Muahahaha

Jag är själv på jobbet. Jag har arbete så det räcker för tre personer och jag har dödstråkigt. Nyss fick jag ett samtal från kontoret i Stockholm i alla fall, det var inget viktigt, de ville bara skicka en låååång kram. Synd för dom att det inte är jag som delar ut julklappar i år.

Men men.

Häromdagen fick jag ett surt brev från en kund. Jag får det ibland eftersom jag arbetar som reklamationsansvarig. Nu lusläste jag det hela för att kunna svara på ett vettigare sätt än jag skriver här. Tro´t eller ej, men jag kan vara riktigt fin i mitt skriftliga språk. Kunden var helt klart upprörd när han skrev brevet och avslutade med bostadsort och underskrift. Kunden bor i Tumba. Gissa om jag garvade läppen av mig när han skrivit Rumba. Synd det inte var ett frågetecken efter, då hade jag kunnat svara:

- Nej tack, jag dansar inte.

För övrigt var han tvungen att skriva under med Civilekonom. Så sjukt töntigt, det struntar väl liksom jag i. Ska jag bli rädd för att han ska kasta siffror eller räknestickor efter mig? Dessutom tror jag 1800-talet ringde och ville ha tillbaka alla sina ekonomer som utexaminerades då.

Funderar på att elda lite runt kanterna på svarsbrevet. Det ser lite respektingivande och mystiskt ut, ungefär som gamla tidens kalasinbjudningar till sjörövarkalas eller nåt.

Mupp.

***

Kommentarer
Postat av: J

Göört =P Det vore kul!Kör på alla tre, säkrast så ;) Även om jag är snäll som svin i sömnen

2008-11-12 @ 16:55:42
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: Kotteby

Klockrent!

Jag mäter och återkommer.....Jonas:

Jag skall mäta fönsterhandtag. Och inget annat.

2008-11-12 @ 17:29:06
URL: http://www.kotteby.se
Postat av: S@tu

Moahahahahaaa... på honom bara!

2008-11-12 @ 18:08:46
URL: http://mammasatu.blogg.se/
Postat av: fröken gud:

hahahaha! ja, aj lövv it!

och bröstvårtehår... måste varit ett av topp 10 på äckliga ord. :)

2008-11-12 @ 18:13:50
URL: http://shootmeagainiaintdeadyet.blogg.se/
Postat av: Honung

Hehe... De som klagar mest undertecknar alltid med fil. kand. någonting-oerhört-tråkigt-som.de-tror-inger-skräck i mottagaren.

2008-11-12 @ 19:55:50
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: Tina

Nu har du gett mig skrattkramp igen! aj aj ajLeverera svarsbrevet (det lite eldade) med MC-mail (allstå m h a ett mc-gäng med skinnvästar och skägg) så sätter Civilekonomen nog räknestickan i halsen! :-)

2008-11-13 @ 13:17:38
URL: http://meanwhilesomewhereelse.blogg.se/

Lätta hjärtat här:

I löve you och mitt namn är:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej (JORÅ))

URL/Bloggadress:

I tell you this..:

Trackback
RSS 2.0