jonas är likadan. Vi kommer bli en liten fascistfamilj, ökända i stan och som alltid är med i lokaltidningen och klagar. Är det dessutom några som kommer få plastbitar i köttbullarna från Lidl så är det vi. Då får vi sitta med en påse köttbullar framför oss och se sura ut på en bild. Det värsta är att vi kommer gå igång som fan på det där. Förmodligen kommer varje tillfälle sluta i hett sex. (Eller inte)

Jag som halvt gnällt på fantasilösa människor som lägger en slant i ett kuvert som barnen får ge bort på kalas ska aldrig mer klaga. Att lägga en hundring i ett kuvert är väldigt underskattat. Det blir fortsättningsvis jämt så.

1,5 timme har jag och Lotta spenderat på Kupolen. Jag kom hem med två förpackningar hårfärg så nu jädrar ska det exprimenteras hejvilt i badrummet. Först tyckte jag det var bra att Lotta var här ifall om det skulle sluta i en total katastrof. Men sen har jag just insett att hon skadeglatt bara skulle vrida sig av skratt och vara okontaktbar om jag skulle misslyckas så jag kan inte räkna med hennes hjälp.

Har jag nämnt att vi var snyggast på krogen igår? Det var vi i ungefär en timme tills vi drog och klämde en jädra massa pizzor och skinnflådde våra gommar på smält ost och sen härjade i taxikön. Tillslut kom en buss och vi blev åter som två fjortisar. Med bedjande ögon fick vi busschauffören att ta med oss för ynka 26 kronor sammanlagt. Vi gick av en hållplats för tidigt och fick gå över ett träsk för att komma hem. Våra skor är vackra idag och luktar typ svavel.

Ah, det var en sammafattning av dagen för den som undrar. Jag kan också berätta att jag ätit en smaskig pizza nyss också och att det lär bli mer bukfylla under eftermiddagen och kvällen. Jag och Lottis ska svulla i soffan och äta godis tills det sprutar ur öronen på oss.

Tjo.


Oh dear..

Idag är en sån där dag som man är lycklig att man eventuellt överlever utan komplikationer.

Till min stora skräck såg jag just en kalasinbjudan på kylskåpet nyss.

Klockan 13-15. Det är om fucking 1,5 timme! Och tror ni jag ordnat present...Mohahaa. Nopps.

Kan en påse grönsaker från Lidl fungera till en som fyller åtta? Snälla säg ja.


Godnatt!

Jag har haft superkul!

Åkte hem för 6 spänn! Det var typ kuligast på hela kvällen, samt att vi ätit två pizzor. Plus det fakum att vi tvingade busschauffören att guida oss genom omgivningen...Mohahahah!

Kortkort funkar om man har uselt med kontanter och det är dåligt med Taxibilar.

Imorgon ska jag skriva ett långt jävla klagobrev till fucking Koppartaxi. Jag har redan skällt på en tattare i växeln så jag hoppas hon sade upp sig med omedelbar verkan.

Godnatt darlings!


Egentligen (stavas de så?) borde Lotta ha stryk!

Räcker med den rubriken

Over and out, tillbaka till vinet.


Det ä fäääääääääst!!!


MLI röker och jag fulbloggar på hennes blogg!!! Yeeahaaaa!!!!
Jag är hon i mitten och är djääääääävligt coooool!!!!!




En natt av terror

-Mamma, får jag sova i din säng inatt?
-Ja, visst.
-Åh, vad mysigt.


3 timmar senare har jag parerat ungefär tre knytnävar, ett par armbågar och minst en välriktad karatekick mot svanskotan. Jo, jättemysigt.

Men när jag fick en gosig kram vid halvnio och tre pussar i nacken följt av ett sömnigt "godmorgon" då kändes allt helt plötsligt värt det.

Nu blir det flera timmars shopping med Maria!

Önskan: Komma hem med minst 3 påsar välfyllda av läckra kläder och stövlar
Troligt scenario: Ingen alls. Men vad gör det, det ska bli kul att klämma och känna lite. På kläderna alltså.

Till kvällen blir det party med Lotta , Majsan och Linda!

Önskan: Vakna upp imorgon och må som en prinsessa.
Troligt scenario: En önskan om ett nytt liv, en ny dag och att Treo och pizza kan tas i droppform sängliggandes.

En ytterst skum dag. Men det skiter väl ni i.

Idag har jag varit med om det ena och lärt mig det andra. Några gånger har jag kommit till djupa insikter.

1. Blivit intervjuad av "Temo" om mina alkohol och tobaksvanor. Blivit fnissad åt efter vart och vartannat svar i andra sidan luren. Som tur var la batteriet av i telefonen och jag slapp svara på mer ingående frågor om hur mycket smuggelsprit jag förtärt de senaste 30 dagarna.

2. Klarat mig utan telefon nästan hela dagen. 3 mobiler, 3 döda batterier, 0 laddare. En uppfuckad hemtelefon som fungerar tills rösten i andra änden blir för dryg. Se ovan.

3. Blivit skrämd från vettet av en tidningsannons från Canal Digital. Vände sida och där var världens läskigaste ansikte. Jag skrek.

4. Blivit klippt gratis. Varit rädd om halsvenen under gratisklippningen. Hört mamma sucka om olika längder och hört henne säga: Jag ska bara "göra om" på den här sidan. Skräck. Göra om? Hur fan då?

5. Druckit 3 koppar kaffe. Insett försent att det var 2 för mycket. 2 var gratis och goda, 1 kostade 20:- och smakade skit. I blame Statoil.


6. Hört mamma säga snuskiga saker till TV´n. Eller egentligen var det högljudda tankar till de "Ensamma Mammorna" på TV3 som slapp ur hennes mun. Typ det här: Äh! Vafan, vadå upprymd? Upprymd?! Hahahaha, säg som det är din tönt, du är kåt! (till en av männen alltså...)


7. Skakat okontrollerat och mått lätt illa på grund av mammas ordval. And please remember, jag tog den snälla versionen...

8. Mått dåligt över programmets musikval. Per Gessle i parti och minut, need I say more?

9. Hört min son säga att "Simpsons äger". Därefter undrat vem denna alien i soffan är bredvid mig? 

10. Hört min son säga att "Johnny English äger". Blivit nöjd igen och insett att han nog bara skojade i punkt 9. Eller?

Tjohejdå.


Destination Gotland!

Ville bara att ni alla noterar att jag är stolt ägare till tur och retur biljetter till Gotland den 2-6 oktober.

Kan man längta mer?

Först och främst får jag ju träffa min andra hälft men jag får också en liten minisemester på köpet!

Och för allt detta ska jag skåla i helgen! Rejält!


(Ja bejb, jag hittade mitt VISA....i tvätten)


***

Det är ganska häftigt att jag kan sitta i min soffa, kolla ut genom fönstret och se min son leka på skolgården på rasten.

Det är inte lika häftigt att höra hur det låter. Jag brukar ju aldrig vara hemma dagtid i princip så jag brukar inte störas. Men just nu skulle rastförbud eller munkavlar på alla ungar sitta otroligt fint. Under de senaste två timmarna har det varit en konstant olåt därifrån

Min unge låter förstås minst. Väluppfostrad som han är smyger han runt med duntofflor på asfalten och viskar.

Ni kan se här att han är en ganska laid back grabb som redan anammat hur en karl sitter i soffan. Något säger mig att stilen inte kommer ändras nämnvärt under de kommande 60-70 åren.




Just nu kollar jag på Oprah, det ger inte vuxenpoäng utan kärringpoäng. En stadig 10:a att addera till min "scoreboard"!

Måste få bort den satans headern!

Det var allt.

(Det är inte så enkelt som man kan tro. Det krävs hjärna och tid och jag har väldigt lite av båda)


Snuskiga grönsaker och äckliga gubbar

Jag är trött och hemma idag, känner mig lite upp och ner. Jag vet att det är så lugnt på jobbet så de klarar sig utan mig en dag. Förmodligen blir det som rena semestern för dom också utan mig så man kan ju se det som en god gärning till alla.

Jag glömde nominera igår! Inte för att någon bryr sig eller ens märkte det men jag göre senare under dagen. Nu ska jag försöka få lite ordning i lyan tills Lottis kommer på lördag. Dvs jag ska dammsuga och rensa kylskåpet på det som ännu inte knallat iväg av sig själv. Förmodligen har jag en bunt rotfrukter längst ner som med hjälp av sina nätpåsar gjort snaror och hängt sig. Än är inte den finansiella krisen så stor att jag äter mjuka morötter och lökar vars innehåll har krympt och som det endast finns långa tentakler kvar av. Inte än men säkert snart. Jag hoppas dock (förlåt Kotteby) att de själva har lämnat hyllan i ren frustration utan att ha lämnat några snigelslemmiga spår efter sig.

I och med att jag skriver det här och nu, så har ordet "nyknullad" skrivits 5 ggr i bloggen. Det kanske gör att jag hamnar längre fram när nästa person Googlar det? Det låter som ett mål jag kan sätta för mig själv utan att det känns för pressande eller ouppnåeligt. Helt lagom i min lilla värld. Nästa mål i livet blir att hålla garderobsblomman vid liv ytterligare en månad.

En dam hade kört av vägen med sin bil och får hjälp av bärgningsbilen.
- Du är den tredje nyknullade damen jag drar upp ur diket idag, sa bärgaren.
- Jag är då inte nyknullad! sa damen.
- Nej, men så är du inte uppe ur diket än heller!!

Pussah häja lövers.

(Efter en snabb titt kan jag meddela att garderobsblomman ej överlevt och att det målet härmed är avskrivet. Skönt, jag orkar bara ett mål per år.)


hjärtahjärtahjärtahjärtahjärta

Har läst sorliga bloggar i en timme nu och hjärtat har brustit femtielva gånger minst. Jag har dessutom gråtit mer på den timmen än vad jag gjorde sammanlagt till filmen PS I Love You. Och det var mycket.
Bloggen hittar ni *HÄR*

Need a hug!

Älskling, jag lääääängtar så efter dig.

hjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärtahjärta

Massor.




 *** najti najt.


Våldsam vuxendejting

Igår var min gode vän Robban bjuden på middag hos en tjej han träffat på krogen. Notera: på fyllan.

Idag har han ont i ögat efter att ha slagit det i en bordskant. Hahahaha! En bordskant! Tänk er hur fan det gick till?

Vad har han lärt sig av detta, jo:

Lova inte bort dig till middagsdejt hos någon du endast sett på fyllan. Om hon försöker antasta, DUCKA! Försök undvika en bordskant när du gör det. Lämna aldrig, aldrig ut numret igen i onyktert tillstånd. Det är tyvärr ingen myt att folk blir snyggare i dunkel miljö med några, typ tio, öl i kroppen.

Hahahaha, jag dör. Det här var det roligaste på länge. Vid själva krocken mot bordet knastrade det och han tänkte att nu jävlar blir jag blind. Smärta. Hahahaha, förlåt att jag skrattar. Det måste ha varit en riktig kalaspingla.

Eller lärt sig? Robban lär sig aldrig....Förra dejten (ganska lång) var med grannen under. Gissa vem som smyger i blå sockiplast i trapphuset numera?

***

Jag har just avslutat en flera månaders lång förlossning

Och jag har fött något som är helt oregelbundet. Låter skumt och det lär det bli också.

Äntligen har karln tagit sig i kragen och skaffat sig en blogg.

Min kollega Kennys blogg hittar ni HÄR! Skriv nåt fint till honom så han blir glad, typ hälsa välkommen och så. Han vet ju redan vilka ni är som läser min. Han har väl hängt runt i era i flera veckor.

Nu blire till att försöka ta sig hem utan pengar och knappt någon bensin. Ska bli spännande, inte har jag några nedförsbackar så att jag kan rulla heller.

Önska mig lycka till!

Tack.


Bara så ni vet!

Jag åt just inte en pizza till lunch ihop med en Trocadero. Jag åt verkligen, jag upprepar, verkligen inte upp hela heller.

Jag åt en sallad och jag lämnade faktiskt en hel del. Till det drack jag en Loka citron, hälften är kvar och det sippar jag på till mellanmål i eftermiddag.

Eh..nä. Om man skulle ta sig en joggingtur till brevlådan här uppe? Känns som tomaterna i salladen satte sig lite på tvären, helt otroligt vilken mättnadskänsla de kan ge.


Åh, inga applåder tack. Joggar jag så dör jag, så jag skämtade naturligtvis.


Uppdatering, för er som inte fattar (min kollega tex). Jag var ironisk. Självklart åt jag pizza, sallad är för mesar med påstådd dålig ämnesomsättning och ett samvete. Jag är fri från det ena och har hög fart på det andra.

***


Dra mig on the trissor!

Enligt Google Analytics har jag 5 besök från U äss änd äj! (USA-fritt översatt)

Should I write in english? Is it the same person? Are they coming back?

Holy jävlar, I riiilly shåudd wrajt såu ju cän anderständ! Plis be hälsad, ju are väry wälcåme to maj blågg! Ajm väry säd about thä disajn. Såmething häppend. (Maj fingörs häppend to thä tanjäntbård)

Oläsligt? Men orka klaga. Jag är ju glad! Det är ju "åver thär" för faen!

Äh, jag vet väl att det bara är någon som rååååkat hamna här.

Skit å. Men Analytics är kul! Kanske var mest det jag ville säga =)

***

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Men WTFUCK tryckte jag på för knapp??!!

Satans skit helvete.

Bloggfan.


Emelie goes personal, del 0 (vi glömmer detta sen ok?)

Jag har en fantastisk son som jag alltid sätter i främsta rummet. Jag har ett heltidsjobb, en fin och stor lägenhet och jag klarar mig själv ekonomiskt. Som en extra lyx har jag en underbar pojkvän som gör mig lycklig och som ser till att tråkiga och sorgliga dagar blir mycket enklare att uthärda. Kan jag känna mig misslyckad?

Nej, absolut inte. Till och med tidigare erfarenheter och förhållanden som varit kassa vill jag på något sätt inte vara utan. De har ju faktiskt tagit mig till dit jag är idag och trots allt gjort mig till en bättre människa. Vad andra tycker skiter jag faktiskt fullständigt i. Det är mitt liv, mina känslor och mina uppfattningar. Och det är underbart att jag lever i ett fritt land så jag utan problem kan uttrycka dem (?).

Saker har hänt som gör att jag skriver det här. Och jag kan hälsa vederbörande, att om jag ville starta ett krig så skulle jag göra det och jag skulle vinna utan problem. Just den vetskapen gör att det blir så otroligt ointressant egentligen och hur det än är, vet jag bättre än att i längden orka lägga ner energi på att vara förbannad. Så med det sagt tror jag att jag lämnar mina känslor bakom mig, låter vi det vara så, så ska jag fortsättningsvis hålla min käft. Men om någon väljer att försöka reta upp mig ytterligare kan jag bara säga: Bring it on. Jag är alltid lugn, därför är jag alltid redo. Och med tanke på det skrivna underlaget jag har på min sida kommer det bli en enkel match.

Det jag därmot känner mig misslyckad över är att jag har så svårt att bestämma mig för hur mina höst/vinterstövlar ska se ut, vad de får kosta osv. Det är ju ett riktigt gissel och jätteproblem och ungefär det största jag anser mig ha för tillfället. Plus att det är löning och mitt kort är spårlöst försvunnet. Det gör ju saken skapligt enkel egentligen med tanke på att jag ändå inte kan handla nåt. Det och plus det faktum att jag en gång valde att köpa en begagnad Ford. Idioti.

Wälcåme back läjter. Då ska jag nominera  mera!

***

Idål twothousandandeight.

Ni vet han Nils på Idol?

Har inte han hamnat på fel inspelning?

Jag tror han har rymt från en "annan del av Köping".

Dessutom saknar nog Tomas Di Leva sin son. Kan inte någon se till att han kommer tillrätta, jag börjar bli trött på karln.

***

Förlåt mig, jag är en idiot som ber om ursäkt när jag har rätt.

***


 


Hjärntorka

Jag borde inte be om ursäkt men jag gör det ändå. Förlåt att jag inte skrivit på ett tag...Jag älskar att be om ursäkt och Jonas hatar att jag gör det för allt. Förlåt Jonas.

Framför allt vill jag be om ursäkt till mitt ex flickvän. Hon har hittat hit och läst inlägget där jag var så upprörd och förbannad på min sons far. Det var rätt korkat av mig att publicera det och att ens dra in henne i diskussionen och för det är jag ledsen. Men det är alltså det enda jag ber om ursäkt för; publiceringen av det. I övrigt håller jag fast vid alla punkter.


Men nu till varför jag verkligen skriver:


Det cirkulerar nomineringar på bloggarna och jag har lyckats skrapa ihop två stycken på kort tid. Jag har inte nominerat tilbaka ännu och det är faktiskt lite pga det som jag har fått skrivkramp på allvar. Det finns lite regler man ska följa, men jag tänker strunta i dem som den rebell jag är! Jag kommer istället nominera alla jag vill och jag kommer ta en blogg per dag, utan inbördes ordning, med start från idag. Men jag börjar med två, de två som har nominerat mig såklart. I sista nomineringen ska jag slänga in en blogg jag tycker suger kamelpung, som en liten tvist i det hela.

And the nominees are:

Först ut var Gunilla, hur hon hittade till mig vet jag inte, men tydligen skrev jag något bra som hon sen citerade i ett av sina inlägg. Själv hittade jag henne via Google Analytics för hon hade bara smugit runt i min blogg utan att lämna några spår =) Jag har alltså precis börjat läsa hennes blogg.

Nästa var Babydarling-Maria. En riktig pärla som skriver otroligt underhållande och bra om sitt liv, arbete, kids och massa annat. Pärlan och jag har träffats ett par gånger och på lördag blir det shoppingdejt till Sågmyra! En blogg som jag läst i princip längst av alla.

Det var dagens nomineringar. Jag lämnar er en fin bild att begrunda också. För er män kan den komma som en chock...att apan kan och inte ni menar jag. Men jag lovar, hade det varit meningen hade ni också klarat av detta. Men då hade vi kanske inte haft någon större fortplantning att tala om i världen. För det är ju inte bara till hushållsarbete vi kvinnor behövs...(Bliden tål att klickas på, jäj!)









Forlat, jag ar en dalig bloggare idag.

Formodligen for att allt jag kan tanka pa ar att min alskling ar pa vag.

Jag kommer nog forsvinna hela helgen, for den ska agnas at helt andra saker an det har.

Om jag sitter vid ett engelskt tangentbord? Na, jag tyckte bara ett trakigt inlagg blev mer spannande sahar.

HÄJ!

Sa har ser foresten en klamydiasmittad snopp ut. Bra for er singeltjejer att veta. Kanns skont att kunna bista med lite hjalp. Undvik fallan nu, med nagra groggar simmandes i blodet kan dessa vara svara att urskilja.




***

Häj då.

En kostrådgivare hade skjutit mig

Och en GI-förespråkare hade förmodligen utfärdat 30 piskrapp.

Men jag har just klämt 4 rostade mackor med maaaaassa ost! Före det åt jag Burger King med mozarellasticks som extra tillbehör till lunch. Före DET åt jag lakritsgodis till frukost, "filidutter", så min gom blev typ skinnflådd. Bara därför var jag tvungen att äta en skapligt portion glass nyss för att kyla ner köttsåren. Jag mår lika illa som jag gjorde efter en liknande dagsranson igår.

Så, det var väl intressant? Jag kan också berätta att jag är fly förbannad eftersom ett aslångt inlägg med massa länkningar försvann puts väck nyss. Den nya datorn vill väl visa vem som bestämmer och att jag inte ska tro att jag är så jäkla safe bara för att han inte innehåller något virus. Än. Jaja, efter min senaste osande besvärjelse skärper han nog till sig.

En tanke slog mig just. Om man skulle öppna en hamburgerrestaurang som heter Birger King. Blir man stämd då?

Godnatt era hottentottar. (Jag vet fortfarande inte vad motsatsen till en ugnsfast form är. Ungslös? Mycket frustrerande...)

***

Dator nr 3 levererad och lever! Än....

Efter att jag nöjt har konstaterat att jag är bäst på att vara datorsämst så ska jag dra på mig min "sexyoutfit for the evening"

Den består av för korta mjukisbrallor (dom andra är för långa) och en extremt snygg T-shirt från SAAB. Den är skrikorange by the way.

Sen ska jag luta mig över diskbänken som är för låg och ta itu med lite disk. Det är nog med disk för att hålla mig sysselsatt ett tag, typ en månad, men å andra sidan tycker jag att 2 glas och en tallrik är för mycket.

Senare mina vänner ska jag nominera er å det kungligaste! Men det blir om ett tag, först ska jag fundera ut vilka som är värdiga titeln. Kanske styrker jag mig med en Bailys om det blir för känslosamt.

Puss på valfri underarm.


***

Killar och sprängämnen

Jag har precis lovat Jonas att få spränga min micro med valfria medel tror jag. Egentligen gällde det bara gröna ärtor, men efter att han har tjatat sig från endast en ärta till ett helt paket så vet jag inte. Jag vet helt enkelt inte vad han menade med "helt paket" i det sista sms:et. Det kan ju vara någonting helt annat än ärtor i det. Typ ett paket sprängdeg.

Jaja, vad gör man inte för kärleken? (Tydligen helt korkade grejor.)

Och vad är det med killar och deras barnsliga förtjusning i tanken på att spränga saker egentligen?

Men så länge han får spränga nåt så får ju jag. Kommande månadsbudgetar till exempel.

Det låter väl rättvist?

(Hela idén uppkom från den här bloggen som poppar frysta hallon i micron)

***

Holy jävlar!

Det är fruktansvärda scener som utspelar sig på Glamour just nu. Hur jag kan veta sånt skit? Före första kraschade hårddisken på dator nr 2 nyss. För det andra så funkar den ju såklart inte då. Det är mina bästa förklaringar. Så jag mobilbloggar för första gången å det är skitdrygt må jag säga. Tack Gunilla! You made my kväll! Så fort jag blir förbarmad med en ny dator från chefen ska jag nominera vidare och göra fler bloggare glada! Åh, ont i fingrarna...be till högre ort att det här verkligen funkar. Nu trycker jag...Häj!

Snooza is very bad for you

Bittert har jag erfarit detta var och varannan morgon så länge jag kan minnas, men jag lär mig aldrig.

Imorse snoozade jag från 06.15 till 07.15. Resultat: ännu surare, ännu tröttare och ännu mer försenad än jag brukar.

Tidsschemat var sprucket redan när jag klev ur duschen 07.30, då hade jag en halvtimme på mig att sminka mig, fixa håret , tanka bilen och köra till jobbet 2 mil bort.

Slängde iväg det numer "sparat i mallar" sms:et "Ajm läjt!" till Kenny sisådär kl åtta och sen bar det iväg. Flera gånger tittade jag mig i backspegeln och förfasades över hur jag såg ut. Fan Emelie..du ser helt förstörd ut var en tanke som slog mig ett flertal gånger. Halvvägs till jobbet inser jag varför, då har morgongnugget försvunnit såpass att jag ser skapligt klart där jag susar fram i 130 på motorvägen. Jag har bara sminkat ett öga, det högra och uppenbarligen det enda öga jag såg i bilens spegel. Ett öga fullsmetat med både kajal och mascara och det andra helt tomt. Jag såg ut som en trött kines.

Imorgon sätter jag klockan på 05.15 och snoozar till 06.15.......Det här börjar bli ohållbart. Jag undrar vad personerna på Statoil tänkte när de såg mig.

Jag har dessutom drömt inatt att jag av ren illvilja retade upp ett spöke så till den milda grad att jag höll på att få en lampa svingad i huvudet. Att jag gjorde det med flit gjorde saken mer intressant. Under tiden höll jag på med nåt väldigt snuskigt...Förstår inte grejen riktigt men antagligen är jag rejält frustrerad över nåt. Hm..;)

***

Sopa 2008

Vet ni vad det läskigaste är?

Det är att det finns folk som ser helt jävla normala ut men som i grund och botten är riktiga psykfall.

Detta skriver jag efter att nyss ha sett tjejen som sjöng Himlen runt hörnet på Idol.

My god! Man kan överleva sånt när man kollar på Amerikanska versionen...men att veta att det finns snudd på lika sjuka människor några mil bort det är creepy.

Jag vill även tillägga att bästa juryn, det är jag. Och en Irakier fick mej just att nästan börja gråta. Det har aldrig hänt förr, iallafall inte av den anledningen.

Over änd tvär-out. Nu över till glass med sirap och lite Baileys efter ett nästan historiskt dåligt inlägg som ändå var tvunget att präntas ner. Förlåt.

***

Högre division

Kom just och tänka på en sak när jag stod här i chilins vitlöksångor och tänkte att det är ju 3 dagar tills jag träffar min älskling så jag tar en extra klyfta av sånt där som luktar sådär *pekar uppåt*. (Onödig info, jag vet det)

Mina förra "pojkvänner" läste Bilsport och på sin höjd tv-tablån i någon rutten kvällstidning. Helst på toa.

Min nya man (ja han är det) läser Dagens Industri varvat med Rockyserier och läser dessutom ekonomi.


Snacka om hoppa upp en division. För mig alltså..vad han tycker tåls att fundera på.'


Vad jag läser? Åh, mycket viktiga och (läs: Cosmopolitan) kulturella saker. Ehrm..


Fast man kan väl säga att den är lite som Dagens Industri i tjej-version? Och så har den ju en mycket snyggare framsida

Fast ärligt talat önskar jag ibland att jag var i den åldern då jag fortfarande läste Min Häst...

***

Det här med att bli sambo...

...trodde jag i våras inte skulle hända mig förrän jag blev 90 och ofrivilligt skulle få dela korridor med Gösta 95.. Det är som ett samboboende för retards. (Kallas även för ålderdomshem.)

Det har visat sig att livet hade andra planer för mig. Jag måste ha ett jävligt bra karma som fick världens bästa kille på kroken. (Inte helt utan kvinnlig list inbillar jag mig) Hur som haver, jag ska verkligen bli sambo igen och en jädra massa tankar invaderar skallen.
 
För det första, måste man ge upp positionen i soffan som vardagsrummets enväldiga härskare? Svar ja. Förmodligen kommer inte din andra hälft gilla att du håller chipsskålen mellan benen i en skräddarställning som kniper fast den stenhårt, samt håller skålen med dip alldeles under näsan. Det är både oartigt och väldigt osexigt. Jag tänkte på det häromkvällen när jag satt just så och smulade ner hela soffan. Kan man göra det och vara snygg samtidigt? Please tell me all about it then..

Måste jag plocka undan sminket i badrummet på morgonen, eller kan jag låta det stå hela dagen på toalocket tills jag kommer hem? Svar nej, Förmodligen för att locket inte ens kommer vara nedfällt från början. Jag vet sånt, för jag har slängt så mycket grejor i toan efter att en karl besökt den så det är inte klokt. Sist var en t-shirt, men den hamnade ju i soporna omedelbums.Det gör det mesta om det inte råkar vara en väldigt dyr pryl. Då är sanering ett nödvändigt ont.

Jag har fler funderingar. Jag har två skohyllor i hallen och de fullkomligt dignar över med skor. I hatthyllan hänger runt 20 väskor. De flesta har jag inte använt på över ett år, men jag gillar att ha dem där...ifall om att liksom. Det måste rensas. Jag vet att svaret är ja på den frågan så jag ställer den inte ens.

Jag har för glatta livet börjat rensa i skåp och lådor. Jag vill ju inte att stackaren ska flytta in i en enda organiserad Emelie-röra. Det ska mer kännas som att vi båda just flyttat in. Det här kanske skrämmer vettet ur honom, jag vet ärligt inte. Men häromdagen, när jag började prata garderobsplats och strukturering av dessa, då kunde jag ana att skrattet han gav ifrån sig var smått hysteriskt. Stackarn.

Men jag vill påpeka att mitt hem ändå behöver en rensning eftersom jag bott här i tre år snart och bara samlat på mig onödigt skrot i varje vrå. Det skulle alltså gjorts ändå, kanske inte år 2008 utan snarare hade det kanske hänt 2014 men iallafall...

Har jag förresten berättat att jag ska bli sambo? Ja det gjorde jag visst, men vet ni vad mer som flyttar in? En platt-TV!

Hahahaha, great success! Kan man vara lycklig för mindre? Nä, bumlingen ska ut. In ska en platt sak och en snygg karl som skär osten rätt, tar smör precis som man ska ur paketet och oavsett vad jag skrev om toalocket ovan så fäller han ner det. Det är allt som räknas. Plus hans underbara personlighet, hans lika värderingar och en pussmun man inte vill vara utan längre stunder.

Behöver jag nämna att jag är skapligt exalterad över alla dessa faktum?



***

För er som undrar..

Vad jag gör på jobbet idag så spatserar jag runt på ett svinhalt parkettgolv tillsammans med mina lila pumps. De är lackade och har en minimalt smal klack med en höjd av ca 7 centimeter. Jag inbillar mig att om jag övar tillräckligt på det här hala golvet kommer jag klara vilken typ av fylla som helst i dem sen.

Det är vingligt
Det är inte vackert att se
Det är lite svankigt
Det ser kissnödigt ut

Men aj, va de är snygga. Värt varenda uppoffring och eventuellt också en stukad vrist i längden.

Det tar mig ungefär dubbelt så lång tid att gå fram till faxen som står 3 meter bort. Jag låtsas gå som om jag skulle stoltsera på röda mattan i Cannes. I själva verket är jag livrädd för att ramla och med tanke på min kollegas något lustiga min är det vad han önskar mest av allt i världen just nu. Lite måndagsaction.

Min tanke har varit att jag ska ha dessa tillsammans med "den lilla svarta" när jag hälsar på min älskling på Gotland om några veckor.

Men säg mig, består Visby av kullersten? För då kan jag lika gärna lägga ner och plocka fram pjäxorna istället...Det är bevisat att inte ens platta skor och jag ihop med fylla på kullersten fungerar särskilt bra. Senast var det Stor torget i Örebro som fick smaka lite på mina jeansklädda knäskålar. Eller var det tvärsom? Mina knäskålar som smakade på sten? Jaja, whatävär ont gjorde det.

Detta inlägg går under en kategori jag borde döpa till dagens I-Lands problem.

Pöss häj!

***


Dumma Amerikaner

Jag kan inte låta bli att kolla ibland på dumma dejtingprogram från Amerikatt. Jag ser det som underbar underhållning faktiskt och jag gottar mig i allt skitsnack som cirkulerar bakom deras ryggar när de får chans att "confessa" litegranna i ensamhet.

Senaste var tjejen som efter två minuter med killen säger att det är kärlek vid första ögonkastet och de andra tjejerna bara, aaaahahahahaha, vicken idiot hon är. Men hon vet inte vad de tycker så hon bara ler fånigt in i kameran och är överlycklig för hon anser att de har verkligen någonting mellan sig. Something special, åh, hjärtahjärta.

Jag myser

Sekunden efter ska killen ge en present till den tjej han tycker att han fått bäst kontakt med. Lyckliga bruden blir utan och är inte längre så jävla glad. Det måste ju vara nåt fel på honom, eller hur? De andra tjejerna skrattar rått (och jag med) och med det har hon lyckats bli programmets idiot...Innan första reklamen. Sen vänder hon blicken in i kameran, slätar över hans "misstag" och vidhåller att de har nåt späääcial ihop. Hahaha, jag blir gråtmild..

Sen inser jag

Eftersom vi får se sånt här skit hela tiden, rent ut sagt matas med det och jag vet att det inte är många tjejer som kan stå emot den här typen av program, så är det inte så undra på att vi är misstänksamma mot varandra. Vi sållar rätt lätt ut dårarna och vi tänker faktiskt inte så olika jämfört med dem vi sitter i soffan och höjer på ögonbrynen åt på tv´n. Tjejer är lismande, falska, otrevliga, liktrampande, manipulerande slampor. I grund och botten. Förlåt killar.
(Ja det gäller ju inte precis alla)

Inte undra på att vi tjejer ofta anar rovdjuren i andra tjejer som försöker närma sig ens kille långt innan han själv gör det.


Hursomhelst, sen tar killen ut en av tjejerna på en dejt. De ska skjuta hagelbössa och han visar hur man gör. Väry mänlisch.

- Jäää, wäääll. Hon hanterar instruktioner väldigt bra! (Och med det sagt är han nöjd liksom)

För honom var det viktigt, för henne har allt som handlat om hennes utseende varit viktigt. Hon har säkert svurit åt vädrets makter som låter det blåsa så håret fastnar i lipglosset hela tiden. Hon mår dåligt över värmen i öknen som får hennes panna att se glansig ut och över samma värme som kommer ge henne svamp. Hon undrar helt säkert minst 50 ggr vad hon i helvete ens gör där, när dejten lika gärna kunnat utspela sig på ett spa någonstans. I en tryggare miljö, nära speglar.

Äh, nu ska jag kolla klart och garva lite till. Söndagsuttråkad, kärlekstörstande och ensam som jag är.

Glass? Ja tack.

En artikel i min smak

Trots att kvällstidningarna inte ligger på topplistan över vad jag läser så surfar jag in ibland för å kolla.

Det här är garanterat den bästa artikeln som Expressen publicerat på länge, lagom lång och med ett otroligt intressant innehåll. Jag vill skaffa en sån mus, den jag har duger inte längre när jag sett det här.

Läs här om: SPRITMUSEN!! Den lilla råttan klarar 9 glas vin och väger vadå, några gram? Själv väger jag drygt 60 och skulle behöva akut hjälp efter samma mängd på kort tid.

Helt plötsligt har Dundermusen fått en konkurrent. Undrar vad han tänker?

*** 


Enkelriktad tankeverksamhet...

Jag trodde ärligt att mina äggstockar följde med ut vid min förra förlossning.

Icke!

Det pirrar i dom och det är en väry underlig känsla. Det pirrar förresten lite överallt kan jag meddela för er som undrar (?).

Det enda jag kan tänka på är sex

Sex och samlevnad och snusk...hela långa dagarna. Jag blir tokig! Jag tror inte jag ägnade hälften så mycket tid till det när jag var singel som jag gör nu. Nu vet jag hur en nymfoman mår och känner sig dygnet runt. Jag reagerar på meningar som:


-Är det styv kartong?
(Åh, ääähhääähhää..vasadu? Styvt..jaa)

- Jag kommer!
(Va? Vem? Äh, käften!)

- Är korven kokt?
(Kokt, stekt, friterad, vem bryr sig, ro hit!)

- Det är hårda bud!
(Hård hårdare hårdast...låter spännande...berätta mer..håhåjaja)

- Se upp för våta vägbanor..
(Våta, kåta, oj vad det rimmar, tjohej...)

- Det är fuktigt ute..
(Ja inte bara där du..)

-Kolla din PC..
(Du menar pc-muskler?..Oja jag övar...)

- Jag är utsvulten!
(Jamen sluta tjata, det finns mer frustrerande sätt att vara utsvulten på..)

Do I have a problem? Är jag ensam om det här? Borde jag spärras in?

Miss you hanni


Aaah, efterlängtat mejl..

Hej Emelie!

Vi har haft många kvalificerade sökanden till tjänsten som medarbetare till Falun vilket föranleder att vi tyvärr drabbats av försening. Du finns fortfarande med i urvalsprocessen till butiken i Falun.

/Mvh "hemlig blivande arbetsgivare"

Jag känner mig mycket kvalificerad..jajamän =) I´m still in thö list! Det beror knappast på mina betyg så jag är superlycklig att jag inte är bortsållad än.

Håll tummarna för mig schnella?

Fast jag vill helst inte bli kallad till nån intervju, jag vill bli antställd bara pangbomtjoff!

Intervjuer får mig att bli grön och vilja kräkas....Fast jag har bara varit på 4 i mitt liv och fått 3 av jobben iofs.. Vet ni vilket det var jag inte fick? Mc Donalds 1997...Hur kan man misslyckas liksom? Bah! Inte undra på man ogillar stället.

Bye sockertopps, nu ska jag stryka kläder, världens sämsta hushållssyssla efter diskning...Blä!

Föresten har jag blivit världsförälder hos Unicef idag. Det borde ni också bli, 100:- har ni råd med vad ni än säger. För den summan köper ni ändå bara 1 drink på krogen och det gör ni garanterat flera ggr i månaden. Varsågoda hoppas ert samvete gör att ni trycker här nu: UNICEF

***

Till Kännäth och Känny

Jag misstänker att ni sitter och smaskar svampstuvning al forno i Borlänge just i detta nu.

Det var trevligt att jobba med er två i nästan två år. Jag hoppas att era sista timmar i livet blir en upplevelse av diverse hallucinationer mm. (Kännäth hade nämligen en önskan om att få uppleva detta.) Förmodligen har de sett både smurfar och andra vättar kuta omkring deras fötter idag. Lite förvånad är jag dock att Litte faktiskt hämtade er från skogen.

Jag är tämligen avundsjuk.

Mest på spritintaget, inte så mycket på giftsvampen

Spar en Frozen M till mig va? Jag kan gärna ta den på måndag....

***


Haha, omg! + onödig info för uttråkade

Jag hade sjukt mycket sidvisningar igår. Vem av er läsare hade så svåra problem att ni faktiskt återkom till den här bloggen så mycket? För nåt bra har jag inte skrivit, dä vet jag nog.

Lite onödig info till den som det berör, dvs ingen. Jag köpte jättefina kaffemuggar (stoora) på loppis idag 12st för 45 spänn, det är 3,75 per mugg. Billigt va? Det mest spännande med inköpet var dock att jag var tvungen att tänka: kommer J att gilla dom här?

Svaret blev naturligtvis ja på den frågan. Det var ju det jag hade velat höra om han varit med och då valde jag det.

Veronica? Tjänade jag eller sparade jag pengar där? Förmodligen slösade när jag tänker efter...muggar hade jag ju. Men det är svårt att stå emot när det är så billigt och snyggt.

Har jag nämnt på länge att jag saknar Jonas? Jaha, vare igår...Men klaga då inte, jag saknar honom varje sekund men skriver det mer sällan än så.

Näpp, iväg till affärn nu och inköpa så mycket godis att tänderna trillar ur munnen på ungen ikväll. Igår fick han 3 sockerfria tuggummin som jag hittade i botten på väskan. Det var inte så jättepoppis....Så jag lovade dubbla mängden idag.

Till kräftskivepartyt i Norrtälje som jag inte kunde närvara på ikväll: SKÅL! Ha det så förbaskat skoj!
(gråt och tandagnisslan)

***


Utflyttning

Mina grannar flyttar! Och jag sitter här, biter på naglarna och känner mig allmänt livrädd.

Vem, vad, vilka flyttar in och när? Det är alltså inte mina grannar ovanpå som flyttar. Det hade de gärna fått göra, utan mina grannar vägg i vägg som är urgulliga och absolut bäst. Mest för att dom alltid är tysta såklart och nu drar dom!

Igår kväll slog det mig något. När J var här sist och vi låg och drog oss i sängen, bakfulla och jävliga då var det ett himla liv i trappen. I säkert 10-15 minuter lyssnade vi på när dörren öppnades och stängdes och ungar skrek och greja. Till slut slet jag åt mig morgonrocken, öppnade dörren och hyssjade på de 2 kidsen som stod där. Små glasögonungar vare.(livligaste sorten) Det chockande var att de inte kom från ovanvåningen utan från grannen bredvid. Jag tänkte inte mer på det då, men nu anar jag att det kan ha varit de som ska flytta in som var där med sina otäcka ungar!! Å fy fan, HJÄLP!

Märkte ni mina fördomar i texten ovan? Ok, jag står för dom och jag tänker även utveckla det hela.

Glasögonungar, (gärna med colabottnar) och barn vars namn slutar på Y såsom, Tony, Lenny, Benny, Jimmy och Sonny mfl är riktiga odågor. Det är namnet och brillorna som gör ungen. Jag kan erkänna att det inte gäller 100% av dem men bra nära.

Hur kan ett barn bli ouppfostrat för att det heter Sonny? Eller för att det har glasögon? Jag vet inte, det borde forskas i det.

Nu ger jag mig fan på att det flyttar in en Conny och en liten glasögonunge till lillebror här bredvid. Men härjar dom i trappen ska jag tejpa upp dom på dörren med silvertejp och med en bit dragen tvärs över munnen. Annars finns ju alltid förrådet i källaren att utnyttja..

Det är redan krig och jag har inte ens fått in mina nya grannar än. Kanske skulle ta och slappna av lite...:S

***


Lonley friday...

Jag vill...

öppna en flaska vin..
fylla badkaret med rykande varmt vatten..
tända några ljus..
klä av mig...
ta med.... en bok!
Där tog sagan slut. Jag vill ha med Jonas.

Jag vill kyssas, kelas och gosas tills jag blir ett russin i det där badkaret men inte utan min darling.

Punkt. (raggsockor och filt blir det ytterst icke porriga alternativet, men vinarn åker ner, var så säkra)

Kvällens låt. 911






Mammas pinsamheter del 439...

Ja, nämen vadå?

Jag har ju en helt fullt fungerande mor. Hon är världens snälligaste och bästigaste mamma och hennes sambo Peter är den bästigaste låtsigaste pappan man kan ha. I love you both!

Men nu till saken. Hon är ändå lite kocko och det är rätt skönt, för när hon skäller på mig (jo, det gör hon fast jag närmar mig trettio) då kan man alltid påpeka att jag har ju delar av mitt virriga beteende nedärvt av just henne.

Som det här till exempel, mamma åker på kryssning, med sig tar hon Anton (min lillebror) och Hampus, min son.

De har jättekul på resan och stannar uppe rätt länge, men till slut blir det givetvis läggdags. Mamma vaknar till och kollar på klockan och får enorm panik då hon ser att den närmar sig nio och att de ska gå av båten. De har missat frukosten och alltihop och uppståndelsen i hytten är stor. Mamma försöker ruska liv i två utbrända ungar och svär (säkerligen) en hel del samtidigt som hon packar förbrilt och ser till att kidsen borstar tänder mm. Ut ur hytten rusar dom som ett gäng stolpskott, de ser att det är ganska tomt på folk men hivar sig snabbt upp för trapporna. Ungarna är totalförvirrade.

Upp kommer de tillslut och ser att dörrarna är stängda, svetten lackar och tax-free påsarna har aldrig känts så tunga.

En anställd tittar frågande på henne när hon rusar fram med frågetecken i blicken och säger till henne på Finlandssvenska:

- Oj så bråttom ni har då, int ska ni av här? Vi är ju på Ååååland än.

- Que? Va? (Å skulle ha velat sett hennes blick här, måste varit obetalbar)

Helt plötsligt slår insikten mamma med ett hårt slag i ansiktet. Vad ÄR egentligen klockan? Hon tittar på armen. Jorå, strax efter 03 på natten.

Man kan säga att det var en högröd mamma som under pinsam tystnad tog sig ner i hytten med två zombies till barn och gick och lade sig igen.

Note to mama: Vänd aldrig mer väckarklockan uppochner. Kl 03 kan lätt se ut som kl 09 då...


MOHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

***

Ny favojit


Fy farao vad bra hon gjorde det i Idol, tjejen som sjöng den här låten.
Jag tror vi alla kan vara överens för en gångs skull va?




***

Åj...

Som vanligt när jag har haft ett smärre utbrott som i förra inlägget så får jag dåligt samvete....

Jag slätar över det imorgon genom att berätta något sjukt kul som min mamma gjorde för nåt år sen. Puckoflängot.

Endast en guldfisk kan föda en annan guldfisk och that is so very true....Ni ska få se.

Tills dess tar jag mina aggressioner och försöker strypa kudd..nej! Jag menar krama kudden förstås.

Puss

(Och nej, jag har inte ändrat ståndpunkt, bara lugnat mig ett par välbehövliga hekto)

***

Moralkärringen ska säga sitt, basta!

Jag blir så in i helvetes jävla skitförbannad.

På 3:an går ett sånt där inredningsprogram som jag egentligen får krypningar i skinnet av och otäcka stickningar i fötterna när jag ser. Men det här programmet är värre än något som Martin Timell någonsin medverkat i.

De slår sönder möbler, kastar fullt fungerande elektronik och gud vet allt.

Till vilken nytta då? Meningen är att det ska vägas och för vikten får man en viss summa pengar.

-Äh, men släng den 2 år gamla soffan älskling. Den väger ju mycket och för pengarna får vi ju garanterat en ny.

Jomen hallå! Ta två containerbilar, ge hantverkarna en timme extra och skänk för guds skull bort grejorna!

Det är sånt slöseri så jag blir tokig. Det finns faktiskt människor, inte bara i andra länder utan även i Sverige, som faktiskt knappt har något av de som tokjävlarna slänger. Förlåt, jag vet att jag svär en massa men SATAN vad det irriterar. Sälj inredningen och skänk pengarna till välgörenhet eller vad sjutton som helst. Men förlåt, jag kanske inte är uppväxt med guldsked i munnen, i min uppfostran har det nämligen ingått upplysningar om att alla inte har det så himla tjockt i plånboken och att man fan ska dela med sig till dom som har det sämre. Det tänker jag alltid leva efter och tack gode gud för att jag inte betalar någon tevelicens för den där skiten. Det går emot alla mina principer och jag är förvånad att ingen klagat ännu.

Man kanske skulle ta tag i saken själv?


Äh, va fan. Som den klagomur man är dagligen på jobbet så är det väl dags för mig att utnyttja mina ofrivilliga kunskaper. Imorgon är det jag som skriver det längsta brev jag någonsin kan författa av bara klago-ord och skickar till TV 3.

Wish me good fucking luck!

*** Godnatt för fan.

***

UPPDATERING 12/9. Mejl har skickats..nu väntar jag bara på ett vettigt svar....



Relationsrådet

Det ligger en stor labrador på golvet vid mina fötter så jag kan inte röra mig ur fläcken. Eftersom jag skulle behöva komma ur stolen för att pärma papper men inte kommer en centimeter så får jag skriva ett rätt värdelöst inlägg tills jycken vaknar.

Den senaste veckan har jag tydligen blivit smygutnämnd relationsexpert. Min telefon går varm.




Relation 1. Påkommet mobilsmusslande med tredje part.

Råd: Skit i hela alltihopa, gå vidare, glöm.

Vad som skedde: Ny chans.

Sammanfattning av mig: Okejdå, man kanske inte ska kasta bort något som kunnat bli riktigt bra. Men å andra sidan, man glömmer inte så lätt, tro mig, jag vet av egen erfarenhet...Svartsjuka är vidrigt tärande på ett förhållande och där var egentligen gränsen för otrohet nådd för länge sedan. Min personliga gräns dras nämligen mycket tidigt även om inget fysiskt har inträffat. Däremot så hoppas jag givetvis att det ordnar sig väl. Han är nämligen en nära vän och värd någonting riktigt bra!



Relation 2. Har pågått i ungefär ett år, ej sammanboende.

Råd: Lufta lite, tänk efter. Är det alldeles för mycket som inte känns bra. Skit i alltihopa, gå vidare, glöm.

Vad som skedde: Vet ej ännu

Sammanfattning av mig: Se under råd. Jag har varit med om såpass mycket att jag vet att om det inte känns som om det skulle kunna bli bättre, varför kämpa? Slöseri av sitt eget liv. Det är trots allt det som kommer först, mår inte en person bra gör inte heller omgivningen det. I en sån här situation är det lätt att tänka på någon annan än sig själv för att man är rädd för att såra, men är det någongång man får och bör vara ego så är det nu. Punkt.



Relation 3. Innefattar även relation 4. Ehh...not so much information..det är inte ens en relation. Än.

Råd: Hångla loss gatt dämmet! Ligg lite!

Vad som skedde/sker: Mig veterligen inte särskilt mycket. Det sms:as hejvilt, men bara genom mig. FEGISAR!

Sammanfattning av mig: Ni ska ligga mera, ni ska dejta, ni ska kela, därför att ni båda behöver det. Ni behöver INTE bli tillsammans, ni behöver INTE lova varandra någonting. Och ja, båda tyckte den andra var bra i sängen. (Jag vet att ni undrar, men det är bara jag som vet. Och ca 40 till efter ikväll..) Men ingen vet vilka ni är, så sluta tjura på mig nu. Jag ville bara ge er det rådet. Ni är båda söta, fantastiska, goa människor. Dä blir sååå bra så. Ni kan väl käka en god middag? Jag kan vara er sambandscentral och jag kan hämta dagen efter. (Igen). Fårrden hämtar gärna upp en nylagd människa. (Nylagd, nyliggd, nyluggen? Äh, nyknullad då.) And I löööööve the skvaller som kommer med :P



Så det var allt tack o häj, skjut en leverpastäj!

***

OMG!

Surfar in på Expressen och detta är vad de lyckats med på första sidan:


Fotbollsexpressen.se avslöjar:

Samuel Holmén in i startelvan ikväll!

Gör Lagerbäck rätt som väljer Samuel Holmén från start?

(man får rösta på 4 olika knappar)

1.
Ja, ett bra val
2.
Nej, Fredrik Stoor borde starta
3
. Oscar Wendt borde starta
4. Nä, jag skiter i vilket. Vilka töntar är det ni snackar om
?


Ok, den där sista knappen hittade jag på.....
Mest för att jag verkligen tycker att den borde finnas där.

/Ahh..a blågg of naaathing späsjal.

***



 


Ledighetsansökan, skickad till BigBoss

Ansöker härmed om ledigt.


Jag jobbar till ca 15.30 på torsdag den 2/9

  

Helt ledig Fredag 3/9


Jobbar i Solna från ca 12.00 på måndag den 6/9

  

Allt detta gäller år 2008 såklart.


Sen åker jag häm! Jag ska nämligen till Gotland och hångla lite med min blivande sambo.


Jag önskar jag hade semester att ta ut, men det har jag ju naturligtvis inte, trots att jag knappt varit ledig på 2 år. (Låter det som gnäll? Nejdå.)


Men OM jag ska stå på mässan lördag-söndag i oktober skulle jag gärna ta ut det i ledig tid så ovanstående ledighet knappt märks på mitt oerhört nästan obefintliga lönekonto.


Toppen, tack!


Om någon sen kan hämta mig i Nynäshamn (inte lager-Råbban) på måndag vid 10.30 blir ju ingen lyckligare än jag.


Detta kändes inte som det stal värdefull arbetstid ifrån dig nu va? Jag ber om ursäkt. (Jag skrev det iaf på lunchen)


Uppdatering: Jag fick ledigt, enda han anmärkte på var att jag begärde ledigt i september på datum som redan varit. Det höll jag med om var lite märkligt...

***

Något jag irriterar mig på

Varför skriver ungdomar hela tiden "han" när det borde stå "honom" ?

Typ: Va, snacka du med han?

Det heter HONOM era småjävlar.

Ah, det var väl allt jag hade att komma med. Jag har inte så mycket mer synpunkter på det och inte heller är jag kapabel till att utveckla det för jag har så dålig utbildning. Jag bara tycker saker hela tiden men jag kan aldrig backa upp det tror jag. Jag är ju lika jävla puckad jag.

Så istället bjuder jag på det jag tycker om mest förutom Hampus och Jonas, nämligen musik.

(Föresten, skrev jag ungdomar? Oh gode gud hjälpe mig.....)



***

Mogen, vemodig och lycklig

Vilken kombination va?

När jag körde hem idag från jobbet råkade jag (:0) trycka på P4 Radio Dalarnas kanal. Just då önskade Berit från Falun eller vad hon nu hette att Koppången med Orsa Spelmän skulle spelas för hennes pelargoner. (Ok, jag råkade inte, ibland måste jag för att få slippa reklamtugget och hetsiga radiopratare)

Åh, jag är så blödig. Ja inte för pelargoner då för de avskyr jag, de luktar pekka och sen dör dom. Utan jag menade just Koppången-låten. Man kan inte känna sig mer lokalpatriotisk och supermogen när man hör den helt enkelt. Så, om du inte är från Dalarna eller tycker att det ens är något att ha tycker jag inte du ska trycka på play, men Dala-Lotta till exempel, du vet precis vad jag menar. Det ger mig rysliga rysningar det här.

Tyvärr hittade jag inte Orsa Spelmäns version som också är utan sång och faktiskt den bästa om ni frågar mig. (Trots fioler). Men jag hittade den här fiol-plågarn till kille. Snälla kolla inte på hans lugg, han spelar bättre än vad den är klippt. Sen OM ni mot all förmodan skulle vara nyfikna på hur den låter med text så är det ju bara att Du-Tuba vidare. Varning för tårar dock, den är otroligt ofantligt vacker och tanken på att de sjöng den på minnesstunden över Tsunamioffren gör det hela till ett gråtkalas av storlek XL. Det lär aldrig sluta att beröra. Inte mig iallafall.

Lycklig då? Ja, historien om det tar vi en annan gång. Tycker det räcker så länge faktiskt. Puss på er!

För luggsliten fiolgnuggande pöjk, tryck här.

(Så, då tackar jag för mig och historiens förmodligen sämsta inlägg.)

När man har tråkigt

Då får man ändå väldigt bra ideér. Som den här som jag precis ventilerade med Kenneth och som jag ska ta upp på nästa konferens (läs suparfest).

Här i kundtjänst vill jag ha ett tema för varje kvartal så på vintern kan det låta ungefär såhär i vår telefon när vi svarar:

Ring, ring

Kuntjänst: Ho ho ho?

Kund: Hallå?

Kuntjänst: Ho ho ho, säg ma-ma.

Kund: Va?

Kundtjänst: Säg ma-ma.

Kund: Va? Ma-ma?

Kuntjänst: OK! Ha ha ha ha ha (klick)

Låååångt slut-tut i kundens lur

Jag vet, inte ett dugg kul för er, men väldigt kul för mig när man tänker efter. Nu ska jag bara fnula ut hur de ska låta de andra tre kvartalen.

Tack för mig, hej.

(Kenneth har suckat halva eftermiddagen, grymtat och kollat ner mellan benen och sagt: Sluta krafsa mig på dasen, sluta krafsa mig på dasen..osv. Det är nämligen lill-vovven Pysen som står där och sniffar. Mohahaha ÄCKLIGT!)

***

Kollegor

Hittills idag har min bästa kollega ätit frukostmackan med ena handen samtidigt som han dammsugit bananflugor som attackerat honom med den andra. Den synen var nästan obetalbar och borde ha förevigats på bild om jag bara hade haft hjärnan med mig.

Han har också stått med hela näsan, ja nästan hela huvudet, inne i skrivaren och stönat ljudligt samtidigt som han berättade hur fuktigt och gott det luktat. (?)

Jag vet inte jag, ska jag känna mig orolig? Ja, det gör jag faktiskt.

Andra kollegor "skjuter kork i Troppan".

Vad det betyder? Jo, det ska jag förklara, det är något väldigt, väldigt orättvist.

Min andra kollegas, bästa kompis pappa (jag vet, det var långt) hyr tydligen ut en lustjakt i Saint Tropez till miljonärer. Just den här veckan var båten uthyrd, men semesterfiraren fick andra planer och avbokade hela turen. Däremot fick han inte tillbaka pengarna, som förmodligen ändå var småpotatis, så där stod den. En hel båt till förfogande med inhyrd personal, pass-opp och mat och sprit för en hel vecka. Pappsen ringer då sin son och säger: Tja kiddo, varför inte ta med ett gäng polare till båten (pråmen) en vecka och utnyttja de resurser som finns. Det är ju gratis?

Sagt och gjort. Kollegan drog som en avlöning givetvis.

I ett höstigt Sverige utan röda dagar fram till jul tycker jag det var väldigt tursamt.

För honom ja.

En annan sitter här och gråter en skvätt. Varför känner inte jag såna människor??

Men näj, jag ska sluta klaga. Jag ska åka båt jag med inom en månad! Jag ska ta båten till Gotland och bli inhyst i ett litet studenrum en helg. Och helt ärligt, när jag tänker efter så låter det helt underbart! Det kanske inte är en vecka av gratis sprit i ett varmt land, men det blir en helg i det bästa kärleksmysiga sällskapet som finns och säkerligen ihop med en öl eller två.

***

Måndag hela veckan..

Äntligen måndag! Är det inte en fantastisk och underbar veckodag så säg?

Solen skiner som vanligt med sin frånvaro, det är mulet, blött och kallt. En hel vecka av slit och vånda ligger framför oss.

Jag ska ändå försöka ta tillvara på den. Jag ska umgås med Hampus, bada skumbad på kvällarna, lyssna på skön musik, ta hand om mitt hem, kanske byta gardiner, läsa böcker och laga god mat. En helt vanlig vecka egentligen, men jag ska försöka lägga lite extra tanke och energi i allt jag gör istället för att låta allt gå på någon slags rutin.

En peppande låt inför allt, är denna:



Lite lördagsbilder:





***

Kärlek i mina ögon

Tänk dig att du kastar upp ett helt pussel med tusen bitar i luften och när det landar så faller alla bitar på plats och motivet är det vackraste du kan tänka dig.

Precis så är äkta kärlek.

Inga bitar som passar varandra dåligt eller inte alls och som du försöker trycka på plats med viss irritation. Inga fula skarvar av dit tvingade bitar på bilden för att de inte passade ordentligt från början. Inga skavanker som du försöker ha överseende med varje gång du ser den färdiga bilden.

Total perfektion.

Jag tror inte, jag är säker på att jag hittat mannen i mitt liv.

Enda felet just nu är att jag har pusslet men kartongen bor en bit härifrån.


***

GAAAAAAAAAAAH!!


Mindre än 1 timme kvar!

Skiter väl ni i, men jag kan knappt sitta still här. Är det verkligen hälsosamt att längta efter någon såhär?

Jag har ju inget hår kvar på huvudet...




***

En bekännelse och en liten varning

Min nya lur e paj paj paj. Jag slängde den i backen häromdagen.

Jag trodde det satt en geting på mitt finger. Dä va dä nog inte. Dä va mitt nagellack. Jag har insett att det under omständigheterna var en näst intill omöjlighet att den förflyttades från min arm till mitt finger så som jag fäktade.

Så nu vet ni det. 1500 spänn fattigare för en synvilla och lite paranoia.

Varning: Måla aldrig naglarna mörka om du har insektsfobier.

Imorse på väg till jobbet ser jag något "singla" ner från taket. Jag tror det är ett björkfrö, för så ser det ut i ögonvrån.

Ack så fel jag hade. Det var en spindel av modell (eh, ja, i min värld) stor.

Den drog ett rakt spår rätt ner i en springa vid handbromsen. Den jäveln kommer bli min död I tell you. Jag stirrade panikslaget ned bredvid mig på väg till jobbet mer än jag stirrade på vägen som sig bör. Jag greppade ett tomt ciggpaket ifall han skulle få för sig att sticka upp näsan. Det gjorde han inte och så vitt jag vet lever han än. Men den här sagan kommer inte få ett lyckligt slut. Någon av oss ska bort och jag ger mig fan på att det blir jag i 130km i timmen på väg hem.

Men nu ska jag inte bekymra mig om det. I eftermiddag kommer den jag väntat på och längtat sönder mig efter i snart två veckor! Jag ska kela honom sönder och samman i två härliga dygn och sen funderar jag på att kidnappa honom på vägen till tågstationen på söndag.


***

Good stuff!

Minns ni hur jag grät i ett inlägg om att jag missade ett av mina favoritband som spelade på Sweden Rock i somras?

Ni minns förmodligen inte...Men!

Mitt ibland trasiga mobiler, skalbagge-naglar, tisdagsfyllor, arga kunder och annat elände, finns ju ändå detta att se fram emot.

Ett ljus i tunneln.




Tillsammans med mitt Hjärtegull, min Honungshumla och hennes lilla Löve-bi, ska vi ju se Disturbed den 31 oktober!

Det kommer bli ett sånt satans röj och jag förväntar mig nästan att någon hoppar av mitt ben eller nåt. Men det är värdsliga saker och jag kan ha överseende med såna små fadäser om dagen och kvällen blir precis så rolig som jag tror och hoppas på!

Så. Visst var jag skapligt positiv i mina ord nu? Det är jag också normalt. Jag är så jäkla positiv i vardagen så ni anar inte, det är här jag skriver ner mina tjuriga känslor och visar mina svarta sidor. Jag är ledsen om det känns som det är det enda ni får ta del utav. Å andra sidan skulle det inte va så kul om jag skrev att jag fikade med Fia, Lisa, Stina, Jenny och Penny 107 ggr i veckan och tog bilder på vad jag åt osv va? Eller skrev: Oh, dä va sååå mysigt och det va sååå fint att jag nästan dog ba´.

Förövrigt fikar jag ju ändå inte. I hate it och några vänner har jag knappt. Jag sitter ju hellre hemma själv en tisdagskväll och drar en vinare framför msn. Det är gemenskap det, inte ett ljud, bara bokstäver. Helt perfekt!

Eller hur? Erkänn att ni gillar mitt bittra jag ändå. I think I do.

***


Livrädd

Igår målade jag ju naglarna svarta.

Idag har jag blivit livrädd ungefär 18 gånger för att jag trott att det suttit nåt djur på mitt finger, typ en jätteskalbagge eller nåt.

Jag är så patetisk. Eller rättelse; jag har en fobi som är så patetisk att den försvårar livet för mig. Sånt är värdelöst.

I hate bugs. Särskilt opålitliga flygfän och djur med 8 ben.

Nåväl, jag ska sluta gnälla snart. Men de här två sista dagarna har nog varit de värsta på länge, humörmässigt sett. Och jag vet att det finns mycket värre saker folk genomlider dagligen, men det här är mitt liv och jag måste få gnälla lite ibland.

Egentligen, innerst inne, är jag ju superlyckligt och jätteglad. Jag har ju en tiopoängare till karl. Den mest omtänksamma, kärleksfulla människa jag någonsin har träffat och han får mig att le varje dag mitt i min egna lilla misär.

Snart blir det lite självvård i sängen med gelehallon och min bok och imorgon när jag vaknar är det lite drygt ett dygn kvar tills jag får hämta min älskling på stationen. Oh, happy day!

***


KUUUUUUUUUL!

ATT JAG JUST SLÄNGDE MIN SPLITTERNYA LUR I BACKEN FÖR ATT EN GETINJÄVEL IFRÅN HELVETET BESTÄMDE SIG FÖR ATT SITTA PÅ MITT FINGER OCH VÄGRA LÄMNA.

DET LILLA JÄVLA ASET.

SÅ.

DEN SOM KOMMER UPP MED BÄSTA HISTORIEN ATT LÄMNA TILL FÖRSÄKRINGSBOLAGET VINNER.

JA JAG SKRIVER MED CAPS LOCK.
 SÅ SKJUT MEJ DÅ.


***

Tänkte bjuda på en vacker bild

Tycker själv att jag är skapligt snygg.

Har ni sett Hugo? Djungeltrollet eller vad han nu är?

Well, nu har ni det iaf




***

Note to self:

Välj inte en matlåda som både smakar och doftar rödvin en väldigt bakfull dag.

Just don´t

Nu ska Mli gå och kräkas lite.


***

Jag måste....

...efter att ha läst kommentarerna i mitt förra inlägg, dementera vissa uppgifter.

Ja, jag tittar på Glamour ibland när jag kommer från jobbet och inte orkar göra annat än att dö en smula i soffan.

Men jag tittar bara för att få skratta rått åt alla pinsamheter. Jag tittar och försöker skapa mig en bild av vilka som har varit med vilka osv, men varje gång jag tror att jag är nära lösningen, händer något "oväntat" och det hela tar en ny vändning. Det skrattar jag också åt. Det är så fruktansvärt patetiskt att det blir intressant och roligt. Det hånglas och betäcks till höger och vänster. Värst är gammel-Eric som varit ihop med precis alla utom sina egna barn. (Tror jag.)

Det smids ränker och planer och dubbelmoralen är så sjukt hög. Ibland tror jag manusförfattarna tappat greppet och eventuellt rökt för mycket marijuana. Eller vi säger såhär: jag tror att delar av manusförfattarna har bytts ut ett flertal gånger och att lagret med gamla avsnitt brunnit. Ingen har koll på läget och det är det som gör det hela så fantastiskt. "Hur tänkte dom här", är en fråga som inte alltför sällan korsar mina tankar.

Så, jag tittar inte för att förlora mig i en värld av kärlek och drömmar.

Jag tittar därför att min gloria av bitterhet glimmar lite extra dessa stunder.



Jag mår bättre idag, psykiskt, tackar som frågar. Däremot mår jag väry dåligt fysiskt efter en hel flaska vin igår.

Tack till min älskling som underhöll mig på msn i flera flera timmar. Ajm bakis tådaj.




Lätt en av världens bästa låtar någonsin. Änd Schweden prådjust it.

***

Ahhh

Tänk vad en flaska vin och lite toalettrengöring kan göra för att hotta upp en mördartisdag!

(toalettrengöring = städning, jag är väl inte dum heller?)

(parentes nr 2: JO! Ok lite.)

Sen har jag kollat på Glamour också och målat naglarna svarta. I´m so EMO alá gammal.

***



Ett sista

Ni vet en sån där dag som är förjävlig?

Då allt går fel, när allt känns bedrövligt överjävligt, man har grymma olustkänslor, vill krypa ur kroppen och har lust att gråta och skrika högt för i princip ingenting?

Well, en sån dag har jag idag. Det känns som allt och alla bara jävlas med mig och jag undrar hela tiden varför. Kan inte dra mig till minnes att jag har gjort något för att förtjäna detta tillstånd. Jag kan även meddela att jag lider en fruktansvärd förlust av järnbrist.

Fattas bara att mamma ringer och säger att hon inte är min biologiska mamma. Att jag är född i sydvästra Mongoliet av en kvinna med tre armar samt ett emaljöga och att jag är uppfödd på getmjölk och grus. Inte helt omöjligt med tanke på mitt utseende och min känsla för att gå och gräva ner mig i ett mörkt avgrundshål.

Skitdag.

Låt den ta slut, please.

Nu ska jag låsa in mig på toaletten och gråta långa rännilar av svart mascara.



***

I´m boring

Jag lägger ner för ett tag. Den här bloggen har blivit ett sömnpiller för allt och alla.

Snart outar jag min mormors sexliv i ren desperation efter nåt att skriva om.

Då är det illa. Hon är liksom över 70 och har vad jag vet (hoppas) inget.

Godnatt, nu går jag i ide på obestämd tid



***




Sexiga mms...Hell no.

Jag och J sitter ju som bekant på varsin planet i princip.

Vi bestämde oss just för att skicka lite sexiga bilder på oss själva till varandra och detta kan jag till och med dela med mig av, det är inte ens barnförbjudet har jag kommit fram till.

J: Tar ett utmanande foto på sig själv i bävernyonoverall och skickar till mig.

Jag: Tar ett kort på mig, endast iförd gummistövlar och sydväst i gult och skickar tillbaka.

J: Lovar att hotta upp det hela i nästa bild genom att rulla upp en ärm (Oj, det här börjar ju bli spännande...)

Jag: Får order om att köra V-stil på mitt nästa. I gengäld ska jag eventuellt få TVÅ ärmar upprullade på nästa foto. (Oh, thank you lord, jag kanske ska be honom att dra ner dragkedjan i halsen också på nästa kanske...?)

J: Rullar inte upp mer av bäver-overallen om inte jag slickar min vänstra skinka eller nåt på nästa kort.

Vad säger ni? Känns det som det är jämt fördelat mellan mms:en? För min del känns det som jag kommer att både förnedra mig rejält i min outfit samt gå av på mitten i mina akrobatiska försök till att tillfredställa min man via mms.

Nä, istället tror jag att jag skickar ett foto på mig själv, iförd endast mitt glåmiga jag och orakade ben.

Väry hot indeed.

***

Ja,förlåt då..

Jag strök ordet "bögiga" i förra inlägget ifall någon var känslig och möjligtvis tog illa vid sig.

Tänkbart är att Magnus Betnér gjorde just det.

Eftersom han läser min blogg.

Jäjä..ofta...

***

Kolla in det här =)

Jag har haft sjukt roligt med det här i flera timmar nu. Jag har komponerat brev och skickat till höger och vänster inom företaget och låtsats att avsändaren varit någon helt annan, oftast en kollega.

OBSERVERA. Man kan göra väldigt bögiga grejer av det här och det är förmodligen det roligaste. Jag kan ha skapat hysteri på kontoret i Stockholm med min låga humor. Väry funny!

Nu väntar jag på att bli hängd en smula, men vad gör det. Jag har skrattat så jag har ont i magen.

Testa själva: KLICKA PÅ MÄJ!

Tjohopp! Nu ska jag driva in tio obetalda laxar från ett pucko och sen ska jag åka hem!

***

Jag (kanske) är barnslig





Jaja jag ÄR barnslig. Men så länge iallafall jag fick mig ett gapskratt så är jag nöjd.

***

RSS 2.0