Lovley måndag

Jag sitter i soffan och känner mig som en degbulle. Morgondagens matlåda puttrar på spisen och tvätten ska snart hängas. På tv´n visas Färjan.

Färjan ja.

På just den båten kutar min unge runt i exakt detta nu och tycker livet är toppen. Enligt ett telefonsamtal nyss ska han vara uppe till klockan 03 inatt och dessutom gå på disco. Mormor skriker "nej nej" i bakgrunden men ungen bara skrattar och helt plötsligt sa det klick i andra änden av luren och jag förpassades åter till den grå vardagen.

Kul.

Vart jag själv önskar att jag var just nu? I ett trångt studentrum på Gotland, gloendes på min superläckra pojkvän, helst i bar överkropp ätandes ravioli samtidigt som han mellan tuggorna fyller mig med onödig men intressant information.


I helgen till exempel har vi gosat och diskuterat stomipåsar och dess funktion och utformning. Vi har också googlat bilder på preventivmedlet spiral. Det är väl normalt? Nähä..

Nej! Åter till arbetsskadade (och eventuellt mer skadade) bartender Håkan och hans lustiga påhitt.Uppdatering klockan 20.54: HAHAHAHAHAHAHAHAHA! Gnabb i baren, brudar, TVÅ Håkan. Räckte det inte med en?

Kommentarer
Postat av: J

Haha kom hiiiiiiit då ;)

2008-10-27 @ 21:50:13
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: J

Hahah du tycker det alltså? ;)

2008-10-27 @ 22:26:38
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: J

Haha sluta ångesta, du har ju inget att skämmas för? =)

2008-10-28 @ 11:34:30
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: fröken gud:

jag väntar. ser fram emot din onda hämnd! :)

åfan! hahaha! potatisodlare & casanova.. vilka skills! & vilka roliga gener. men ja. bättre än mina! f.d. casanova, f.d. pundare och död. alltid något! ;) öh.. ja.

2008-10-28 @ 13:57:37
URL: http://shootmeagainiaintdeadyet.blogg.se/

Lätta hjärtat här:

I löve you och mitt namn är:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej (JORÅ))

URL/Bloggadress:

I tell you this..:

Trackback
RSS 2.0