Det här med att bli sambo...

...trodde jag i våras inte skulle hända mig förrän jag blev 90 och ofrivilligt skulle få dela korridor med Gösta 95.. Det är som ett samboboende för retards. (Kallas även för ålderdomshem.)

Det har visat sig att livet hade andra planer för mig. Jag måste ha ett jävligt bra karma som fick världens bästa kille på kroken. (Inte helt utan kvinnlig list inbillar jag mig) Hur som haver, jag ska verkligen bli sambo igen och en jädra massa tankar invaderar skallen.
 
För det första, måste man ge upp positionen i soffan som vardagsrummets enväldiga härskare? Svar ja. Förmodligen kommer inte din andra hälft gilla att du håller chipsskålen mellan benen i en skräddarställning som kniper fast den stenhårt, samt håller skålen med dip alldeles under näsan. Det är både oartigt och väldigt osexigt. Jag tänkte på det häromkvällen när jag satt just så och smulade ner hela soffan. Kan man göra det och vara snygg samtidigt? Please tell me all about it then..

Måste jag plocka undan sminket i badrummet på morgonen, eller kan jag låta det stå hela dagen på toalocket tills jag kommer hem? Svar nej, Förmodligen för att locket inte ens kommer vara nedfällt från början. Jag vet sånt, för jag har slängt så mycket grejor i toan efter att en karl besökt den så det är inte klokt. Sist var en t-shirt, men den hamnade ju i soporna omedelbums.Det gör det mesta om det inte råkar vara en väldigt dyr pryl. Då är sanering ett nödvändigt ont.

Jag har fler funderingar. Jag har två skohyllor i hallen och de fullkomligt dignar över med skor. I hatthyllan hänger runt 20 väskor. De flesta har jag inte använt på över ett år, men jag gillar att ha dem där...ifall om att liksom. Det måste rensas. Jag vet att svaret är ja på den frågan så jag ställer den inte ens.

Jag har för glatta livet börjat rensa i skåp och lådor. Jag vill ju inte att stackaren ska flytta in i en enda organiserad Emelie-röra. Det ska mer kännas som att vi båda just flyttat in. Det här kanske skrämmer vettet ur honom, jag vet ärligt inte. Men häromdagen, när jag började prata garderobsplats och strukturering av dessa, då kunde jag ana att skrattet han gav ifrån sig var smått hysteriskt. Stackarn.

Men jag vill påpeka att mitt hem ändå behöver en rensning eftersom jag bott här i tre år snart och bara samlat på mig onödigt skrot i varje vrå. Det skulle alltså gjorts ändå, kanske inte år 2008 utan snarare hade det kanske hänt 2014 men iallafall...

Har jag förresten berättat att jag ska bli sambo? Ja det gjorde jag visst, men vet ni vad mer som flyttar in? En platt-TV!

Hahahaha, great success! Kan man vara lycklig för mindre? Nä, bumlingen ska ut. In ska en platt sak och en snygg karl som skär osten rätt, tar smör precis som man ska ur paketet och oavsett vad jag skrev om toalocket ovan så fäller han ner det. Det är allt som räknas. Plus hans underbara personlighet, hans lika värderingar och en pussmun man inte vill vara utan längre stunder.

Behöver jag nämna att jag är skapligt exalterad över alla dessa faktum?



***

Kommentarer
Postat av: J

Då är vi två då! =)

Svar nej du får käka chips precis hur du vill, allt klär en skönhet, även friterad potatis.

Fjärrkontrollkontrollen däremot är en annan fråga...



Ställ det på tvättmaskinen för den lär jag aldrig använda ;)



Jag har en väska och tre par skor. Plats finns för ditt mao...



Jag är spänt förväntande, inte rädd ;) Det känns dessutom fantastiskt bra att teven räcker som skäl till att jag kan flytta in ;) Haha puss

2008-09-16 @ 17:02:33
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: anna

Då får jag väl säga grattis kvinna! :D Men ha piskan redo! Ifall. Soffan är din!

2008-09-16 @ 17:36:11
URL: http://rocknrolltardodpamig.blogg.se/
Postat av: fröken gud:

jag tycker snarare att det visar att han är en jäkla idiot. men visst, ett finger kan du få! behöver du ett eller fler? :)





hm... det lät perverst...

2008-09-16 @ 18:25:07
URL: http://shootmeagainiaintdeadyet.blogg.se/
Postat av: J

Såg det du skrev till kotten.... ;)

Självklart, jag älskar när du har dom på dig, skitsexiga =)

2008-09-16 @ 19:34:41
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: LIL SIS

VAVAVAVAVAVAVAVAAA VAAA!? herrejävlarns, ska ni flytta ihop!? gud vilken fin grej! åh vad glad jag blir för er skull! massa pussar och ja, jag ska ringa dig imorgon! puss och sånt

2008-09-16 @ 23:23:59
Postat av: Robert

Du kan ju alltid bränna foppatofflorna så får han lite plats;)

2008-09-16 @ 23:30:36
Postat av: Mli

LIL SIS! Ja det borde du din telefonvägrare..jag väntar..Puss



Robert: Vilka Foppa? För guds skull..Ok..det finns 2 par hemma men dom är HAMPUS! ;)

2008-09-17 @ 08:36:45
Postat av: Tutten

OHHHH.. happy birthday ville jag skriva.. men det blir liksom fel ;)

2008-09-17 @ 13:49:42
URL: http://josefinet.blogg.se/

Lätta hjärtat här:

I löve you och mitt namn är:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej (JORÅ))

URL/Bloggadress:

I tell you this..:

Trackback
RSS 2.0