Obegripligheter från Ingvar.

Som bekant skruvas det möbler utav bara helsike här på kontoret. Lite pö om pö eftersom ingen kapat telefonlinjerna ännu så vi får arbeta med vårt viktiga projekt ostört.


Numera är det jag som håller i insektsnyckeln eftersom jag önskar stabilitet utan dess like i våra möbler. Jag har faktiskt fått ihop en liten lådhurts vid namn JONAS alldeles själv. (Applåder till mig som en gång skruvat ihop ett helt vitrinskåp ifrån IKEA och sedan fick skruva isär hela skiten igen eftersom jag vänt en bitjävel åt fel håll. Bitterhet? Inte här inte...)


Hursomhelst, det följer med en sån där välutformad skruva-ihop-anvisning för varje möbel som bekant.


Och med den här fick vi problem, stopp i produktion skulle man kunna kalla det.

Den ni ser här hade vi svårt att tyda. Faktum är att det tog oss en hel dag att förstå första sidan.


Bild ett: Inget av detta kunde vi hitta i påsen. Istället fick vi samla och skramla hemifrån.


Bild två: Bär för guds skull inte själv, då får man ett surmulet ansiktsuttryck, samt att man får sådan bakåtvikt att man riskerar att gå av på mitten eller i värsta fall ramla med hela mockafjongen över sig. Ta med en vän. Tyvärr är ingen av oss varken skallig, krullhårig eller vänner så vi letar ännu personer som passar in på bilden och som kan bära skiten åt oss.


Bild 3: Låt inte den skallige mannen skruva ensam utan matta som skyddar. Går det sönder blir han väldigt zickzackig i käften.


Bild 4: Om den skallige mannen inte förstår, vilket han förmodligen inte gör, måste vi ge honom en ledig telefon. DET kan bli ett jättestort problem, men när vi väl löst det så ska han få använda linjen.


När vi kom till sista rutan förstod vi vad den skallige mannen måste heta. Nämligen Linus på Linjen.

Så se detta lite som en kontaktannons så vi kan få ihop dessa 2 karlar. Glöm inte att den skallige måste heta Linus. Den krullige försvann efter ruta 2 så vi vet ännu inte hur viktig han är i sammanhanget. Att Linus ska skruva bokhyllor så det står härliga till, det är i alla fall uträknat.






Det går bra att ringa på: 020-150160. Tack på förhand.


Kommentarer
Postat av: Anonym

MOHAHAHAHA INSEKTSNYCKEL!!!!!

2008-05-13 @ 13:15:23
Postat av: Mli

Kenny ditt svajn!

2008-05-13 @ 13:31:41
URL: http://lenaemeliemarie.blogg.se/

Lätta hjärtat här:

I löve you och mitt namn är:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej (JORÅ))

URL/Bloggadress:

I tell you this..:

Trackback
RSS 2.0