Onödiga medmänniskor

Jaha, då har man då sällat sig till kärringskaran gällandes bilkörning då. Iallafall om det ska ske i mörker.

Jag har nyss levererat en glömd läxbok till ungen på andra sidan stan. På den lilla turen lyckdes jag med konststycket att nästan köra över en barnfamilj och en annan bilist. Bilisten skiter jag i, han satt i en fin BMW och lite sura miner klarar jag av. Värre var barnfamiljen som skulle gå över ett övergångsställe. Det var kolsvart, de hade inga reflexer och jag hade imma på insidan av rutan.

I sista stund insåg jag dock att det spatserade ett gäng och tvärnitade såklart. Lade huvudet på sned och formade ett "oj då" med läpparna samt log lite sådär halvcharmigt som bara jag kan. Men se det går den tjurisen inte med på utan knackar med fingret mot huvudet och grymtar medans han går över med unge och barnvagn.

Är det något jag inte tål så är det såna gester, särskilt när man erkänt sitt misstag.

Faktum är att jag avskyr, hatar och föraktar såna gester från folk jag inte känner.

Till saken hör att denna lilla white trash-familj går varje dag till Hemköp och handlar. Det är en snuskfamilj och nej, jag dömer inte bara efter utseendet, jag råkar ha inside information på det här. De ska fan inte peka "kockobengo" åt mig.

Jag hade god lust att slita mig ur bilen, kuta fram till karln och läxa upp honom i både det ena och det andra angående planerade matinköp, vettigheten i att bära reflex mm. Istället hytte jag näven mot framrutan som en ilsken 65-åring och skrek okvädesord tills jag blev hes. Faktum är att jag svor hela vägen dit och hem sen.

Jaha, och var vill jag komma med detta? Använd en fucking reflex, det finns äldre i trafiken som inte ser så bra. Såna som mig. Helst skulle ni lysa som en julgran och gärna blinka, men man kan ju inte få allt.

G´najt.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Alltså....seriöst, det var de fulaste linnet jag sett! Tror människan seriöst att det går att sälja eller?

2008-11-12 @ 18:46:49
URL: http://lotla.blogg.se/
Postat av: Lotta

Och by the way. "Linne"? Sist jag hörde något så hadde inte linnen långa ärmar.

2008-11-12 @ 18:48:07
Postat av: Lotta

2008-11-12 @ 18:49:00
URL: http://lota
Postat av: Lotta

Och hade stavades hade. Plus att jag tydligen har mongolodism i händerna och trycker tvångsmässigt på enter så att det ovan kom med.

2008-11-12 @ 18:50:15
URL: http://lotla.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Ja, jag håller helt med dig! Själv känner jag mig som en jävla julbelysning, min hund är liiiiten (1,5kg) och han har en blinkande grej (att han inte få kramp anfall är ett under) Men han syns! Och jag har en väst! Jag syns med! Så ramlar vi ihop i ett kramp anfall kanske någon ser oss.. Haha..!

2008-11-12 @ 19:18:14
URL: http://livetpaensten.blogg.se/
Postat av: J

Å hädanefter kör jag. Hampus sitter bredvid och du sitter bak med ögonbindel. Alternativt får du gå, ok?

2008-11-12 @ 19:53:57
URL: http://kreftans.blogg.se/

Lätta hjärtat här:

I löve you och mitt namn är:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej (JORÅ))

URL/Bloggadress:

I tell you this..:

Trackback
RSS 2.0