Hjärntorka

Jag borde inte be om ursäkt men jag gör det ändå. Förlåt att jag inte skrivit på ett tag...Jag älskar att be om ursäkt och Jonas hatar att jag gör det för allt. Förlåt Jonas.

Framför allt vill jag be om ursäkt till mitt ex flickvän. Hon har hittat hit och läst inlägget där jag var så upprörd och förbannad på min sons far. Det var rätt korkat av mig att publicera det och att ens dra in henne i diskussionen och för det är jag ledsen. Men det är alltså det enda jag ber om ursäkt för; publiceringen av det. I övrigt håller jag fast vid alla punkter.


Men nu till varför jag verkligen skriver:


Det cirkulerar nomineringar på bloggarna och jag har lyckats skrapa ihop två stycken på kort tid. Jag har inte nominerat tilbaka ännu och det är faktiskt lite pga det som jag har fått skrivkramp på allvar. Det finns lite regler man ska följa, men jag tänker strunta i dem som den rebell jag är! Jag kommer istället nominera alla jag vill och jag kommer ta en blogg per dag, utan inbördes ordning, med start från idag. Men jag börjar med två, de två som har nominerat mig såklart. I sista nomineringen ska jag slänga in en blogg jag tycker suger kamelpung, som en liten tvist i det hela.

And the nominees are:

Först ut var Gunilla, hur hon hittade till mig vet jag inte, men tydligen skrev jag något bra som hon sen citerade i ett av sina inlägg. Själv hittade jag henne via Google Analytics för hon hade bara smugit runt i min blogg utan att lämna några spår =) Jag har alltså precis börjat läsa hennes blogg.

Nästa var Babydarling-Maria. En riktig pärla som skriver otroligt underhållande och bra om sitt liv, arbete, kids och massa annat. Pärlan och jag har träffats ett par gånger och på lördag blir det shoppingdejt till Sågmyra! En blogg som jag läst i princip längst av alla.

Det var dagens nomineringar. Jag lämnar er en fin bild att begrunda också. För er män kan den komma som en chock...att apan kan och inte ni menar jag. Men jag lovar, hade det varit meningen hade ni också klarat av detta. Men då hade vi kanske inte haft någon större fortplantning att tala om i världen. För det är ju inte bara till hushållsarbete vi kvinnor behövs...(Bliden tål att klickas på, jäj!)









Kommentarer
Postat av: fröken gud:

näää! du borde inte be om ursäkt för det inlägget. det är ju han som inte beter sig bra! sen att du skriver om det (rent fakta) tycker jag är helt ållrajt. du har ju inte out:at någon med namn osv. de enda som vet vem du pratar om, känner du ju. och de vet väl redan hur det är.

flickvännen är nog bara sur för att hon är där du var för flera år sedan, och du har det bättre nu. ;)

HÄHÄHÄÄ...

2008-09-24 @ 13:05:06
URL: http://shootmeagainiaintdeadyet.blogg.se/
Postat av: J

Marilyn Manson knipsade ju enligt uppgift av sina två lägsta revben för att kunna göra exakt det där ;)

2008-09-24 @ 13:18:18
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha förlåt mli! Jag sitter på tåget just nu och såg att du lämnat en kommentar. Så för din skull lovar jag att skriva när kommit hem ikväll. Puss puss på bröstvårtan! Haha.

2008-09-24 @ 15:02:00
URL: http://rocknrolltardodpamig.blogg.se/
Postat av: fröken gud:

nä, det är ju klart... man mår faktiskt bäst av att hålla det lite mindre personligt. ville bara få fram att jag inte tycker du gjort nåt fel eller borde be någon om ursäkt. :)

2008-09-24 @ 15:32:55
URL: http://shootmeagainiaintdeadyet.blogg.se/
Postat av: fröken gud:

klockren apa förresten. HAHAHA!

2008-09-24 @ 15:33:45
URL: http://shootmeagainiaintdeadyet.blogg.se/
Postat av: fröken gud:

ja, du verkar ju ha gjort ett skitbra jobb med din son & klarat dig helt själv & allt! sen behöver man avreagera sig ibland..

HAHA!!! ja, där sa du nåt! det skulle ju vara helt perrrfekt!

2008-09-24 @ 16:01:48
URL: http://shootmeagainiaintdeadyet.blogg.se/
Postat av: Gunilla

haha.. Ja men det är ju så att måste nästan ha dubbel handsfattning och vev, ev. en egen väska till lånetele. ;)Jag hittade dig genom kotteby och sedan jonas sedan du ;) Google Analytics, what is that?

2008-09-24 @ 16:25:45
URL: http://livetpaensten.blogg.se/
Postat av: J

Mjah... =) Frågan är bara hur du fick tag på bilden? Vad sökte du på på google? ;)

2008-09-24 @ 17:46:28
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: anna

nu har jag uppdaterat mli! for you! :)

2008-09-24 @ 19:46:14
URL: http://rocknrolltardodpamig.blogg.se/
Postat av: J

Äh, jag får väl hitta andra sätt att tillfredställa dig på, huvudsaken är att jag blir större än KingKong! =D

2008-09-24 @ 20:17:40
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: Tutten

Hahah äckel apunge :(

2008-09-24 @ 20:26:18
URL: http://josefinet.blogg.se/
Postat av: Kotteby

Jag har en god vän som faktiskt kan det apan kan. Och du får inte fråga mig varför jag vet detta.... Men på en förfest, efter många öl, ser man mycket tokiga saker.





en förfest utan tjejer.

2008-09-24 @ 20:35:53
URL: http://www.kotteby.se
Postat av: Tutten

Men guuuuuuuuuuud.. det vill han säkert!

Har du frågat honom om hans sexualitet egentligen+?

2008-09-24 @ 21:58:11
URL: http://josefinet.blogg.se/
Postat av: Tutten

Jahaaaaaa, du menar såååå ;)

2008-09-24 @ 22:14:22
URL: http://josefinet.blogg.se/

Lätta hjärtat här:

I löve you och mitt namn är:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej (JORÅ))

URL/Bloggadress:

I tell you this..:

Trackback
RSS 2.0